Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (640. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.632
Cevap
780
Favori
1.084.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyzico da Mazinköyü bulamadım, Hilmi yıldırım ve Kürşat var...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Ismı olmayabılır ama kampanyası var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Bıldıgınız bısey varsa söyleyin hocam bızde bılgılenelım yoksa kımbılır kaç sayfa okumak zorunda kalınacak

• Ufak çaplı bir üretici olarak şunu çok net söyleyebilirim ki; zeytinyağında sıkım metodu, asit oranı, besleyicilik değerleri bir nevi fetişizme dönüşmüş durumda.

Başka herhangi bir gıda ürününde bu denli bir detaycılık, ince eleyip sık dokumacılık yok.

Şu özeni, tükettiği diğer yiyecek-içeceklerde gösteren birisi 135 yıl yaşar, çok net.

Kolayı kasayla, Nutellayı kaşıkla, kızartmayı avuçla, ekmeği bütün olarak yutan adam, bana yağımda kaç polofenil (!) var, asit oranı (0.6) neden yüksek, niye taş baskı sıktırmıyosun, topladıktan kaç dakika sonra sıktırıyorsun diye ezberden sorabiliyor.

Naçizane tavsiyem, zeytinyağındaki bu gurmesel kaygıların ve nutritive değerler detaycılığının büyük oranda pazarlama faaliyeti olduğunu aklınızın bir köşesinde bulundurmak olsun.

Güvenilir üreticiden, düzgün şekilde yetiştirilip temel kriterlere uygun sıkılmış, hile karışmamış zeytin fazlasıyla sağlıklı ve yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Zaten tüm sorun okumamaktan kaynaklanıyor. Ben zeytinyağı bilgi başlığını yüzlerce sayfa okudum. Okuyun bilgi sahibi olun. Tamam yazayım istediğinizi. Güven Asa iyi markadır alınır. Ama niye iyidir, neye göre iyidir onun için bolca okumak araştırmak lazım.

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam haklısınız ben burada gördüm bunları gerçekten dedıgınızde çok haklısınız babam fırıncı kaldııki hergun yedıgımız ekmegın ıcıne bıle atılan katkı maddesı (ekmegı kabartmak ıcın kullanılan madde) ne kadar zararlı olduğunu bılseler böyle araştırmazlardı :)

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Tsk ederım hocam

Güven asa iyidir de,bu gerçek güven asa mı?! Yoksa geçenlerde yakalanan taklit zeytinyağı deposu gibi bir yerde mi doldurulmuş. Firmaya haber vermek lazım onun da incelemesi lazım

• nihilist76 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba yazdığınız yazının ana fikrine katılmakla beraber konuya birde şu açıdan bakmanızı istiyorum, biz neden litresi 50 lira olan ayçiçek yağı yerine litresi marketlerde 350 lira olan butik işletmelerde ise ortalama 600 lira fiyatı olan zeytinyağını tercih ediyoruz. Çünkü bu kadar fazla fiyat farkını sağlıklı beslenmek için ödüyoruz.

Yani marketlerde satılan sıradan bir markalı zeytinyağı bile yine marketlerde satılan sıradan markalı ayçiçeği yağının en az 7 katı pahalı. Eee yani madem asit oranı yüksek, polifenolü az neden bu kadar fazla para ödeyelim ki. İşin butik zeytinyağı üreten kısmına gelirsekte mesela Nova vera, Hilmi yıldırım vb butik üreticiler uçmuş gitmiş fiyat olarak.

Sonuç olarak İspanyol, İtalyan, yunan vb kaliteli zeytinyağı üreten üreticilerin zeytinyağından pahalı satarsan bizde bunun kerametini sorgularız burada.

O yüzden yorumlarımda hep fiyat/performans diye yazarım, madem çok para istiyorlar o zaman bunun karşılığını da vermeli bu üreticiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanbars -- 24 Kasım 2024; 17:11:21 >

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Gimsa'da zeytinyağı taklidi satilmasi olmaz hocam,. Ankarada bilinen zincir market ve her zaman guven asa yağı satar. Ankara'da nevgross ve gimsa marketler, Guvenasa ile Asiltane satışi yapar; bazen de guzel kampanya yapar.

• The Mill ve Riccolivo markaları nasıldır arkadaşlar?

• Tendürek T kullanıcısına yanıt

ayni firmanın farklı markaları ikiside Riccolivo daha premium ürünleri. Kurumsal bir firma ihracatı odaklı diye biliyorum ben daha önce iki markasından da memnun kaldım. Riccolivo daha iyi tabi.

• Merhabalar,

Bu senenin başında Villa Turqan erken hasat almıştım. son tüketim tarihi 12/2025

şu anda sitelerinde yine erken hasat 2024/2025 ürünleri satılıyor.

sorum şu; erken hasat dönemi bu zamanlarda mıdır ?

bu dönemde mi almalıyım yoksa birkaç ay sonra mı almalıyım.

Güven Asa litresi 200’e satıldığına göre piyasa inecek demektir. Zaten bu sene rekolte yüksek denildi. Acele etmeyin arkadaşlar, fiyatlarda ben epey bir düşüş bekliyorum.🙏🏼

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt
    Hükümet ihracatı açarak fiyatı dengeler.
    Türk e ucuza birşey yedirmezler,içirmezler.

Hocam kendı sıtesınde 2300 lira gımsa markette 1000 tl

O da geçen yıl ürünüdür muhtemelen,o fiyata mal edemez

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Son kullanma 10.2026 bı yerde bı bit yeğini var ama nerde cozemedım gerçekten mümkün deıl bencede

Zeytinyağı fiyatlarının Dünya da(Türkiye de değil)düşebileceği ile ilgili haber Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 24 Kasım 2024; 21:6:52 >

• Hanbars kullanıcısına yanıt

Söylemek istediğim buydu aslında: Butik üretim, yüksek polifenol, düşük asit, erken hasat, yeni sezon vs gibi altı boş, bu işin zaten doğasında olan etiketler altında birileri litresi 500-600 tl den yağ satıyor ise orada reklam ve pazarlama kokan hareketler vardır.

Ha bunun da alıcısı vardır, her zaman da olacaktır.

Fakat bu bahsettiğim etiketlerin hiç birisi, zeytinyağı maliyetine ve dolayısı ile fiyatına bu denli dramatik bir etki yapacak faktörler değildir.

Burada organik sertifikalı üretim, gerçek taş baskı sıkım veya ne bileyim delice zeytinyağı gibi özel durumları ayrı tutuyorum.

Ha, ben o kadar fiyat farkını güvenilirliğe, düşük riske, marka imajına, yerel üretici ile temas kurmanın zorluğuna vs veriyorum dersen de kimse bir şey söyleyemez. Herkesin kendi tercihi.

Ben sadece içinde bulunduğum sektöre ilişkin tespitimi paylaşmak istedim. Polemik yaratmak gibi niyetim yok. Herkesin zeytinyağlarını afiyetle yemesini dilerim 😋

• 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.