Şimdi Ara

zenginler neden tarım arazisi satın almaya başladı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mark zuckerberg, bill gates, jeff bezos, bunlar millete metaverse web3.0 yok bilmem ne diyip sanaldan arazi satıyor, kendileri de binlerce dönüm gerçek tarım arazisi satın alıyor

çabuk bu şahısların dh üyesi avukatları bana mantıklı açıklama yapsın yoksa mahkemeye gidiyorum!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Enayi çok dünyada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın sonu geliyor çünkü. yaradan kitap yollamış, okuyup anlayanı olmayınca böyle oluyor.

• sen okuduysan bahset hocam ne oluyor dünyaya? geçen kuranda covid ile alakalı şeyler var deniyordu ondan mı bahsediyorsun?

• sanaldan nasil arazi aliyoruz

• kripto para ile

• Kitleler koyun sürüsü halinde akımlara(moda) uyarken işimiz zor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Swonz kullanıcısına yanıt

indirdigimiz bulir uygulama oyun vs var mi onu soruyorum

• şu an karışık hocam tam oturmuş bir sistem değil. the sandbox'tan almak istersen internet sitesine gidip metamask cüzdanını bağlayıp alabilirsin, yine decentraland için de kendi sitesine gidip alabilirsin

mesela ovr var onda da gerçek dünya haritasını 1.7 trilyon altıgenle parsellemişler uygulaması var biraz pokemon go gibi telefona indirip görev yapabilirsin

bunun gibi çok proje var yetişilmiyo hepsine

• DambıIdor kullanıcısına yanıt
    hocam, walmart'ın vr ortamda yapılan alışverişini görmüşsündür belki, bana mantıklı geldi açıkçası.

şu an nasıl zamanımız yok diyip çeşitli sitelerden alışveriş yapıyorsak bu da onun gelişmişi, daha gerçekçi

ama bu sanal arazi işini anlamıyorum ekilmez dikilmez karnını doyurmaz niye yani? düşünsene gerçek yat fiyatına sanal yat alıyosun ama haftasonu gidip denize açılayım diyemezsin, gerçek bi kayık sanal bir motoryata tercih edilir

• Hocam emin ol bu işler sandığımız kadar masum değil. Çok uzun bir konu şuan detaya giremem. Akşam belki yazarım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılmamış az toprak var onları da almak istiyorlar işte. Toprak sınırlı bir kaynak sonuçta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.