Şimdi Ara

Zenginliğin Gözünün Kör Olduğu Dünya Garajı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zenginin malı züürdün çenesini yorarmış.. züürdüz mutluyuz boşverin sağlığımıza şükür
  • görmemiş ya da görgüsüz olmak kadar kem gözlü olmak da kötüdür.
  • Benim en nefret ettiğim insan profili başkalarının mallarını kıskanan,onlar gibi olmak isteyen,onlar hakkında her zaman kötü konuşanlardır.Ben bu tür insanlara acırım ve bu tür insanlar böyle düşündükleri için hayatta asalak olarak yaşamaya ve ezilmeye mahkumdur.Doğanında en çok bu yanını seviyorumm..Güçlü olanlar yaşar..Adamda para var..Yıllık kazancının dinimizce 1/40 ini yardım olarak dağıttığında hiçbir sorun olmaz.He israf yapar veya yapmaz orası beni ilgilendirmez..Helal yolla veya haram yolla kazanmasıda beni bağlamaz.Sende çalış helalinle zengin ol.Kafanı kullanırsan yani ticaret yeteneğin varsa çok rahat zengin olursunn..Ama başkalrını yermek yanlıştır.Seni ilgilendirmez..Sanki ssen,ben ,o farketmez zengin oldugunda opele mi bineceksin..Altında ya jip yada ferrari olacak..Onun için kıskanmayı bırakınn..Sizde kafanız kullanın.Dediğim gibi haram yolla veya helal yolla kazanmak sana kalmışş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

Zenginliğin Gözünün Kör Olduğu Dünya Garajı.

en öndeki siyah bana yeter hayalim

• bunların cogu araba galerisinden gibi garaja pek benzemiyo
  • araplari gercekten kiniyorummm o kadar paralari var ve o kadar fakir müslüman devletleri görüyolar bi yardim eli uzattiklari yok biz türkler herkezden gercekten daha hayirliyiz yaaaa

Araplar
  • quote:

o araba benim de hayalimdeki Mustang motorunun sesini bilgisayardan dinleyebiliyoruz sadece

• Bi arkadaş anlatıyodu...

Ankara bakanlıkların orda çok pahalı ,markalı bi jip BMW X5 di sanırım... kaza yapmış bekliyomuş ... sonra EGO otobüsündeki cahil amca da "ya öyle pahalı arabayı almasımı ohh iyi olmuşvs zart zurt " demiş.. işte iğrenç insan tipi.... böyle insanlardan nefret ediyorum....
  • Bu gene bi şey değil adam artislik olsun diye dubai'nin 01 no. lu plakasına 6 milyon dolar veriyo gerekçesi ise "1 numara olmak kolay değil"
  • benim nezlimde işe yarar 3 araç gördüm fotolar arasında bir camaro ss bir hemi cuda ve eski model düz bir mustang. ama diğerleride çok güzel.Allah sahibine bağışlasın daha da fazla versin.
  • arap yagı bol bulunca
  • Bir dergide okumuştum;eğer suudi araplar her sene zekatlarını düzenli verse dünyada aç insan kalmazmış.Bunlar kendine müslüman.Yine bizde iyi müslüman yoktur.En azından zekatımızı,fitremizi veriyoruz.Elimizden geldiğince yardım yapıyoruz.
  • kör talih...
  • YUH BE KARDEŞİM

MİLLET FİLİSTİNDEN KATLİMA UGRUYOR

BUNLAR İSE NASIL BİR HAYAT YASIYORLAR

MÜSLÜMANLIKTA BÖYLE YASAYIN DENİLİYOR MU?

BİRDE ARAP OLUCAKLAR
  • Spider bile var adamlarda yaa
  • Ya bırakın din falan bu olayları azıcık gözlem yeteneği olan dinin artık show amaçlı kullanıldığını bilir bu heryerde böyle hristiyanlarda müslümanlarda dini unutmuş şekilde hristiyan alemindede zina yasak ama adamların taktığımı var mesela küçük bir örnek bu yasak olan şeyler hep deliniyor.Müslümanlıktada israf haram ama nerdeee millet bitirmiş olayı merak etmeyin o parayı Allah onlara başka şeyler için veriyor ama onlar anlamıyor kör olmuşlar Allah verdiği servetin hesabınıda soracak merak buyumayınız.Kafası çalışan zengin olur diyen arkadaş dünyada hep aptallar fakir o zaman senin hesabına göre öylemi bırakın bu p..ç lik veya şunu yaptımda yırrtım kısa yoldan zengin oldum olayını servet sahibi olmak kimsenin elinde olan birşey değildir eğer bunun bi formülü olsaydı herkes takip eder olurdu.Kısaca dinler artık reklam sembolü olmak üzere tıpki bizden öncekiler gibi bizde artık dinleri unutuyoruz bilmem benzerliği görebilen oldumu.Eğer şimdi deccal gelse bi kaç kişiyi diriltse eminim milyonlarca insanı peşine takardı.

• Adamlarda para b.k dedikleri bu olsa gerek...Adamlardaki petrol türkiyede de var ama bi şekilde çıkartılması engelleniyor...
  • quote:

en arkadaki siyah bile yeter bana

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Biri bana bunların photoshop olduğunu söylesin.

Halen söylemediniz ama
  • biz zamanında bu araplardan vergi bile almamışız ya yanarım yanarımda ona yanarım sen adamlar kalkınsın diye vergi alma Hz.Muhammedin (S.a.v)memleketi diye kutsal topraklar diye ses etme adamlara bak al işte al buyur ya Allahım sen bizim milletimizi nasıl bir sınava tabi tutuyorsun ya rabbi

Rabbim bunlar maket öğle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio_TR -- 30 Nisan 2008; 23:55:22 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.