Şimdi Ara

zen neeon sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaslar zen neeon mp3 playerımı usb ile sarj edemiyorum.daha dogrusu hem sarj edemiyor hem de icindeki dosyalarımı acamıyorum.
    mp3 playerı usb den bilgisayara bagladıgımda bilgisayar mp3 playerı gormuyor.
    aletin yanındaki bir dugmeden reset atmaya calısssamda yapamadım.
    boyle bir durumda ne yapmam gerektigini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
    tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsky -- 21 Ağustos 2007; 13:40:20 >

• Burada verdiğim bilgiler ZEN Neeon 512MB/ 1GB/ 2GB için geçerlidir.

Öncelikle bilgisayarında ve bilgisayarının usb girişlerinde bir problem olup olmadığını anlamak
    için cihazı başka bir bilgisayarda denemeni tavsiye ederim. Durum diğer bilgisayardada aynı
    ise o zaman önerilerim aşağıdadır.

Öncelikle aşağıdaki linkten Creative Mass Storage Driver 1.07.00.250 ı indirip bilgisayarına kur.

hxxp://asia.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=213&Product=14327&dlcentric=8983&Product_Name=ZEN+Neeon+512MB%2F+1GB%2F+2GB&filetype=1&OSName=Windows+XP

Daha sonra aşağıdaki linkten Creative ZEN Neeon 512 MB/1 GB/2 GB Firmware 1.05.01 ı indir.

hxxp://asia.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=213&Product=14327&dlcentric=9426&Product_Name=ZEN+Neeon+512MB%2F+1GB%2F+2GB&filetype=4&OSName=Windows+XP

Cihazı bilgisayarına bağla ve ikinci linkte indirmiş olduğun firmware dosyasını çalıştır. Cihazını otomatik
    olarak bulacak ve start dediğinde firmware yüklemeye başlayacaktır. Format kutucuğunu tıklamayı
    unutma. Fakat bu durumda cihaz içerisine yüklediğin tüm dosyalar silinecektir.

linklerde hxxp leri http yapmayı unutma.

Problemin yinede çözülmez ise tekrar yaz

Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.