Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.868
Cevap
759
Favori
1.012.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Habere göre piyasaların oturması Ocak ayına kadar sürecekmiş. Türkiye’de rekor mahsül yılı bekleniyor diyor. Sadece Türkiye’de değil yurtdışında da zeytinyağı fiyatlar düşecek. Daha üreticilerin elinde geçen seneden stokları duruyor. Bence kimse acele etmesin, Ocak’tan önce yüklü alım yapanlar üzülebilir🚨🚨🚨

• Merhaba , müjdeli haberi verelim istedik hemen Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • sakılıç S kullanıcısına yanıt

Konuda bir üreticimiz olan SAZAK markasıda ısrarla söylüyordu adama laf edenler bile oldu.

Acele etmemek gerekli görünen köy kılavuz istemez mecbur düşecek fiyatlar. Rekabet tüketiciye yarar.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

Evet biz fiyatlar geçen yıla göre daha uygun olacak dedikçe , geçen yıldan uygun fiyatla satılan ürünler kalitesizmiş gibi bir algı oluşturuldu. Her yılın dinamikleri farklı. Geçen yıl zeytin neredeyse yok denecek kadar azdı. Bu yıl ise 2-3 ay daha sürebilir(olgun hasat dönemi ) . Her yılı ayrı değerlendirmek gerekir.  

• Mazınköy ürünleri nasıldır? Kullanan oldu mu acaba? 3 addet olgun, 2 adet erken hasat zeytin yağı alacağım. Fiyatları güzel. 1499.00 TL

• Alfredo kullanıcısına yanıt

evin ordaki şubede yok,internetten de adres giriyoruz yine yok,birçok farklı adres denedim yine yok,alamadık üzdü :(

• Forumda genel olarak, Tarişin asitliği 0,3 ten düşük zeytinyağını geçen yıl 290 dan aldığı ve buna paketleme, depolama, kargolamayı da eklenirse üretici nin 500-600 den aşağı kaliteli yağı satamayacağı yazılıyor. Tariş bu asitliği gerçekten ölçebiliyor mu? Bu kaliteli Tariş yağlar neredeyse gidip alalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 25 Kasım 2024; 17:28:21 >
  • Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt

Hocam salı kampanyasına dahil etmemişler yine sizi.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Muhtemelen birkaç gün içinde bu sorunlar tamamen düzelecektir.

İndirim kodu varmı hocam ,daha önce sizden almıştım gayet güzeldi ,bu salı kampanyasi da neki

• Birkaç aydır zeytin rekoltesinde artışı ve fiyatların düşeceğini buraya yazıyorum .(Bunu ilk yazanim ve sürekli yazanım ).Son gelişmeler ile de konu kesinleşiyor ..Sevgili askapartanin eski konusunun eski müdavimi olarak sanırım üzerime düşen görevi biraz yerine getirebilmisimdir...Konu bende bloklu ama sürekli cevaplanan kısmına bildirim geliyor, ben konuyu bıraktım konu beni bırakmıyor iyi mi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 25 Kasım 2024; 19:1:1 >
  • Derqah D kullanıcısına yanıt

Güzel

• Agaclar zeytinden kiriliyor. 180-200 ustu kopuk gibi bu yil.
  • arkadaşlar avilo sızma erken hasat filtresiz nasıl zeytinyağı kullanan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chipparacıabi -- 25 Kasım 2024; 23:53:54 >
  • İYZİCO Salı kampanyasına nasıl katılıyoruz? Bne de yok kampanyalarda vs.. İlk defa kullanıcam....

İşte basiretli tüccar helal olsun size.

• TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    11-12 gıbı aktıf oluyor kampanya
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

dahil etmemişler yine derken, bugün de dahil olmayacak mı, nereden öğrendiniz?

• epsilon87 E kullanıcısına yanıt

Salı kampanyalarına katılım sağlamıyorlar , sadece gıda kampanyalarına dahil edebiliyoruz şeklinde yanıt aldık.

• 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.