Şimdi Ara

Zenginiz zenginliğin nasıl bir duygu olduğunu anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zenginlik dışardan görüldüğü gibi yatlarda villalarda barlarda geçen bir hayat değil aksine daha yoğun günlük 16 saat kafa yorulan geri kalan saatte de uyunan bir durum.

Babam ticaretle uğraşıyor gıda sektöründe perakende satış, Antalyada 9 tane süper marketimiz var bu şekilde sıcak para geçiyor elimize.Bijuteri toptancımız var toptan satış yapıyoruz soğuk para ama büyük paralar geçiyor.İnşaat sektörüne girdik oda soğuk para bu sektöre banka faizinden kurtulmak için girdik.

Bunların dışında 10 trilyona yakın borcumuz var her sene 2,5 trilyon faiz ödüyoruz borcu bitiremiyoruz herşey dışardan göründüğü gibi değil böle bir iş olup sosyal hayatımız olmayacağına memurluğu tercih ederdik.

Şunuda sölemeden geçemicem İnşaat sektörü mantıklı ama gıdaya veya toptancılığa bulaşmayın.Çok uğraş gerektiren işler başınızı kaldıramazsınız sosyal hayatınız ev ile ofis arasında olur.

Memur olursanız hayatı yaşasınız belki bmw'ye binmezsiniz ama tatilinizide yaparsınız sosyalleşmenin doruklarınıda yaşarsınız ...

• Bi kaç cümle okudum. Bana sadece sıcak para ve soğuk paranın ne olduğunu anlat. O ne la?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Bi kaç cümle okudum. Bana sadece sıcak para ve soğuk paranın ne olduğunu anlat. O ne la?

Sıcak para eline hemen geçen paradır akşam kasadan aldığın paradır(5bin+), soğuk para işi yaptıktan 3 ay sonra eline geçer işi yaparsın 3 ay parayı beklersin (15bin+) .
  • Siz kendinizi zengin zannediyosunuz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

Siz kendinizi zengin zannediyosunuz bence.

Bilmem belkide öyledir, senelik 2,5 trilyon kazanıyoruz daha fazla kazananlar vardır tabiki.
  • ekmek alacak paran olmadığı zaman sana bir ekmek alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

ekmek alacak paran olmadığı zaman sana bir ekmek alırım

Eyvallah kardeşim o günleride görebiliriz, bi kriz gelirse o durumdayız :) halimize şükür ediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah UYSAL

quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

Siz kendinizi zengin zannediyosunuz bence.

Bilmem belkide öyledir, senelik 2,5 trilyon kazanıyoruz daha fazla kazananlar vardır tabiki.

Arkadaşım gerçek zengin dediğin bu fiyatları tam bilmez bile muhasebecileri ve danışmanları ilgilenir bu konularla. Sen diyosun ki borç gırtlağa dayandı, sadece çalışıp uyuyoruz bilmem ne. Böyle bi zengin hayatı yok, siz bence zengin olmak üzere olan ve sıkıntı çeken insanlardansınız
  • sen zengin olsan ne yazar ismin abdullah
  • Sen zenginliği kölelikle karıştırmışsın. Zenginlik öyle mi olur. Yılda 2.5 milyon ciro var diyorsun sonra da bu parayı faize veriyoruz diyorsun. Ulan ağırlık merkezindeki tek bir taşı çekmeye bakar misali bir yaşantın var işler bir ters gitse alabora olacaksın faiz çukurunda halen diyorsun ki zenginiz

Paranın hesabını yapan zengin mi olur
    Zengin paranın hesabını bilmeyen adama denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 6 Ağustos 2014; 13:29:00 >
  • superstreet kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsin ünlü bir düşünür akıllı insanlar başkalarının beynini kullanır, ahmaklar kendilerininkini demiş işte babama bu durumu anlatamıyorum.Sürekli kendimiz çabalıyoruz hani at gözlükleri takmış deyimi vardır ya babam için kullanılabilir onun için önemli olan kendi doğruları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Sen zenginliği kölelikle karıştırmışsın. Zenginlik öyle mi olur. Yılda 2.5 milyon ciro var diyorsun sonra da bu parayı faize veriyoruz diyorsun. Ulan ağırlık merkezindeki tek bir taşı çekmeye bakar misali bir yaşantın var işler bir ters gitse alabora olacaksın faiz çukurunda halen diyorsun ki zenginiz

Paranın hesabını yapan zengin mi olur
    Zengin paranın hesabını bilmeyen adama denir

Haklısın kardeşim, belkide ben durumu yanlış anlamışımdır ama inanın piyasadaki çoğu ticaret merkezlerinin durumu böyle bimler ve a101ler hariç hepsi budurmda nekadar belli olmasada :)

• Zengin olsan bu problemleri kafa yoran başkaları olurdu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodorunEmmisinOğlu

Zengin olsan bu problemleri kafa yoran başkaları olurdu .

İşte durum bu zaten kardeşim üst postta da dediğim gibi babam bu durumu anlamıyor kurumsallaşamadık.Bu düşünce tipine sahip olan insanların ticarette başarılı olabileceğine inanıyorum açıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.