Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eyozgurluk Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.906
Cevap
758
Favori
1.015.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Natürel sızma ile natürel birinci arasındaki tek fark asit oranıdır. Natürel sızma 0,8 ve daha düşük , natürel birinci ise 0,8 ila 2,0 arası olmak zorundadır. Natürel sızma yemek ve salatalar için idealdir. Natürel birinci ise yemeklere daha uygundur. Ama sonuçta her ikisi de natürel yani herhangi bir işlem görmemiş doğal meyve suyudur  

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler. memnun kalırsak siparişimizin devamı gelecektir. :)

kolay gelsin.

• hhalilaydogan H kullanıcısına yanıt
    Bende kullanmadım filenin fason ürünü, üretici firma alhatoglu forumca güvenilir
  • Hved kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sipariş geçeyim birazdan
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Bu salı olmayabilir ama diğer salıya yetiştirmeye çalışacağız Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

• Hved kullanıcısına yanıt

Kullanıp deneyen var mı, tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

Beklemedeyiz o zaman diğer salıyı. Bu salıyı pas geçerim.

Fiyat filtresiz ile aynı mı olacak? Eğer öyle ise sipariş geçeyim filtresiz, siz filtreli çıkınca filtreli yollayın. Mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 1 Aralık 2024; 16:37:50 >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Fiyat aynı şimdilik. Filtreli çıksın öyle ödemeyi alalım , aksilik olmasın  

• hhalilaydogan H kullanıcısına yanıt

1 yıldır kullanıyoruz. 3üncü tenekeyi açtık. değiştirme ihtiyacı duymadık. yemekler için ideal. üretici alhatoğlu, akhisar dan geliyormuş ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: enciniyır06

Önümüzdeki haftasonunda bir aksilik olmazsa Urla’da zeytinyağı sıktıracağım. Soğuk sıkım yapan yağhane çok az olduğu için uzak olsa da buraya gideceğim. İzmir’de olup kendi gözünün önünde sıkılan yağı almak isteyen olursa özelden iletişime geçebilir

Sıkım işlemini çarşamba günü yaptıracağım. İlgilenen arkadaşlara topluca duyurmuş olayım.

• enciniyır06 kullanıcısına yanıt

yağ satışı mı yapıyorsunuz.

birde mevsim olarak geç değil mi. aşırı olgun sıkım olmuş olmuyormu. yer kuzey demi. zira akdeniz tarafı çokdan halletti toplama işini.

Merhabalar. Filtreli ile filtresiz arasındaki fark nedir acaba?

• Dün, Kayaçiftliği peynir/kahvaltılık dükkanında gördüm
    Güven asa, 3 lt 850 tl.
    Nasıldır fiyatı?
    Bu tenekekeyi görmemiştim önceleri? Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 2 Aralık 2024; 16:21:15 >

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    P

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Pahalı ya almışsınız hocam
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Almadım)))
    Buraya atmadan almıyorum😃

Yukarıdaki File marketteki uygun geldi bana.

Başka bir kampanya olmazsa, onu alırım yakınlarda
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Bu arada hangi market bu?
  • muten_roshi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ben de sipariş verdim
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Ankara gımsada şuan hocam
  • maviplanet kullanıcısına yanıt

Yer İzmir kuzey bölge değil. Kendi gözünün önünde sıkılmış soğuk sıkım almak isteyenler için böyle bir organizasyon yaptım

• Merhabalar arkadaşlar bende kendim zeytini Gemlik ten alıp yağhaneye gidiyorum çıkan yağı satıyorum 0.3 ile 0.5 dizem geliyor yağlarım 5 litresi 1350 TL Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

• 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.