birde kargo ücreti ne durumda oluyor siparişlerde. |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (642. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Biraz daha düşebilir fakat 1000 tl ye kadar düşmeyebilir. Sezon daha en az 2 ay devam eder ve fiyatların nasıl gelişeceğini kestirmek zor, 1000TL üstü ücretsiz olarak gönderiyoruz uzun zamandır
-
hani genel indirim değil zaten benim sorduğum, forum için ekstra %10 olur mu acaba diye sormaktı aslında amacım.
-
Evet forum için özel indirim planlıyoruz , zeytinyağı fiyatlarının dengeye ulaşmasını bekliyoruz açıkçası. Biraz daha zamanı var
-
sazak zeytin diye açıkça yazmışlar neden böyle bir şey yapıyorlar, x firmasından alınca hem gida 200 hem salı kamp. 300 TL iade veriyor ama , mantıksız geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikir vermesi açısından . 1kg zeytinyağını 350tl den alıyorum arkadaşımdan.
Çanakkaleden getiriyor kendisi yapıyor . Aynı zamanda iş arkadaşım beraber çalışıyoruz. Hile hurda vs yok yani.
Şuan 250kg sipariş i var. 5kg da ben aldım.
Öyle gözümün görmediği yağı almak istemem pahalı alıyoruz eyvallah ama hiç olmadı ürünün nasıl nerde yapıldığınu biliyoruz.
Yoksa 200tl yede alırsın. Git al .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bi sor bakalim sicak sıkım mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcak sıkım.
Adam anzerden karakavon balı yiyor.
zeytin yağını mağarada sokum sıkım alıyor.
Eti yumurtayı en doğalını seçiyor.
Ama ağzından siğarası eksik olmuyor. Yani siğaradan daha az zararlıdır sıcak sıkım yada soğuk sıkım farkı.
O kadar detaya takılan insan siğara içmesin normal ayçiçek yağı yesin daha sağlıklı😆
Bazı arkadaşlar yemeklere diye daha uygun almaya çalışıyor. Pahalı olan acaba başka yeremi giidiyor vucutta. Yada yemelik değilde sürmelik mi alıyorlar 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemekte yüksek ısıda pişerken yağda bulunan antioksidanların çoğu ölür. O yüzden yemeğe kullanacağım yağı soğuk sıkım, ilk hasat falan bakmıyorum.Kampanyaları takip edip Sızma Tariş, Kristal alıyorum ben. Ancak çiğ tüketeceğiniz, salatalara vb. Yağ için de özellikli yağ alıyoruz
Bu arada sigara içenlerin vücutları, vitamin, mineral, antioksidan gibi şeylere daha fazla ihtiyaç duyar. Zaten sigara içiyorum diyip komple bırakmak yerine daha fazla salata, sebze yemekleri tüketmeli, sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor🚨. Temmenimiz herkesin sigarayı bırakması elbette🙏🏼
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 26 Kasım 2024; 15:50:29 >
-
Bende bugün mazinköy aldım sitesinden. Herhangi bir indirim olacak mı acaba. Bunların müşteri hizmetlerine yok soralım.
Ben de göremiyorum, nerede bu kampanya?
-
Ben de öğrenmek istiyorum ayrıca şu ürünü almak istiyorum
Kaç liraya düşer kampanya ile
www.sazakzeytincilik.com
Sazak Filtresiz Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı 5 lt (Yeni Sezon 2024-2025),https://www.sazakzeytincilik.com/urun/filtresiz-erken-hasat-zeytinyagi-5-lt
İndirimsiz fiyatı bile 1399tl uygun değil mi? Güven asanın sitesine inceleyince bu kuzey ege firmasının bir çok güven ödülü olduğunu gördüm. Kristal soğuk sıkım ve komili meyvemsi 2lt sık sık indirime giriyor. Butik yağ alacağız diye bence 500ml yağa 500-600 vermek ne biliyim? 800 tl.ye zaten 70'lik orta halli viski alırsın
-
-
Masallah o kodu nasıl aldınız hocam palamıdas yorumları güzel bıde beyaz teneke otekılerınden ıyı
Aynen hocam :))
Bildirim geldi uygulamadan. 2000 lira üzeri geçerli diyordu ama bu üründe indirim düştü bende anlamadım. Keşke başka yağlarda deneseydim ama kod genelde bir kaç dakikada bitiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 27 Kasım 2024; 22:44:51 >
Kötü bir yağ deıl hocam afıyet olsun fiyatta çok ıyı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 27 Kasım 2024; 22:54:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X