Şimdi Ara

zen neon kullananlar-ses kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar zen neeon un ses kalitesini ve ses düzeyini nasıl buluyorsunuz , bana ses seviyesi düşük gibi geldi. başka makina kullanmadığım için karşılaştıramıyorum. bu konuda fikri olan varmı? ikinci bir soruda menülerle oynamak pil kapasitesini çok fazla etkiliyormu?

• Menülerle Gezinmek haliyle pil kullanımını arttırır buda daha az pil ömrü demek. Genelde Creative'in ses seviyesi yüksek olur ama bende Zen NEEON kullanmadığım için bilemicem..
  • arkadaşım beni,m zen neeonum var ses kalitesi haliyele creative oldugu için super walla sesi az hiç te değil sesi gayet berrak ver sesi çok cıkıyor menulerde dolastıgın zaman pili fazla harcamaz ışıoğını kapat modunu aldıgın zaman ıstedıgın kadar menulerde gez pil harcamaz ben kendımınkını firmware de yukledim gayer pili iyi gidiyor 4 gundur kullanıyorum daha pil göstergesinde 1 çizgi bile inmedi !
  • zen neeon şarkıları çok yavaş geçiyo
  • bence gayet iyi bende su anda 1200 sarkı var zen neeonumda...neeonun en gusel kısmıda baskaları neeonunuzu gordugu zaman mutlaka "aaaay ne guzelmiiiissss" demeleri
    ses kalitesi zen microdan farksız...EQ ayarlarını full yapın seside sonuna kadar acın sessiz bir ortamda kulagınızda tutamıycak kadar fazla ses cıkartıyor ben denedimpil omru bana iyi geldi bence normal duzeyde...

Turkiyede stik on satılıyormu yoksa e-bay dan alıcam bilgisi olan varmı?
  • bu ses seviyesini milivat cinsinden bilen varmı bide frekans aralığını ?????
  • valla bende neeon 5 gb almayı düşünüyorum en azından programla radyosuda oluyor bence bunu yapacagız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi®

zen neeon şarkıları çok yavaş geçiyo

doğru mu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Napoléon_Bonaparte

quote:

doğru mu bu

valla cok fazla araştırma yaptım bazıları klasörleri düzgün düzenlersen sorun yok diyor bazılarıda yok yavas geciyor diyor bunun yanı sıra playlist yaparsan daha hızlı çalısıyor diyenlerde var kardeşim bende almayı düşünüyorum ama beni en cok düşündürren olay dahili pili bir gun bitecek ve o zaman dunyanın parasını isteyecekler
  • Bataryası en az 1 sene dayanır bence... sonra da değiştirirsin en fazla 60-70 ytl vardır
  • ben bu sabah aldım creative zen neeon ses kalitesini çok beğendim yani bi sorun yok..
  • quote:

Yavaş mı ?? 1 saniyeden daha hızlı geçiyo.Nasıl geçtiğini anlamıyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarper26

quote:

Yavaş mı ?? 1 saniyeden daha hızlı geçiyo.Nasıl geçtiğini anlamıyorsun..

evt sarkılar gercekten cok hızlı geçiyor ben gayet memnunum ses kalitesine dicek bişeyim yok ztn mükemmel nede olsa creative

• arkadaşlar bu sayfanın yorumlar bolumunde bir şarkı arasında 30-40 () saniye beklediği yazıyor. playlist olayından sonra da 3-4 saniyeye düştüğü söyleniyor. inceleyin.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=302&productId=bd46181
  • quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

arkadaşlar bu sayfanın yorumlar bolumunde bir şarkı arasında 30-40 () saniye beklediği yazıyor. playlist olayından sonra da 3-4 saniyeye düştüğü söyleniyor. inceleyin.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=302&productId=bd46181

Ben playlist kullanmıyorum ve şarkılar suan gayet hızlı geçiyor 3-4 sn bile sürmüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.