Bildirim
Zen5 bilinmeyen hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hallettim sonunda şükür tam format atıyordum güncellemeleri yaptım engelleme ayarlarındaki seçenek gözükmeye başladı ve duzelttim sonunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş zenfon 5in tek hatlısını alacam hç bi sitede bulamadm tükenmiş sen telefondan memnunmusun nasıl güzelmi kullanm filan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: AUZEF
kardeş zenfon 5in tek hatlısını alacam hç bi sitede bulamadm tükenmiş sen telefondan memnunmusun nasıl güzelmi kullanm filan ?
tek hatlısını bulmak biraz zor yeni versiyon olarak çift hatlı çıkmış ama çok başarılı iki hattı birden kullanmak çok güzel oluyor
iki telefon cebimde dururdu şimdi hem şık hemde tek telefondan bütün işlerimi hallediyorum
telefonu alalı 1buçuk ay oldu ama hoparlörden çızırtı gelmeye başlayınca servise verdim büyük ihtimalle değişim verceklermiş
telefondan çok çok memnunum parayı iade etseler bile yine aynı telefonu alırım benimkisi şans aynı telefondan teyzeoğlu aldı
hatta ben ondan gördüm öyle almıştım onun telefon hala canavar maşallahı var en az 6 aydır kullanıyor. tavsiye ederim yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X