Şimdi Ara

Zenginliğin Gözünün Kör Olduğu Dünya Garajı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan o arabanın bitane lastiğiyle ipod touch alırım be
  • vay buban kemüğüneee
  • Dünyanın düzeni bu biri yer biri bakar ama asla kıyamet kopmaz
  • aga musrıflık haradımr bu adamların yatıcak yerı zordur yanı bukadar gosterısle baskasını gunaha ıter...
  • Anlamadığm milletle paso yazmış bu dünyada ferrarisi var ama öteki dünyada hiç bi işine yaramıcak bilmemne ya nerden biliyosunuz adamın ibadet yapmadığını veya nazamında niyazında olmadığını sizde bu para olsa altınızda reno flaş mı olacağını sanıyosunuz belki aynı garajı yapacaksınız adam kazanmış istediği gibi harcar isterse şömineye atar parayla ısınır kaldı ki siz hacı hocamısınız her forumda bunun öbür dünyasında var gibi geyiklere giriyosunuz yılda bir 3-5 gün yarım yamalak oruç tutmakla cennetlik olduğunuzu falanmı sanıyosunuz. Hergün görüyoz forumları " sigara içen gelsin" , " içki içemiyorum " v.b birsürü sayamadıım topic hele içki topiğinde adamlar maşallah alkol mastır neyin neyle gitçeğini mezeleri çok iyi biliyo bu laflarım kesinlikle herkese değil ama bazıları forumu din-diyanet forumuna çevirmeye çalışıyo ona kızıyom. çalışın aynı arabayı sizde alın.. Burda gördü ferrariyi direk öteki dünya hede hödö kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı işte başka birşey değil..

• Eğer Çalışarak Alınteri Vererek Kazandılarsa OK.
    Ama Onca Aç,Susuz,Sürünen İnsanların Hakkını Yiyierek Böyle Bir Servet Edinmişlerde Yazıklar Olsun.
  • veyron olduktan sonra gerisi hikaye olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Biri bana bunların photoshop olduğunu söylesin.

Halen söylemediniz ama

hocam çok inceledim ı ıh pataşap diil

• quote:

quote:

Biri bana bunların photoshop olduğunu söylesin.

Halen söylemediniz ama

Potoşap

• dünya malı dünyada kalır beyler bizim gönlümüz zengin be.. ;)
  • doğrusu gönül zenginliği
    kendin yiyip başkasını aç bırakırsan diyer taraftada sen aç kalırsın
  • La birini bana verin
    Siz seçpi,onada razıyım.

• AGLAMAK İSTİYORUM EN İÇTENLİKLE

• Çoğu Arabistan falan demişsin ama anladığım kadarıyla hepsi Amerika'da çekilmiş bunların plaka,evler ve sokakların yapısından anladığım kadarıyla...Araplar'da da yapan vardır illaki ama sadece bu fotolar ile sadece Araplara yüklenmişsiniz.
  • Nede olsa benzinin 3.5 ytl olduğu ülkede yaşamıyorlar.
  • nevarkibenim garajlarda böyle

test drive unlimited da ama
  • Arabın derdi kırmızı pabuç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

ulan o arabanın bitane lastiğiyle ipod touch alırım be

Eminmisin?Hacı murat değil Ferrai o yavs. Bu arada kırmızı jantlı siyah Porsche çok sağlammış.Ama 64 ün üstüne tanımam.Hidrolik yapıp tamponu yere sürtmenin zevkini bunlarla saatte 300 km/s yapsan alamazsın.

Zenginliğin Gözünün Kör Olduğu Dünya Garajı.

• quote:

Orjinalden alıntı: -Supreme-

Anlamadığm milletle paso yazmış bu dünyada ferrarisi var ama öteki dünyada hiç bi işine yaramıcak bilmemne ya nerden biliyosunuz adamın ibadet yapmadığını veya nazamında niyazında olmadığını sizde bu para olsa altınızda reno flaş mı olacağını sanıyosunuz belki aynı garajı yapacaksınız adam kazanmış istediği gibi harcar isterse şömineye atar parayla ısınır kaldı ki siz hacı hocamısınız her forumda bunun öbür dünyasında var gibi geyiklere giriyosunuz yılda bir 3-5 gün yarım yamalak oruç tutmakla cennetlik olduğunuzu falanmı sanıyosunuz. Hergün görüyoz forumları " sigara içen gelsin" , " içki içemiyorum " v.b birsürü sayamadıım topic hele içki topiğinde adamlar maşallah alkol mastır neyin neyle gitçeğini mezeleri çok iyi biliyo bu laflarım kesinlikle herkese değil ama bazıları forumu din-diyanet forumuna çevirmeye çalışıyo ona kızıyom. çalışın aynı arabayı sizde alın.. Burda gördü ferrariyi direk öteki dünya hede hödö kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı işte başka birşey değil..

aynısını yazdım bende destek gelmeyince sildim mesajımı.

Yok abi yok bizim halkımızda aşağılık kompleksi var. Kendinde olmadı mı başkasının malını kıskanır. Başına bişey gelse , ohh bu zenginlere müstehak işte derler.

Zaten ferrarisi olan falan da hep cahennemliktir dünyada. Ne gerek var adam para kazanıyor ama anadol alıp gezecek hiç bi hobisi zevki olmayacak. Böyle adamı görselerde bok gibi para kazanıyor bindiği arabaya bak pis pinti herif derler.

Laf olsun torba dolsun vallaha.

quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Nede olsa benzinin 3.5 ytl olduğu ülkede yaşamıyorlar.

Benzini bırak, 20 milyarlık araba orda 60 milyar dğeildir. Tıpkı ülkemizdeki vergiler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 1 Mayıs 2008; 1:53:33 >

• onlar gibi seninde petrol kuyuların olsaydı sende zengin olurdun bir o kadar

bakınız arapların çoğu petrol zengini ve bu yüzden buna o kadar şaşırmayın ki adamalar en azından hırsızlık arsızlık ile servert sahibi olmuyorlar yani onlarınkisi normal bir durum

Allah daha çok versin ne deyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.