Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sulelele Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.868
Cevap
759
Favori
1.012.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Her markanın her ürünü migrosda olmuyor. Bende hatırlamıyorum kristalin herhangi bir ürününün 5 litre tenekesinin migrosda satıldığını. Riviera vardı galiba ama sızma hiç hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 30 Kasım 2024; 15:44:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt
    Hangi tarihte itibaren dahilsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

25 Kas Pzt 11:29 (5 gün önce) tarihinden itibaren.  

• Önümüzdeki haftasonunda bir aksilik olmazsa Urla’da zeytinyağı sıktıracağım. Soğuk sıkım yapan yağhane çok az olduğu için uzak olsa da buraya gideceğim. İzmir’de olup kendi gözünün önünde sıkılan yağı almak isteyen olursa özelden iletişime geçebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruf kullanıcısına yanıt

site burası ve öyle bir yağ yok. ne satışı var ne de ismi cismi.

www.kristalyaglari.com
    Zeytinyağı
    https://www.kristalyaglari.com/zeytinyagi

orjinal sitede olmayınca siz ne düşünürsünüz. yıllardır takip ettiğim bi marka ve ilk kez görünce şüphelendim.

ve hala anadolu diye bir yağı kendi sitelerinde ne satılyor nede varlığının reklamını yapıyorlar.

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt

Merhaba.Siparişimi iptal edebilir miyim? Sitede sadece iade var.İyzicodan herhangi bir iade gelmediği için iptal etmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maviplanet kullanıcısına yanıt

facebook ta ki gönderilerinde şimdilik sadece migrosta olacağı söylenmiş. ileride websitelerinde de satışı olacakmış

• Arkadaşlar Manavgat yağ fabrikasında zeytinleri verip yağ alma da 8/1 verdiler. Normal de sıktırmış olsak kaça kaça çıkar dı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.