Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.629
Cevap
780
Favori
1.083.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt
    1. yağınız 1k ya düşermi acaba. yemekler için biraz alsak.

birde kargo ücreti ne durumda oluyor siparişlerde.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Biraz daha düşebilir fakat 1000 tl ye kadar düşmeyebilir. Sezon daha en az 2 ay devam eder ve fiyatların nasıl gelişeceğini kestirmek zor, 1000TL üstü ücretsiz olarak gönderiyoruz uzun zamandır  

hani genel indirim değil zaten benim sorduğum, forum için ekstra %10 olur mu acaba diye sormaktı aslında amacım.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Evet forum için özel indirim planlıyoruz , zeytinyağı fiyatlarının dengeye ulaşmasını bekliyoruz açıkçası. Biraz daha zamanı var Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

sazak zeytin diye açıkça yazmışlar neden böyle bir şey yapıyorlar, x firmasından alınca hem gida 200 hem salı kamp. 300 TL iade veriyor ama , mantıksız geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir vermesi açısından . 1kg zeytinyağını 350tl den alıyorum arkadaşımdan.

Çanakkaleden getiriyor kendisi yapıyor . Aynı zamanda iş arkadaşım beraber çalışıyoruz. Hile hurda vs yok yani.

Şuan 250kg sipariş i var. 5kg da ben aldım.

Öyle gözümün görmediği yağı almak istemem pahalı alıyoruz eyvallah ama hiç olmadı ürünün nasıl nerde yapıldığınu biliyoruz.

Yoksa 200tl yede alırsın. Git al .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Hocam bi sor bakalim sicak sıkım mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Sıcak sıkım.
    Adam anzerden karakavon balı yiyor.
    zeytin yağını mağarada sokum sıkım alıyor.
    Eti yumurtayı en doğalını seçiyor.

Ama ağzından siğarası eksik olmuyor. Yani siğaradan daha az zararlıdır sıcak sıkım yada soğuk sıkım farkı.

O kadar detaya takılan insan siğara içmesin normal ayçiçek yağı yesin daha sağlıklı😆

• Bazı arkadaşlar yemeklere diye daha uygun almaya çalışıyor. Pahalı olan acaba başka yeremi giidiyor vucutta. Yada yemelik değilde sürmelik mi alıyorlar 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt

Yemekte yüksek ısıda pişerken yağda bulunan antioksidanların çoğu ölür. O yüzden yemeğe kullanacağım yağı soğuk sıkım, ilk hasat falan bakmıyorum.Kampanyaları takip edip Sızma Tariş, Kristal alıyorum ben. Ancak çiğ tüketeceğiniz, salatalara vb. Yağ için de özellikli yağ alıyoruz

Bu arada sigara içenlerin vücutları, vitamin, mineral, antioksidan gibi şeylere daha fazla ihtiyaç duyar. Zaten sigara içiyorum diyip komple bırakmak yerine daha fazla salata, sebze yemekleri tüketmeli, sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor🚨. Temmenimiz herkesin sigarayı bırakması elbette🙏🏼

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 26 Kasım 2024; 15:50:29 >
  • Fiyatı 1000 TL (999 yani), bence piyasaya göre makul. Hakmar Express şubelerinde satılıyor. Fakat tahminimce 1-2 gün için hepsi biter. Ben üç şube gezdim en sonunda bulabildim. Kristal markasını bilmeyenler için söyliyim, komili ve orkide'den iyi bir yağ bana göre.

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Bende bugün mazinköy aldım sitesinden. Herhangi bir indirim olacak mı acaba. Bunların müşteri hizmetlerine yok soralım.

• TatarSüvari kullanıcısına yanıt

Ben de göremiyorum, nerede bu kampanya?

• m.secim kullanıcısına yanıt

Ben de öğrenmek istiyorum ayrıca şu ürünü almak istiyorum

Kaç liraya düşer kampanya ile

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]www.sazakzeytincilik.com
    Sazak Filtresiz Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı 5 lt (Yeni Sezon 2024-2025),
    https://www.sazakzeytincilik.com/urun/filtresiz-erken-hasat-zeytinyagi-5-lt

İndirimsiz fiyatı bile 1399tl uygun değil mi? Güven asanın sitesine inceleyince bu kuzey ege firmasının bir çok güven ödülü olduğunu gördüm. Kristal soğuk sıkım ve komili meyvemsi 2lt sık sık indirime giriyor. Butik yağ alacağız diye bence 500ml yağa 500-600 vermek ne biliyim? 800 tl.ye zaten 70'lik orta halli viski alırsın  

• Az önce palamidas soğuk sıkım 5lt Trendyol dan KASIM500 koduyla 936 TL ye sipariş verdim. Ama markadan emin değilim. İptal etmeli miyim yoksa kullanılabilir yağ mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 27 Kasım 2024; 22:7:43 >
  • asarcik A kullanıcısına yanıt
    Masallah o kodu nasıl aldınız hocam palamıdas yorumları güzel bıde beyaz teneke otekılerınden ıyı

• g_boz kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam :))

Bildirim geldi uygulamadan. 2000 lira üzeri geçerli diyordu ama bu üründe indirim düştü bende anlamadım. Keşke başka yağlarda deneseydim ama kod genelde bir kaç dakikada bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 27 Kasım 2024; 22:44:51 >
  • asarcik A kullanıcısına yanıt
    Kötü bir yağ deıl hocam afıyet olsun fiyatta çok ıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 27 Kasım 2024; 22:54:27 >
  • 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.