Şimdi Ara

Zenit am fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde buldum babam çalışıyor dedi ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum bilen varsa biraz anlatabilir mi?

• Merhaba,Eski bir kullanıcısı olarak (Kısa süreli diyelim) çalıştığını varsayarak başlayalım.
    Buradan anlatılarak yapmanız oldukça zor. önerim Orta yaşlı bir fotoğrafçıdan yardım almanız faydalı olacaktır.
    Öncelikle bulabilirseniz eski nesil fotoğraf filmlerinden temin etmeniz gerekmektedir. İlla kendim deneyeceğim diyorsanız filmi en azından bilen birisi taksın yakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alynty: Togryl03

Arkada?lar evde buldum babam çaly?yyor dedi ama nasyl kullanaca?ymy bilmiyorum bilen varsa biraz anlatabilir mi?

a ile m nin arasyna nokta koyaydyn iyidi. kullanmak basit filmi tak. sarma kolu ile yava? yava? sar.hyzly yapma filmi yyrtar. bunlarda pozo metre yok. ya el pozometresi alacaksyn yada y?y?a göre kafadan de?er vereceksin.güne?li aydynlyk günde 125/8-11 gibi bir de?er ver. hava gölgelendikçe 90 /8 falan yaparsyn.

iphone kullanyyorsan iphone a takylan pozometreler var. film banyosu ayry bir karyn a?rysy. bulundu?un yerde sor renkli film banyo ediyorlar my? yoksa sb al kendin banyo et kolaydyr. ailede çaly?an lubitel varsa bana mesaj at

• Cevaplarınız için teşekkür ederim bu filmleri fotoğrafçılar satar mı?Nereden alabiliriz?
  • Makinenin arkasındaki film takma kapağını aç, daha sonra sağ üstteki kurma kolunu çevir, deklanşöre bas, arka kapak açık olduğundan perdenin hareketini görebilmen lazım. Farklı enstantanelerde de bunu dene, (sağ üst taraftaki kadran olmalı, üzerinde 1/500 den 1/30 a kadar ) hepsinde ses farklı olmalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.