Şimdi Ara

ZENFONE 2 Mİ LG G3 MÜ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. yeni bir telefon alacağım ama bu iki telefon arasında kaldım

zenfone 2 yi vatan bilgisayardan 1300 tl ye temin edebilirim. lg g3 ü de hepsiburada dan yaklaşık 1300 tl ye temin edebilirim yani fiyat karşılaştırması yapmayacağım.

zenfone hız olarak g3 ten biraz daha hızlı ama aşırı bir fark yok.

kamera olarak ikisinin de birbirine üstünlükleri var. zenfone kamerası renkleri daha doğal ve daha canlı algılıyor ancak g3 kamerası karanlıkta video çekerken zenfone den daha iyi çekiyor.
    zenfone kamerası karanlıkta lg g3 ten daha iyi fotoğraf çekiyor.

bir tanıtım videosu izlerken zenfone nin 4 tane ağır oyunu aynı anda çalıştırdığını ve bunlar arasında çok seri geçiş yaptığını, oyunlardada hiçbir donma olmadığını gördüm.( başka bir videoda da gta san andreas oynanıyordu onda biraz kasma vardı. sebebinin rockstar games ten kaynaklandığını söyledi videoyu çeken kişi.) gta dışında hiçbir oyunda kasma görmedim.
    g3 te aynı anda 3-4 oyun açınca hem oyunlar kasıyor hem geçişler daha yavaş hem de bazen arka plandakileri kendi kendine kapatıyor.

batarya olarak zenfone2 ve lg g3 aynı kapasiteye sahip olmasına rağmen( 3000 mAH) zenfone 2 nin batarya ömrü daha fazla.

g3 uzun süreli kullanımdan sonra cayır cayır yanarken zenfone 2 de fazla bir ısınma yok.

tüm bunlar zenfone 2 yi seçmem gerektiğini söylüyor ama can alıcı olan bir noktada g3 zenfone2 ye göre çok çok üstün.
    ekran çözünürlüğü ve parlaklığı konusunda lg g3 zenfone 2 ye neredeyse üstteki bütün avantajları bitirebilen bir fark atıyor.

bu yüzden kafam karışık ikisi arasında kaldım. bir de sizin yorumlarınıız alayım dedim.

yazı biraz uzun olmuş olabilir okuyup cevaplarsanız sevinirim

• Zenfone 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes şahsi fikrini yazacak, bende telrfon almayı planlıyorum ve benim kararım zenfone 2.

• Takipte kalayım bende bu iki cihaz arasında kalıyorum
  • Z3C

• G3 un 2k ekranı kullandığı işlemciye çok agir geliyor,işlemci çok ısınıyor ve 2k ekran şarjı su gibi içiyor.Ayrıca lg nin birçok modelinde olan ekran sararması problemi yine g3 tede sıkca görünüyor.Artik eski bir model g3 ve bir daha güncelleme alması zor görünüyor.Burda çok daha yeni olan zen 2 nin alınması daha mantıklı, daha uzun sure güncelleme alacaktır.zen 2 de kronik bir sorun görünmüyor,şarjı fazla gitmiyor ama buda yazılımsal bir sorun,5.0 surumu ile alakalı.Güncelleme ile düzelecektir.Zaten çıktığından beri ufak güncellemeler vererek birçok sorununu cozduler.Performans konusunda diyecek yok zaten g3 ü rahat tokatliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 9 Ağustos 2015; 23:58:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.