Şimdi Ara

ZenPower ABTU005 10050 mAh İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği gibi Asus İnternetten satış mağazası açtı ve belli başlı ürünleri indirme soktu. Bunlarda birisi ZenPower. Bende almayı düşünen ve aklında takılan soruları cevaplamak için bir inceleme yapmak istedim.

Konuları kısımlara ayırarak tek tek anlatmaya çalışacağım.

Teslimat ve Müşteri hizmetleri:

Ürünü Mayıs ayının 21'de vermeme rağmen ayın 5'de teslim alabildim.Müşteri hizmetlerini aradığımda yeni hizmet vermeye başladıklarından dolayı kargo firması ile teknik bir sorun ile karşılaştığını ondan dolayıda teslimatın geciktiğini söylediler. Asus'un distribütörü bilindiği gibi Bilkom garanti vs. şeylerde herhangi bir sıkıntı yaşamayacak olmamız ürüne bir artı veriyor.

Ürünün Genel yapısı:

Asus ürünün bir kredi kartı boyunda olduğunu söylemekte.Bunda mm'lik bir hata payı olsada gerçeten küçük ve ışık bir yapıya sahip.Ürünü ben siyah olarak tercih ettim siyahla birlikte birçok renk seçeneğine sahip.Üzeri mat kaplanmış bir araba hissi veriyor.Ağırlığı sadece 215 gr. Taşımak da gerçekten zorlanmayacağınız bir ürün. Power düğmesi,4 led ışık bir usb birde şarj edile bilmek için yuvaya sahip.Gelen USB Kablo kısa ama genelde zaten böyle kablo çıkıyor. USB kablosu 5 bin kez dayanıklık testinden geçmiş zaten buda kabloya yansımış.

ZenPower ABTU005 10050 mAh İnceleme  ZenPower ABTU005 10050 mAh İnceleme

Şarj Olma ve Şarj Etme Süresi:

Powerbank Note 3 şarj kafası ile 6-7 saate doldu.İlk kullanmadan önce doldurma yaptım. Boşaltıp doldurma yapınca tekrar dönüş yapacağım. Şarj etme olayı normal şarj cihazı ile aynı sürede. Cihazda hızlı şarj etme özelliği var ama bu sadece bu özelliği destekleyen cihazlarda. Note 3 cihazı 3200 mah batarya ya sahip cihazı 2,5 kez şarj ettim buda benim için yeterli bir miktar.

Ürün genel olarak ben çok beğendim.Hafif ve çok sağlam. 59 TL'lik bence ürün için çok iyi. Bunun gibi sağlam iyi marka bir ürünü 70-80 tlden aşağı almak çok zor.Böyle bir ürün almak istiyorsanız ve karar vermiyorsanız bu ürünü kesinlikle öneririm.

ZenPower ABTU005 10050 mAh İnceleme ZenPower ABTU005 10050 mAh İnceleme ZenPower ABTU005 10050 mAh İnceleme ZenPower ABTU005 10050 mAh İnceleme ZenPower ABTU005 10050 mAh İnceleme

• merhaba, şarj olurken şarj edebiliyor mu aynı anda. Xiaomi'nin ürününe benziyor
  • vitalx kullanıcısına yanıt
    youtube'daki hintli bir elemanın çektiği video da '' Pass Through'' özelliğinin oldugundan bahsetmiş .
  • Grupanya kodu ile 47 liraya aldım ZenPower'ı ve detaylı olarak ZenFone 5'te (A501CG) test etme şansım oldu. Telefonun pili 2110 mAh

1. SEFER

1) Telefonu tamamen kapalıyken şarj ettim 2 saat 40 dakikada doldu. (Aslında kapalıyken daha kısa sürede şarj etmesi lazım anlamadım niye uzun sürdü )

2) Telefonu açtım ama ekran kapalı şekilde 2 saat 30 dakikada doldu. (Wi-Fi arkaplanda çalışıyor fakat çok veri çeken bir uygulamam yok ve 1-2 kez ekranı açıp gelen mesajlara, maillere vs. baktım yani şarj esnasında toplam 2-3 dakikayı geçmemiştir ekranın açık kalması)

3) Bu sefer online bir oyun oynarken şarj etmeyi denedim W-Fi hep veri çekiyor ve ekran hep açık süresini bilmiyorum ama ZenPower tükendi ve telefonu %35-40'a kadar şarj edebildi.

2. SEFER

Bu sefer 1. seferde 2. sıradaki gibi 3 kez şarj ettim. Aslında 3,5 devamını oku

Bu 3 kez tam dolumdan sonra ZenPower'ın güç düğmesine bastım sadece 1 LED yanıyordu yani hala içi doluydu ve 1. seferde 2. sıradaki gibi 4. kez telefonu şarj etmeye başladım ve telefon %37 oldu 65 dakikada. Yani Asus'un sitesinde yazan ZenFone 5'i en az 3 defa şarj eder ifadesini fazlasıyla teyit ettim.

NOT1:
    ZenFone 5 kullananlar dikkat ettiyse bilir; telefon %1'deyken çok rahat en az 10 dakika kullanabiliyorsunuz ya da ekran kapalı ama arkada Wi-Fi açıkken uzun saatler telefon kapanmıyor. Sırf bu yüzden ZenPower'a bağlamadan önce telefonun tamamen kapanmasını bekledim. Telefon kapandı ZenPower'a bağladım sonra telefonu açtım ve 1 sefer 2. sıradaki gibi şarj ettim.

NOT2:
    Bu şarj sürelerini hesaplarken telefon yanımda olduğu için bunlar kesin süreler diyebiliriz yani şarj %100 olduktan 1-2 dakika sonra ZenPower'dan kabloyu çektim.

• zenpower zenfone 2 32 gblığı hızlı şarj ediyor mu??
  • Ya bu urunu aldim asus garantili istanbul bilisimden servise vericem kimse ilgilenmiyo nereye goturcem ariza yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrerim M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla hızlı şarj yapabilen bi powerbank yok.Kablosuz şarja uygun powerbanklar bile var oysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablosunu nereden bulabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.