Şimdi Ara

Zenginliğin Gözünün Kör Olduğu Dünya Garajı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında nimetlerden faydalanmak iyidir ama bu kadarıda israfın daniskası.
  • Bende para olsa aynısını yapardım... sonuçta spor araba olayı bi hastalık ama yardım da ederdim fakirlere... araplara bu yüzden değil başka şeyler yüzünden kızıyorum ben...
  • iyide sizene bunlardan ya dünyanın kuralı ve işleyişi böyle bunlara bakarak iç geçirmeniz size zarar..ferrarin olsa ne olcak olmasa ne olcak insan gibi yaşadıktan sonra elbette normal böyle şeyler istemeniz ama iç geçirmenizde saçma.40-50 sene sonra onların sahipi ölcek ve elinde hiçbir şeyi kalmıycak..mutlu yaşayabildikten sonra istersen çamurda ol basit geliyor bu sözler size ama aslında doğru
  • adamlara bak elbise gibi arabaları rafa kaldırmışlar
  • uşaklıklarının karşılıgını iyi alıyorlar
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 30 Nisan 2008; 22:25:24 >
  • Züğürt,mal,çene,yorulmak....
  • ferrarin olsa ne olacak hacı şu aradaki eski modellerin birinden olsa yeter
  • Biri bana bunların photoshop olduğunu söylesin.
  • bu araçlardan bende olsa hiç bir şeye yaramaz.. çünkü sürecek yol yok.... millet okyanusa garaj yapar. bizim kara bol,,,,,, bizim belediyeler yollara eziyet yapar.... yamadan geçilmiyor yamuk yumuk yollar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 30 Nisan 2008; 22:14:19 >
  • hay anasının aşkıı
  • israf haram diye biliyorum ama bunlara göre değil anlaşılan
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 30 Nisan 2008; 22:25:06 >
  • 7
    11
    14

bu resimlerdeki arabaların marka/modeli ne arkadaşlar acep bide tahmini fiyatları
  • O kadar arabadan bitane ferrariyi bana versin adam, satar binek bi araba alırım ne öyle ferrari ferrari aç gibi gözü doyar bi insanın adam bi kırmızısını almış bide sarısını ama binek araba dediğimde bmw 7.40 gibi bi araba olurdu heralde
  • Elalemin malından bize ne de bu kadarda har vurup harman savrulmazki be 3-5tane neyine yetmiyo
  • yüzsüzlükle ne alakası var ya... sanki sen armağan ettinde adamlar senin paranla hava atıyor... parası varmışki almış adam... mütevazilik yapacam diey tüm parasını gömecekmişdi yerin altına

çalış seninde olur çalışarak olmaz diyorsan o zaman çalışma
  • Arabanın kendisini bırak tekerleği belki hayat kurtarabilir... Parayı veren düdüğü çalar kim bilir ne yollarla alınmıştır o arabalar.
  • Araplarki en fakir olan toplumlardan biri ama ne rastlantıdır en zenginlerde araptır bunlar müslümanım diye geçiniyor müslümanlık paylaşmaktan gelir o arabalardan birini bi garibana verseler(mesala ben) kötü mü olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.