Natürel sızma ile natürel birinci arasındaki tek fark asit oranıdır. Natürel sızma 0,8 ve daha düşük , natürel birinci ise 0,8 ila 2,0 arası olmak zorundadır. Natürel sızma yemek ve salatalar için idealdir. Natürel birinci ise yemeklere daha uygundur. Ama sonuçta her ikisi de natürel yani herhangi bir işlem görmemiş doğal meyve suyudur |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (645. sayfa)
-
-
bilgi için teşekkürler. memnun kalırsak siparişimizin devamı gelecektir. :)
kolay gelsin.
-
Bende kullanmadım filenin fason ürünü, üretici firma alhatoglu forumca güvenilir -
Teşekkür ederim sipariş geçeyim birazdan -
Bu salı olmayabilir ama diğer salıya yetiştirmeye çalışacağız
-
Kullanıp deneyen var mı, tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
-
Beklemedeyiz o zaman diğer salıyı. Bu salıyı pas geçerim.
Fiyat filtresiz ile aynı mı olacak? Eğer öyle ise sipariş geçeyim filtresiz, siz filtreli çıkınca filtreli yollayın. Mümkün mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 1 Aralık 2024; 16:37:50 > -
Fiyat aynı şimdilik. Filtreli çıksın öyle ödemeyi alalım , aksilik olmasın
-
1 yıldır kullanıyoruz. 3üncü tenekeyi açtık. değiştirme ihtiyacı duymadık. yemekler için ideal. üretici alhatoğlu, akhisar dan geliyormuş ya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: enciniyır06
Önümüzdeki haftasonunda bir aksilik olmazsa Urla’da zeytinyağı sıktıracağım. Soğuk sıkım yapan yağhane çok az olduğu için uzak olsa da buraya gideceğim. İzmir’de olup kendi gözünün önünde sıkılan yağı almak isteyen olursa özelden iletişime geçebilirSıkım işlemini çarşamba günü yaptıracağım. İlgilenen arkadaşlara topluca duyurmuş olayım.
-
yağ satışı mı yapıyorsunuz.
birde mevsim olarak geç değil mi. aşırı olgun sıkım olmuş olmuyormu. yer kuzey demi. zira akdeniz tarafı çokdan halletti toplama işini.
-
Merhabalar. Filtreli ile filtresiz arasındaki fark nedir acaba?
-
-
-
Almadım)))
Buraya atmadan almıyorum😃
Yukarıdaki File marketteki uygun geldi bana.
Başka bir kampanya olmazsa, onu alırım yakınlarda -
Bu arada hangi market bu? -
Teşekkür ederim ben de sipariş verdim -
Ankara gımsada şuan hocam -
Yer İzmir kuzey bölge değil. Kendi gözünün önünde sıkılmış soğuk sıkım almak isteyenler için böyle bir organizasyon yaptım
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X