Şimdi Ara

Zenginliğin kız tavlamaya etkisi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar zenginliğin gerçekten kız tavlamaya etkisi var mı mesela ben 20 yaşındayım kaslı bi vücudum yok bu aralar çok yediğim için göbeğimde hafif yağlandı ve çıkmaya başladı öyle çok yakışıklı bir tip değilim kara saçlı kahverengi gözlü birisiyim.

maddi durumumuz çokta iyi değil ama yoksullukta çekmiyoruz Allah'a şükür.

şimdiye kadar sevgilim olmadı diyelim önümüzdeki yılbaşı bana piyangodan büyük ikramiye çıktı varsayalım altıma lüks sınıf bir araba aldım falan kızların bana ilgisi olur mu zengin olduğumu falan anlarlarsa tabi.

yani maddi durumun ülke ortalamasından kat kat iyi olması kızları bana çekermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothingeverything -- 14 Temmuz 2015; 4:12:40 >

• Absolutely yes!
  • İzle ve ibret al

https://youtu.be/VglD8xIm5Yk
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremliler

Absolutely yes!
     Zenginliğin kız tavlamaya etkisi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 14 Temmuz 2015; 2:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremliler

Absolutely yes!

peki ben onlara yavşamasam bile onlar bana yavşarmı gelirlermi bana :D
  • Sonuçta paran oldumu kendine bakabileceksin bunun dahilinde otomatik yakışıklı olacaksın. Arabanın markasını gören saygı duyacak falan
  • yakışıklı olmaktan farkı yok
  • Aga o bıyığı kes
  • Zengin olunca giyim falan her şey değiştiği için ilgisini çekersin kızların yani evet var
  • Yok hocam. Valla yok. Sizler öyle pısırık kalıyorsunuz. Zengin ise özgüvenli. Sorun tamamen özgüven
  • Biri ictimai deney videolarini atsin
  • Direk yok, dolaylı yoldan var.
    Bir kere paran olursa iyi bir yerde oturursun. Bağcılarda oturup Etilerdeki kızı tavlayan var mı sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 14 Temmuz 2015; 3:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Poğaça

Direk yok, dolaylı yoldan var.
    Bir kere paran olursa iyi bir yerde oturursun. Bağcılarda oturup Etilerdeki kızı tavlayan var mı sence?
    direk olarak yok. zengin insan genellikle bakımlı olur. saçına sakalına dikkat eder. kokusuna tenine bakar. fotoğraf atmışsın baktım. sakal bıyık seyrek. ya kes ya da gürleştir. simitçi bıyığı gibi o ne? sivilcelerin var. tenin pürüzlü. saç stili yok. otomatik berber kesimi. ama zengin insanlar bunlara bakıyor. dış görünüşüne önem veriyor. bu yüzden böyle bir algı var. ha zengin olmayıp kendine bakamaz mısın? tabiikide bakarsın. ama bu işler özgüven işi. hep zenginler kızları götürüyorsa hep zenginler evleniyor. hep zenginler evleniyorsa sizin ananız babanız zengin. e ananız babanız zenginse sizde zenginsiniz. hoop bak çürüttüm olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Aga o bıyığı kes

Duvarı yumruklasın bence.
  • Valla kusura bakmada kardeş

Baban aliağoğlu bile olsa bu tipe kız değil dişi sinek bile düşmez.
  • Vardır tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Vardır tabi ki
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brna.95 -- 20 Ekim 2015; 0:54:34 >
  • O isler karisik bayanindan bayanina degisir parayla her istedigini alamazsin ama istemediklerinide alirsin bana gore cok yanlis empati yapsaniza yoldan gecerken teyze dediginiz kadinla vb. Kisilerle evleniyonuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

O isler karisik bayanindan bayanina degisir parayla her istedigini alamazsin ama istemediklerinide alirsin bana gore cok yanlis empati yapsaniza yoldan gecerken teyze dediginiz kadinla vb. Kisilerle evleniyonuz.
    Soyle birsey 2-3 sene once bunu soruyor olsaydın pek etkisi yok derdim ama gunumuzde arkadaslarimdan da gordugum kadariyla cogu paraya bakiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Soyle birsey 2-3 sene once bunu soruyor olsaydın pek etkisi yok derdim ama gunumuzde arkadaslarimdan da gordugum kadariyla cogu paraya bakiyor.

Alıntıları Göster
    Bkz. Dan Bilzerian
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.