< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (646. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
fiyat belli midir.
birde alımı bizzat yüz yüze mi yapmak gerek.
-
Mesaj gönderdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyzico da Salı indirimi kalktı mı? Saat 12 50 itibariyle geç mi kaldım?
-
Hıc gelmedi bu hafta hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zeytinlerin resmini yada videosunu da görün hocam. S büyüklükteki zeytinlerden sıkılmış zeytinyağı ile L yada XL büyüklükteki zeytinlerden sıkılmış zeytinyağının fiyatı farkeder bilirsiniz zaten. Ayrıca zeytinler kararmış mı,yeşil mi,alaca mı önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 4 Aralık 2024; 3:57:21 >
Hocam sen fanta renginde zeytinyağı sevmezsin ki,napcan asit derecesini.
İyzico da kurudu demek ki...
-
itresi 225 e geliyor 25 tl alışverise,fiyat fena değil
sıvıyağ tbg si ile 200 ün altına düşmüş olur
@migros_tr
Komili Naturel Sızma Zeytinyağı Yumuşak Lezzet, en lezzetli zeytinlerin damıtılmasıyla elde edilmiş bir üründür.Atık yağlarınızı Sanal Market teslimatlarında ilgili görevliye tesl.https://www.migros.com.tr/komili-naturel-sizma-zeytinyagi-yumusak-lezzet-1-l-p-3f1231 -
Analiz raporu yok iade garantilidir her türlü teste açıktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Hocam soğuk Sıkım.mı bu
Hangi Migros ta var nasıl bulabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizma diyor ama riviera olma ihtimali yüksek
üstünde sızma yazıyor güven asa bilindik bir marka
Bu kendi internet sitelerinde yazan bilgiler sizce alinirmi
Yağ hakkında bilgim yok belki geçtiğimiz yılın yağı, stok bitiriyor da olabilirler ama fiyatı ciddi anlamda rakipsiz. Marka olarak ortalama bir marka diye biliyorum. Migros kampanyaları ile daha da aşağı çekilir.
@Alperen1668 migros uygulamasında bulunduğuz şehirdeki farklı migrosları seçerek bakabilirsiniz, büyük migroslara öncelik verin.
teşekkür ederim.
bilgi amaçlı sormuştum. almak önceliğim değil zaten.
-
ben aldım az önce üzerinde sıkım şekline ilişkin bir bilgi yok. sanalamarketten sipariş verdim 1000/200 indirimle sepeti tamamladim 800'e geldi + sıvıyağ money kampanyasından da 39tl money . çakma yağ fiyatına gecek z.yagi almış olursunuz. ben bir tane aldım sadece, ama markette raflara baktım başka yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X