discovery model telefonu ( 4Gb) yenilemek üzere satıp güncel teknoloji 4.5 G mobil bağlantıyı destekleyen bir telefona geçmeyi düşünüyorum (yakınım için) araştırdığımda en az fiyat farkı ile bu iki telefonu buldum.
www.gsmarena.com
Compare Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL vs. Vodafone Smart ultra 6 - GSMArena.com
vodafone ekran kalitesi olarak daha iyi iken asus da fotoğraf çekim kalitesi olarak öne çıkıyor.
GG adlı sitede ikisi arasında 50-70 tl fark var. asus modelini bittibitiyor adlı satıcıdan almayı düşünüyorum.
vodafone için ZTE üretimi ve bazı donama kasma sorunları ile biraz pahalı olması
asus ise: 1) test model c sorunsalı negatif bir etkisi varmı. 2)şu saatte GG sitesinde bittibitiyor adlı kullanıcıda asusu turkiye garntisi ile en ucuz satılıyor oradan alamyı düşünüyorum daha ucuz bir yer varmı 680 e geliyor. axess ile. 3) telefonu discovery ile değiştirmek için almayı düşünüyorum. 4.5 g ve yenileme amaçlı, bu açıdan 300tl yakın fark vermek değer mi, ben değer diye düşündüm ama 4.5 avea de yok mu.. cihaz destekliyor görünüyor (4g lte) değil mi?
lütfen herkes bildiğini yazsın, burada diğer alıcı arkadaşlara yol gösterecektir. saygılar. teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme