Şimdi Ara

Zensor 1 için Amfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dalilerle uyumlu kendi klasmanında , ne üst ne de altında performans vermeyen stereo amfi arıyorum.Yanılmıyorsam max. 100watt çekiyor yani çok güçlü olmasına gerek yok, fiyat olarak 1000Lira civarı olur diye tahmin ediyorum.Kablo olarak Chord Carnival , Black Rhodium ya da Qed düşünüyorum bunun hakkındada fikir alabilirim.

Ek olarak birde sorum var.Hoparlörleri Edifier Da5000pro'ya bağladım sadece z1'ler bağlı 110watt çıkışı var sesi fazla açmadım yinede bilmediğim için %25'in üstüne çıkmadım seste hiçbir sorun yoktu acaba zarar verir mi onu merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• doutzen D kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Düşündüğün fiyatlarda alabileceiğn ,hoparlörlerinlede iyi uyum sağlayacak Marantz Pm 5004 yada Denon Pma 520 modellerini düşünebilirsiniz.Bağladığınız cihazda sesi fazla açmadığınız sürece sorun çıkmaz,zaten belli bir seviyeye geldiğiniz zaman durmanız gerektiğini hissedersiniz,çünkü sesde bozulmalar başlar.Bu şekil kullanmadığınız ve bağlantılarını doğru yaptığınız sürece mevcut cihazınızla kullanabilirsiniz.
  • Hangi markayı alırsınız bilemem ama mutlak bir gerçek var o da Zensor serisini güçsüz veya güçsüzce bir ampli ile kullanırsanız sonuç hüsran olur.. Zaten sınırlı kapasitesi olan hoparlörler bunlar ve hassasiyeti kağıt üstünde gözüken değerden bile düşük olabilir match ederken dikkat etmek ortalamanın üzerinde güce sahip bir ampli ile eşleştirmek gerekiyor.
    Selamlar
    Zensor 1 leri yamaha a-s500 amfi ile 1-2 kere deneme şansım oldu ses oldukça güzeldi bana göre, benim de kurmayı planladığım nispeten ekonomik bir sistem idi ama galiba kendimi zorlayıp çıtayı biraz daha yükselteceğim. Ayrıca atalayalper beyin dediği husus dikkate alınırsa güç olarak da yamaha 2x85 W rms ile iyi bir seçim olur diye düşünüyorum. Ancak siz yine de denemeden karar vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafak76 -- 18 Nisan 2014; 14:23:34 >
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    Herkese verdiği bilgiler için teşekkür ediyorum.

Daha önce kullanmış biri olarak siz ne önerirsiniz Atalayalper? Tr fiyatlarıda çok uçuk yurtdışı fiyatlarının en aşşağı 2 katına satıyolar, fiyatlar güncellenmediği için mi bilmiyorum.
  • Magnat ma 400 ile iyi gider diye düşünüyorum.. eğer ankarada iseniz gsa'da dinleme imkanınız olacaktır. benim beğendiğim bir amfidir.
    Zensor serisini kast ederek aynı fiyat aralığında demişsiniz bu durumda Pioneer, Harman Kardon, Yamaha vs. gibi markalardan başka seçeneğiniz yok gibi.. Düşeş uygun fiyatlı bir rotel veya rega gözünüze affetmeyin özellikle rega olursa çok daha iyi olur çünkü giriş seviyesinde rotelden ziyade rega'yı tercih ederim misal Rega Brio3.. Yamaha as500'ün sesini de severim fiyatına göre iyidir hiç değilse güçlü ve bazı standartları karşılayan bir model..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Düşündüğün bütçelerde sesvegoruntusistemleri.com da Kampanyalı Denonlar var.Bakmanı tavsiye ederim.Zensor 1 ile çok iyi uyumlu amfilerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.