Şimdi Ara

Zenginliğin Gözünün Kör Olduğu Dünya Garajı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vergiler olmasa merak etmeyin bizde de böyle galeriler olurdu .... bizde de araba meraklıları ve görmemişler çok .... dikkat edin ikiye ayırdım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: alanso_58

araplar 1000 tane f-16 alırlar ama kullanacak pilotları yoktur.... Gerçek bu

pilotları yoktur, ama kendi hizmetine bir f-16 kullandırttıracak kadar pilot satın alabilecek kadar paralarıda var yani
  • dünyanın her yerinden fotolar bunlar
    bknz:michael chatham
  • OHAAAAAA

Bugatti veyron var dünyada sayılı üretilmişti 10 tanemi ney
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

pilotları yoktur, ama kendi hizmetine bir f-16 kullandırttıracak kadar pilot satın alabilecek kadar paralarıda var yani

Savaş zamanında hiç bişi yaramicak olan durum... savaş zamanı pilot mu sipariş edicekler anlamıyorum ki...

• İçimin yağı eridi off ordan bana sarı siyah çizgili mustang verin yeter
  • iyide orda arabalar fazla pahalı değil gelirlerde yüksek sonuc normal ;)
  • walla orda adam ferrariyi 200 mılyara alıyosa, burda alıyor 400mılyara, türkiyedede fazladan 200mılyar vergi alınmasa burdada böyle manzalar görürüz, ki 200 mılyarlık jipleri tek tek sıraya dizen garajlar yokmu var, bogaz kenarındaki yalıların garajları misal, aynı parayı veriyorlar ama biz anca jep alabiliyoruz, ki türkiyede bu kadar ferrariyi hadi bırak 2 -3 tanesini yan yana garajına dizen adamın elini öpmek isterim, hem aracı olurundan 2 katı pahalıya al hem bu kadar fazla vergi öde yıllık, hem bu kadar benzin parası ver, olacak iş değil, para para da , ne kadar zengin bile olsan her litrede 2.5ytl fazladan vermek enayi gibi hissetirir adama beya
  • Doğru TR de alsan nolucak bunları yine aldıktan sonra vergi bi de benzin parası.... olsun ama hayali bile güzel.. ben para biriktirip BMW M3 alıcam yada tek kapı 3 serisi bile yeter bana
  • sizinde kazdiginiz yerden petrol ( para ) ciksa , sizdede bunlardan olmasi gayet normal ...
  • Vay be...Acaba benimde bir Ferrari'm olacak mı?Daha yaşım 19...İnş. olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Biri bana bunların photoshop olduğunu söylesin.

Halen söylemediniz ama

shop shop ama carshop

( ingilizcem yok uydu inşaallah çanak gibi maaşallah )

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Savaş zamanında hiç bişi yaramicak olan durum... savaş zamanı pilot mu sipariş edicekler anlamıyorum ki...

işin ucunda para oldumu şöyle bir kaç milyon doları gören savaşdaki pilot bile vatanına ihanet edebilir
    işte artık öyle bir dünyada yaşıyoruz malesef ki bu devirde babana bile güvenmicen

• Herşey iyi güzelde bu arabaların arapların olduğunu nerden anladınız ben orayı anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17

Herşey iyi güzelde bu arabaların arapların olduğunu nerden anladınız ben orayı anlayamadım

ancak araplar kadar beleşe zengin olmuş birileri bu kadar lüks düşkünü olabilir...
    halkları da sürünüyor...
  •  Zenginliğin Gözünün Kör Olduğu Dünya Garajı.

Ortadakine dikkat
  • ben olsam bende alırdım
  • Petrol
  • Lamborghini Diablo SV vardı orda yaa
  • Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali. Onu geçiyorumda bunlara sahip olupta o motorun hakkını verememe durumuna yanarım boşuna yatarlar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.