Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: matmma , eyozgurluk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.629
Cevap
780
Favori
1.083.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı ürünü bende sepete koydum yağı araştırırken kod bitti 1-2 dk hızlıca bakmıştım oysa, mutfak için 1250 tl üzerine geçerliydi o kod hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonymontana44 kullanıcısına yanıt

Merhaba hangi hakmardan aldınız acaba yarın da devam ediyor mu

• darkstyle34 D kullanıcısına yanıt

hakmar expresslerde...

ben ümraniyeden aldım 4er tane gelmiş kasa önlerindeydi kısa sürede tükenir.

https://www.instagram.com/p/DCqo-f9OBvR/?igsh=MzM2dnhybnhhb3V6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 27 Kasım 2024; 23:21:0 >
  • DiagraM kullanıcısına yanıt
    Hocam geçenlerde Urfa’da tonlarca krıstal komılı yakalandı bence QR kodu varsa taratın teyit edın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 teneke almıştım tüh.. iade edeyim olmazsa, yazıklar olsun ya şimdi biraz bakındımda neredeyse her sene kasım ayında urfada sahte yağ baskını yapılmış. Bu daha haberimiz olan, birde olmayanlar var..

Danışıklı da olabilir, mardinde askerlik yaparken otobüslerle taşınan tozların 10da 1ini kasıtlı yakalatıyorlardı muhtemelen buda öyle. Bu dünyada yaşamak için çok safız gerçekten, bunlarla konuşsan iki lafından biri allah peygamberdir.

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt
    Filtreli yağdan haber yok mu hala? Ne zaman satışa çıkar tahmini ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Belkıde deıldır hocam yanı tedbır almakta fayda var

• Kristal resmi instagram hesabından paylaşmıştı hakmarda olan indirimi. Bilindik market imkansız sahte olması. Daha çok lokal bakkal tarzı marketler ve onların internet satışlarından şüphelenin, süper marketler sahte satmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 28 Kasım 2024; 9:57:14 >
  • Mail attım kristale olumlu dönüş yapmış.Teşekkür ederim üstadlar

@Miraclescape @W.Klitschko

• dökümcübaba kullanıcısına yanıt

Kağıthane/Hamidiye mahallesindeki şubesinde bu ürün var. Akşam 1 tane de aldım 06/2026 tarihli. Bugün bitmez yakınsanız bir bakın.. indirimli ürünler orta bölümde..

firmayı iyi biliyorum sahipleri suşehrili aslen. iyidir kötüdür karekter analizi yapamam.

ama instegram sayfasında adı gecen kristal naturel sızma anadolu mirası diye bir yağ yok. riviera şişesinin bir tık tonu farklı bi tenekeye yağ basmışlar.

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]www.kristalyaglari.com
    Riviera Zeytinyağı 5 L Teneke
    https://www.kristalyaglari.com/riviera-zeytinyagi-5-l-teneke

bu tenekeyi taklit etmişler. ve siteye bakarsanız zaten anlaşılıyor 2 çeşit sızmaları var başka yok. anatolia diye de yok bi ürünleri. trendyolda cayır cayır satıyorlar.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Hepsi var hatta Anatolia 2-3 yıldır var ara ara indirim marketleri için yapılan bir ürün.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    İnsanları taklit etmişler filan diye yanlış yönlendirmeyin.
    Kristal in ürün gamında olan bir ürün.
    Kristal in sahipleri de Arkas Holding.
    Suşehrili değil,İzmir kökenli bir aile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruf -- 29 Kasım 2024; 15:24:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnstagram hikaye kısmında paylaşmıştı. Daha öncede çok gördüm anadolu mirası reklamını kristal tarafından. Elimdede üç tane birer litre plastik şişesi mevcud. Migrosdan almıştım.

• Migrosun kataloğu, sağ alt köşe.

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

• Iyzico ilk alışverişe 500 tl kampanyası tanımlı hesabıma.Bu sazakzeytincilik sitesinden yaptığım alışverişte geçerli midir? Iyzico ile öde seçeneği var ama Iyziconun anlaşmalı üye işyeri değil.

• Bu sene zeytin fiyatları an itibariyle çok ucuz. Kaliteli yağ bulunur. Mut yöresinden tavsiye ederim, aroma güzel. Tabii tercihen erken hasat Ayvalik cinsi sızma tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt

migrostan çok aldım ,sevdiğim bir firma

ama bu fiyattan olması şüphe çekiyor temkinli olmak lazım,bu renkte tenekesini görmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 30 Kasım 2024; 16:10:50 >
  • x15 kullanıcısına yanıt

Merhaba , gıda kampanyası kapsamında iade alabilirsiniz efendim , bizi dahil ettiler , önceki sayfalarda paylaşmıştık.

• 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.