Şimdi Ara

Zenginliğin kız tavlamaya etkisi var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/ycvWVgOeMgo bro al

• Arkadaşım kız tavlamak zaten zenginlikle oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

direk olarak yok. zengin insan genellikle bakımlı olur. saçına sakalına dikkat eder. kokusuna tenine bakar. fotoğraf atmışsın baktım. sakal bıyık seyrek. ya kes ya da gürleştir. simitçi bıyığı gibi o ne? sivilcelerin var. tenin pürüzlü. saç stili yok. otomatik berber kesimi. ama zengin insanlar bunlara bakıyor. dış görünüşüne önem veriyor. bu yüzden böyle bir algı var. ha zengin olmayıp kendine bakamaz mısın? tabiikide bakarsın. ama bu işler özgüven işi. hep zenginler kızları götürüyorsa hep zenginler evleniyor. hep zenginler evleniyorsa sizin ananız babanız zengin. e ananız babanız zenginse sizde zenginsiniz. hoop bak çürüttüm olayı.

Analarımız çirkin ama kardeş.
  • Vitaly zdorovetskiy bu adam bi videosunda ,kıza hicbirsey demeden,tek bir laf etmeden ,kizi arabasina atiyodu👍👍

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.artvinli

Yok hocam. Valla yok. Sizler öyle pısırık kalıyorsunuz. Zengin ise özgüvenli. Sorun tamamen özgüven

aynen öyle, zenginlik değil olay zenginliğin verdiği özgüven sayesinde oluyor.adam tesadüfen zengin olmuştur özgüvensizdir veya ailesi zengindir ama çok baskıcı yetiştirip özgüvensiz bırakmıştır bu tiplerde kız tavlayamaz kolay kolay.veya zengin değildir ama farklı sebeplerden çok yüksek özgüven vardır bunlarda o özgüvensiz zenginlerden çok daha fazla tavlar net.
  • O değil de benim bu soruda kafamı başka bişey meşgul etti.

Oruç ayında olduğumuzu düşünüyorum ve Diyorsun ki bu aralar çok yiyorum .
    E oruç ayında hemen hemen herkes zayıflar sen kilo alıyorsun ? Sonra da Allâh'a şükür durumumuz iyi diyorsun. Bu ne yaman çelişki kardeş?

• quote:

Orijinalden alıntı: nothingeverything

quote:

Orijinalden alıntı: keremliler

Absolutely yes!

peki ben onlara yavşamasam bile onlar bana yavşarmı gelirlermi bana :D

Zengin olunca otomatik araban olacağı ve bu arabayla gezeceğin için evet. Şu an altına 2015 C180 çekip mekanlara tek başına git birileriyle eften püften muhabbet kur işte pardon bakar mısınız buralarda yeniyim de bu cafenin kendine has nesi var falan filan daha sonra oturmak için izin iste kalkarlarken aa bende o tarafa gidiyorum isterseniz bırakabilirim falan de eğer niyeti varsa veya o tarz biriyse arabayı görünce bi vuhuuu piyangoyu vurduk triplerine girecektir sende tabi hemen başka bi hat alacaksın takılıp sıkıldıktan sonra seni telefondan taciz etmemesi için geçici numarandan görüşeceksin kızdan bir bahaneyle alman gerekecek telefonunu, misal ya işte muhabbetiniz çok iyi falan telefon numaranı ver seni çaldırayım kaydet beni bi daha gelirken beni de çağırırsınız falan de eğer onlar 2-3 kişiyse biri seni illa kapacaktır zaten
    Not: bir arkadaşım yapıyor bunları ben değil

babam takılıyor forumda denk gelirsek diye önlem alıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zengin erkek tavlamaz,tavlanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi etkisi var.Al bi audi a5 gör bakalım neler oluyor
  • bankadan çıkarken kızı da veriyolar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.