< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 18 Ekim 2024; 20:50:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Zelensky, NATO'dan atom bombası istedi! K. Kore 200.000 askeri rusya'ya göndermeye başladı
-
-
Aslında Ukrayna'nın çok sayıda Sovyetler den kalma atom bombası vardı. Fakat zamanında bu silahları batının teşviki ile Rusya'nın Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne saygı duyacagı ve asla müdahale etmeyeceği koşulu ile Rusya'ya vermişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendiniz uydurup kendiniz yazıyorsunuz.
yugoslavya'yı da benzer bahane ile işgal ettiler. Ruslar oradan çıkacak, barış gelecek... siyonist kuçu kuçular kimseye dokunmayacaklardı. 1 milyar marka yakın para verildi ruslara.
ukrayna'da taşıma parası hakkında vs bilgim yok. o yüzden mebla konusuna girmiycem. rusya oradan çekilmek için silahlarını alacağını ve nato'nun bir gram ilerlemeyeceği garantisini almıştı. Ruslar iyi niyet olarak , ukrayna'da patlamasın diye novosibirsk'te kurduğu ve sonra ukrayna'ya taşıdığı uçak fabrikasını mesela ukrayna'da bıraktı.
adamların başına ne geldi ise bu pan slavcılıktan geldi.
ama görünen o ki memleketin liberal solcuları, bizim takkiyeci tayfanın, Atatürk hakkında atıp tutması gibi 50 yıldır kendi yalanlarından vazgeçemiyorlar.
-
He kanka sana atom bombasını verirler he! Verseler de sanki kullanabileceksin. Kan alırlar kan.
Çen atom bombası mı istiyon çen?
soytarı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şovmen kullanın bir kaç boy büyüğü de böyle yüksek perdeden atıp sıkar sonra kuyruğunu kıstırıp önüne atılanı kabul eder. Hepsi aynı. Vatan sevdalısı olmayınca iyi rol kesmek lazım, bu kukla onu da beceremiyor.
Kuzey Kore, 200 bin civarı askerini rusya'ya göndereceği konuşuluyordu. ilk partiler gelmeye başlamış. muhtemel batı sınırında bir tatbikat gerçekleştirilecek. Bu sayede K. Kore askeri kabiliyetlerini de geliştirmeyi hedefliyor.
x (formerly twitter)King Chelsea Ug 🇺🇬🇷🇺 (@ug_chelsea) on Xhttps://x.com/i/status/1847231555824976019
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
gelen 12.000 kişilik ilk birlikler rus üniforması giymekteler. ilginç...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu soytarıyı çok pis paketleyecekler sonunda izleyin, görün.
Avrupa iş istediği gibi gitmeyince büyük satış koyacak buna bana öyle geliyor.
-
Ben de öyle düşünüyorum. Amerikanın ipiyle kuyuya inen yarı yolda kalır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Donald Trump seçilirse, kaynak israfı olan bu saçma savaşı bitirmek için elinden geleni yapacak. Bir an da olmasada 2 sene içinde Donald Trump'ın bu savaşı bitirme konusunda başarıya ulaşacağını düşünüyorum. En azından bir çaba gösterecek. Biden ve ekibi gibi silah yardımı yapmayacak.
Trump kazanınca putinşn özel soytarısı olur.Zira trump beş kuruş para vermez buna.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saddam v2.0 olur sonu.
2024 yılında bir savaşın 1 aydan fazla sürmesi bana göre etnik temizlikten başka bir sey olamaz. O kadar dijital kamera sistemleri, yapay zekalar var, hala birbirlerinin askeri üslerine dokunamıyorlar. Hayatta kalmak için savaşıyor olsalardı zaten direk topyekün hücuma geçip her yeri ele geçirirlerdi. İki taraf da etnik temizlik yapıyor. Biri gönderiyor, diğeri vuruyor. Tıpkı bizde hain osmanlı komutanının 1 kurşun atmadan yunana teslim olup ordumuzun şehit edilmesine sebep olması gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ekim 2024; 12:33:2 >
nasıl bir bilgin var bilmiyorum ama atina'yı almanya korkusundan abdül 2 bırakıyor. girit mesela bırakılıyor ... makedonya da benzer şekilde. adam ruslardan almanlardan korkusuna bırakıp gitmiş. tabi atina olayı biraz daha farklı. 5 saat kuşatıyorsun alıyorsun falan sonra geri çekiliyorsun.
kumandan'ın suçu değil. baş kumandanın suçu.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aslında Ukrayna'nın çok sayıda Sovyetler den kalma atom bombası vardı. Fakat zamanında bu silahları batının teşviki ile Rusya'nın Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne saygı duyacagı ve asla müdahale etmeyeceği koşulu ile Rusya'ya vermişlerdi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X