Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.844
Cevap
757
Favori
1.009.133
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mazınköy dolapta donma testi de yaptım ve dondu. Merak edenler varsa.
  • ardack kullanıcısına yanıt

Bize öyle bir bilgi gelmedi , resmi olarak dahil de olamadık , uğraşıyoruz Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Hocam tartışacak bir şey yok. Kişisel tercih. Ben Özem'i tercih ederim. Zaten yeni sıkıldı. Hasatın ardından 4 saat içinde sıktırdığına da güvendiğim marka. Diğer yazdıklarınız kitlesel üretim yapıyor ve çok çeşitli alımlar yapıyor. Ben bu tür bir markaya (bunlar değil ama) En kötü zeytinlerimi veriyorum diyen bir büyük zeytinci de biliyorum. O nedenle kitle üretime bayağı mesafeli yaklaşıyorum.

Biz beğenerek tüketiyoruz Özem'i. Mesajım da beğenenler için diye düşünün.

Ha ben yazdım. Benim bu sene takipte olduğum 0.2 asitlik Green Amour. Hayırlısı.

• cemsinan kullanıcısına yanıt

Yok hocam tartışma amaçlı yazmadım kesinlikle. Değerlendirecek arkadaşlar da vardır mutlaka, haber verdiğiniz için teşekkürler.

ben de özemciyim 😊 kisthene 2-3 ve 2 litrelik erken hasat yağlarını alıyorum ama olgun hasat hiç denemedim. bundan önce nermin hanım alıyordum ama fahiş fiyat artışları bıktırdı, özem daha insancıl o anlamda; ay sonlarında yaptıkları indirimlerle zamların etkisini azaltıyorlar biraz da olsa.

• Iznikte yağhaneden 300 tlye alıyorum. Direkt sıkıldığı gibi şişeye.
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

ben erken hasattan örnek vereyim, özem'de 5 lt. teneke yok erken hasatta; 2*2 teneke ile 1 litrelik kisthene gömeç ekledim sepete ve ücret 2887 lira. (indirimli hali bu ama her ay sonunda indirimleri oluyor en az %15 oranında)

geçen sene ekim ayında nermin hanım'dan almıştım bu fiyata.

zeytinseli, nova vera, tuay daha önce aldıklarımdan misal ama en ucuzu şu an nova vera'nın yağı ve o da indirimli olarak 3480 lira. (hepsinde erken hasat ayvalık fiyatlarını baz aldım.)

• Katz. K kullanıcısına yanıt

Ancak özem’in asit oranı 0,5 iken novavera’nın 0,3

• Ankara Gimsa - Güven Asa naturel sızma 5 lt 1000 tl.
    Yeni uretim, 2026 ekim ve kasim ayları son tuketim tarihleri.
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

Gizlediğimiz konuları nasıl görebiliriz ya da sıfırlayabiliriz

• Pigletx P kullanıcısına yanıt
    Hangısınde toprağım merkezdekı büyük gimsadamı bu arada emınmısın toprağım kendı sitesınde 3 tl sı bıle o paraya vermıyorlar yanı 5 tl 1000 lira doğru yazdın demı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 24 Kasım 2024; 3:17:8 >

Green Amour daha pahalı değil mi özem'den? onda da kod var ama fiyatının yüksekliği değer mi sizce yeni sezon yağına? özem'in yeni sezon yağının fiyatı daha düşük

• Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Gercektende 1000 liraymış kendı sıtesınde 2300 hayret :)
  • sulelele kullanıcısına yanıt

Hocam yeni sezonun tenekeleri satışta değil henüz. 2024-2025 sezonu da litresi bin küsür liraiara geliyor. Geçen sene 0.2 asiti 12 litresini 6200'e verebildiği için şimdilik bu fiyata hazır değiliz ailece fakat geçen yıl biz bu yağı tükettiğimizde aile fertleri olarak "domates getirin banmam lazım", "dilimin kenarları hala hafif yanıyor" filan gibi muazzam bir akşam yaşamıştık. Az da olsa alırız herhalde.

Bu fiyatlar aşırı değil mi? Yerinde 300 yeni yağ. Ve bu sene verim yüksek, fiyatlar elbet bir miktar düşecek. Bu sene ki yeni yağ bahsettiğiniz şekilde banmalik ve kaliteli. Ama bahsettiğiniz fiyatlar aşırı şişirme.
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Sağlam bir kampanya yapmazlarsa manasız hale geliyor. Gayet güzel yağlar var daha uygun fiyatlara.

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt

İyi midir acaba güven asa

• denizcaptain kullanıcısına yanıt

Forumdaki zeytinyağı ile ilgili iki başlık var. Biri bu. Bu başlıkları biraz okuyun

• Pigletx P kullanıcısına yanıt
    Paketleme yeni
    İçindeki yağ ne zamanın bilinmez
    Yağı önce büyük depolara alıyor sonra paketliiyorlar genelde
  • 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.