konu hakkında ana konu açan bir arkadaş var link orada anlatmadım bilgileri bulabilirsiniz. kolay olsun diye tekrardan bu sefer kısa bir video hazırladım. ufak tefek yanlışlarım olabilir terimler gibi birazda karışık anlatmış olabilirim afınıza sınığıyorum. DC link bana burdan ulasabilirsiniz. zelda 1.2.1 full modlu ve türkçe 60 fps unlock tek parça haline getirdim. totk optimzer 2.0.3 güncellemeniz gerekiyor monitor hızına göre hz artırabiliyorsunuz tabiki ekran kartının etkisi mevcut. normal full hali 60 fps açık gamepad sorunsuz. oyun linki internet dowland manajerle hızlı iniyor. zelda güncellenmiş ve modlu türkçe videosu basit kesinlikle izlenmeli ve gelişmiş isteğe bağlı izlenmeli. VİDEO LİNK YEDEK video yüklüyebiliceğim silinmicek biyer varsa bilgi verirseniz oraya eklerim. 00:00-04:15 arası basit kurulum. 04:15 sonra gelişmiş kurulum. modlar genelde 1.2.0 veya 1.2.1 versiyonunda çalışıyor. Zelda xbox ve ps kolu için ek türkçe yama lazım olabilir isteğe bağlı. Zelda isteğe bağlı ek mod ve full sorunsuz lazy tools programı. @XanthiN konuyu bağlarsan birbirine sevinirim. resimli anlatım koyucam ufak basitten direk girip çalıştırmak isteyenler için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27shaco27 -- 11 Mart 2024; 21:36:57 > |
Bildirim