Şimdi Ara

ZENEC 2011D ile HAREKET HALİNDE İKEN VİDEO İZLEME SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
32.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar..Aracıma Zenec 2011D cihazı taktırdım.Gerek DVD diski taktığımda ve gerekse USB bağlantısından avi film izlemek istediğimde sadece araç hareketsiz ise bu mümkün olabiliyor. Zenec 2010 modeli için bir kod girilerek hareket halinde iken video izlemek mümkün imiş,acaba Zenec 2011 icin de boyle birşey mümkün mü?
    Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
    Yada Ankara'da bu işten anlayabilecek bir yer tavsiye edebilir misiniz?
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ravages

quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

quote:

araç hareket halinde iken sürücü dışındakilerin bile ön konsol üzerindeki ekrandan film izlemelerinin, son derece dikkat dağıtıcı olduğu su götürmez bir gerçek..
    bu sakıncası nedeniyle ben müzik kliplerini yüklemeyi düşünüyordum Zenec 2011'e..film izlemeye nazaran sürücüyü çok daha az etkilediği düşüncesindeyim..
    yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler..Zenec 2011'e bir kod girilerek bu özelliği açmak mümkün..ben de bu özelliği bugün öğrendim..piyasada bu basit işlem için 100-150 tl ücret isteyen insafsızlar maalesef mevcut..yukarıda belirttiğim sakıncalara rağmen yine de bu özelliği kullanmak isteyen arkadaşlar varsa bana pm atsınlar, ücretsiz yardımcı olacağım..

Ben klipleri hangi formatta ve hangi çözünürlükte atıyorsunuz. Ben bir kaç klip yükledim ancak göstermiyor

ben klipleri youtube'dan flv formatinda indirdikten sonra ucretsiz dvd soft programiyla avi formatina donusturuyorum..cozunurluk 640x360 oldugunda tam ekran oluyor..zenec cozunurlugu bildigim kadariyla 800x600 ama ben bu oranlara yakin bi donusturme yapmadim,600x400 cozunurluk civarinda bi donusturme iyi sonuc veriyor..avi formati klip basina ortalama 20-25 mb yer kapladigi icin kullanisli ancak mp4 formatinin daha net goruntu verecegini saniyorum,lakin mp4 seklini henuz denemedim..

Alıntıları Göster
    Eger aracinizda Zenec model bir cihaz varsa su sekilde kodu acabilirsiniz:
    main menu>set up>diger>guvenlik
    guvenlik bolumune gelince Fnc Sifre yazan ozelligin kapali konumda olmasi gerek,
    daha sonra bu secenegin altindaki Hirsiz Emniyeti yazan boluma giriyoryz ok diyoruz,
    karsimiza bir code tus takimi cikacak,
    buraya 200905 yaziyoruz ve ok diyoruz,
    ok dedikten sonra karsimiza yine bir menu cikacak,
    en ustte yine Fnc.Sifre yazili kisim var,bu kapali konumda olacak demistik,
    hemen altinda Sifre-Hirsiz Emniyeti var,zaten kodu buraya girdigimiz icin bisey yapmiyoruz,
    altinda Siraya al diye bir kisim var,bu kisim da kapali konumda olacak,
    daha sonra Region code kismi var,bu kisimda rakamsal deger -0- olacak,
    son olarak altta Macrovision kismi var,bu kisim acik konumda olmali..butun bu islemleri yaptiktan sonra sol ust kosede cekic ve cark ikonunun oldugu kisma tiklayip
    cikiyoruz..
    videolari avi veya mp4 formatinda,640x360 cozunurlukte ayarlayip (ki bu konuda xilisoft video converter programi iyi bir ceviricidir,internette full surumu vardir) usb flash
    bellege yuklerseniz oynatmasi gerekir.
  • Serviste bir belge imzalayarak bu işlemi yaptırabilirsiniz. Sorumluluk kullanıcıya aittir tarzında bir belge imzalatıp şifre girerek bu korumayı kaldırıyorlar.
  • quote:

