Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gumus2929 , blackboy55555 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil2 iOS
5 sn
13.607
Cevap
781
Favori
1.081.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sazak Zeytinyağı indirim olucak diyordu yılbaşı sonrası yoksa benmi yanlış hatırlıyorum? Ama haftalardır konuda kendilerini göremiyorum ? Zeytinyağlarınada zam gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gül_ym kullanıcısına yanıt

Küçük işletmelerin ellerindeki yağ sınırlı olur. Sezon başında akıllıca davranıp indirim yaptılar. Stoklarını bitirme noktasına gelmişlerdir. Yılın geri kalanında zeytinyağı yok dememek için yeni kampanya yapmayabilir bence.

• Arkadaşlar bu sene dağ-taş zeytinyağı. Yeni hasata 6 ay kaldı, buna rağmen butik üreticilerin 2023’ten kalma ürünleri hala bitmedi. Ya devasa indirimler yaparak bu yağları satacaklar. Ya da 2023-2024-2025, 3 yılın hasatlarını karıştırıp yeni yağ diye piyasaya sürecekler. Kendileri bilir tabi. Ben bu süreçte büyük firmaları daha güvenilir buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 15 Şubat 2025; 12:6:19 >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Mesajımda belirttiğim gibi kendileri indirim yapıcaklarını söylemişti belirtitğiniz gibi olsa aksini söylerlerdi.

• gül_ym kullanıcısına yanıt

Belki cevap verirler, forumda varlar, bakalım. Bu arada ben hiç Sazak almadım ama sezon başında gösterdikleri fiyat politikasını tebrik ediyorum. Tüketicinin yanında bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 15 Şubat 2025; 14:41:28 >
  • Arkadaşlar ben de güzel bir zeytinyağı almak istiyorum ama bulduğum markalar çok pahalı. Burada Komili'nin erken hasat soğuk sıkım ürünü tavsiye edilmiş ama onda da stok yok.

Şimdi araştırmalarım sırasında Komili'ye yakın fiyatta iki ürün daha buldum.

Birisi Sazak 5 Litre erken hasat soğuk sıkım; 1700 TL

Diğeri de Palamidas soğuk sıkım özel harman; 1800 TL

Sizce bunlardan birini almalı mıyım yoksa Komili'nin stoklara girmesini mi bekleyeyim?

• sano kullanıcısına yanıt

Sazak ile Palamidas arasında kalırsanız Sazak alın. Bu yıl forumda herkes beğendi.

• 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.