Herkese iyi forumlar..Aracıma Zenec 2011D cihazı taktırdım.Gerek DVD diski taktığımda ve gerekse USB bağlantısından avi film izlemek istediğimde sadece araç hareketsiz ise bu mümkün olabiliyor. Zenec 2010 modeli için bir kod girilerek hareket halinde iken video izlemek mümkün imiş,acaba Zenec 2011 icin de boyle birşey mümkün mü?
    Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
    Yada Ankara'da bu işten anlayabilecek bir yer tavsiye edebilir misiniz?
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim..
    seyir esnasında video izlemek sizin ve ailenizin hayatını tehlikeye atar. Bu yüzden lütfen seyir halinde video izlemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 19 Şubat 2013; 20:32:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç hareket halinde iken sürücü dışındakilerin bile ön konsol üzerindeki ekrandan film izlemelerinin, son derece dikkat dağıtıcı olduğu su götürmez bir gerçek..
    bu sakıncası nedeniyle ben müzik kliplerini yüklemeyi düşünüyordum Zenec 2011'e..film izlemeye nazaran sürücüyü çok daha az etkilediği düşüncesindeyim..
    yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler..Zenec 2011'e bir kod girilerek bu özelliği açmak mümkün..ben de bu özelliği bugün öğrendim..piyasada bu basit işlem için 100-150 tl ücret isteyen insafsızlar maalesef mevcut..yukarıda belirttiğim sakıncalara rağmen yine de bu özelliği kullanmak isteyen arkadaşlar varsa bana pm atsınlar, ücretsiz yardımcı olacağım..

• quote:

araç hareket halinde iken sürücü dışındakilerin bile ön konsol üzerindeki ekrandan film izlemelerinin, son derece dikkat dağıtıcı olduğu su götürmez bir gerçek..

Ben klipleri hangi formatta ve hangi çözünürlükte atıyorsunuz. Ben bir kaç klip yükledim ancak göstermiyor

• quote:

Merhaba
    Bu konuda banada yardımcı olabilirsen sevinirim.
    Pm gönderdim
    Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

quote:

ben klipleri youtube'dan flv formatinda indirdikten sonra ucretsiz dvd soft programiyla avi formatina donusturuyorum..cozunurluk 640x360 oldugunda tam ekran oluyor..zenec cozunurlugu bildigim kadariyla 800x600 ama ben bu oranlara yakin bi donusturme yapmadim,600x400 cozunurluk civarinda bi donusturme iyi sonuc veriyor..avi formati klip basina ortalama 20-25 mb yer kapladigi icin kullanisli ancak mp4 formatinin daha net goruntu verecegini saniyorum,lakin mp4 seklini henuz denemedim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger aracinizda Zenec model bir cihaz varsa su sekilde kodu acabilirsiniz:
    main menu>set up>diger>guvenlik
    guvenlik bolumune gelince Fnc Sifre yazan ozelligin kapali konumda olmasi gerek,
    daha sonra bu secenegin altindaki Hirsiz Emniyeti yazan boluma giriyoryz ok diyoruz,
    karsimiza bir code tus takimi cikacak,
    buraya 200905 yaziyoruz ve ok diyoruz,
    ok dedikten sonra karsimiza yine bir menu cikacak,
    en ustte yine Fnc.Sifre yazili kisim var,bu kapali konumda olacak demistik,
    hemen altinda Sifre-Hirsiz Emniyeti var,zaten kodu buraya girdigimiz icin bisey yapmiyoruz,
    altinda Siraya al diye bir kisim var,bu kisim da kapali konumda olacak,
    daha sonra Region code kismi var,bu kisimda rakamsal deger -0- olacak,
    son olarak altta Macrovision kismi var,bu kisim acik konumda olmali..butun bu islemleri yaptiktan sonra sol ust kosede cekic ve cark ikonunun oldugu kisma tiklayip
    cikiyoruz..
    videolari avi veya mp4 formatinda,640x360 cozunurlukte ayarlayip (ki bu konuda xilisoft video converter programi iyi bir ceviricidir,internette full surumu vardir) usb flash
    bellege yuklerseniz oynatmasi gerekir.

• Bende bu cihazı almayı düşünüyorum. Biraz geç açılıyor diyorlar yani tepkime süresi uzun diyorlar ama bakacağız.

• Mrb arkadaşlar gruba yeni üye oldum. Dün itibariyle 1.5 Dci skaypeck ritim 2015 sahibiyim. Benim problemim xetec marka multimedya sisteminde sd karttan video izlerken araba hareket halindeyken görüntü gidiyor. Ve bunun yasak olduğu ibaresi geliyor. Bunun bi çözümü varmıdır acaba bilgisi olan varmı.

• 2012 senesinde amaroka taktirmistim hala kullaniyorum. Bende hic oyle bir sikinti olmadi. Hersekilde oynatiyor videolari. Yanliz benimde merak ettigim bu aletlere tv ozelligi eklenebiliyormu?

• merhabalar.konu uzun bir süre önce açılmış ama belki bilen vardır.volvo v40 aracım için avi formatında müzik klip yükledim.araç durduğunda video oynatılıyor.sürüş esnasında güvenlik açısından video oynatmıyor.herhangi bir kod var mıdır?varsa nereye nasıl yazmamız lazım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.