Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.553
Cevap
779
Favori
1.076.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bana türkiyenin en zenginlerinin yediği yağdan lazım hangisi acaba

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

Bizim çok zengin bir akrabamız var adamlar gerçekten çok zengin ve en ucuz ya hangisiyse ayçiçek ya da mısır Özü yağı onu kullanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

güler sabancıdan ali koçtan bahsediyorum

• @gatila usta bilir o firmaları. Sankara firmasının ürünlerine bi bakınız. Putin'e hediye etmiştim 5 yıl önce.

Vedat Milor Hermuscu, butik firmalar bu kadar pahalı İstediklerine göre memleketin zenginleri alıyor bu ürünleri. İçlerinde en ucuzu Villa Turqan, trendyol da yeni sezon indirimli bulsam ben de almak isterim amaq hep eski sezonları gördüm. [

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba. Onların ne yediğini bilemeyeceğim ama bildiğim en pahalı yağları paylaşabilirim, eğer şurada sorarsanız:

(çünkü bu başlık ağırlıklı olarak uygun fırsat paylaşımına yönelik, diğeri ise daha genel)

https://forum.donanimhaber.com/sizma-zeytinyagi-hakkinda-bilgiler--61100154-750

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Dediğiniz kişinin sadece malı mülkü ve parası var. Para harcamak, zenginlik, varlıklı olmak apayrı bir kültürdür. Genelde parayı ilk kazanan değil alt kuşaklarda oluşur bu kültür.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

market olarak sanırım fiyat performans bi yer belli ki. baya uyguna satıyorlar.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

yudum zeytinyağ piyasasında en alt tabaka üründür. kimse kimseye tavsiye etmez. hele bu forumda asla. adı sanırım daha önceleri tahşişe bile karışmış.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

reis sen buyuk bir otelin tedarik satınalmasında müdür değilmiydin. o işi bırakıp medya ya mı geçtin. bilmediğim için soruyorum. ilk zeytinyağına kaliteli yorumlar yazdığınızı fark ettiğimde, o kadar çeşitli yağları nasıl tattığınızıda sanki anlatmıştınız. ordan kalmıştı aklımda.

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Adamlar acayip cimri, çocuklarını da öyle yetiştirmiş. Çay içtikleri yerlerdeki şekerleri topluyorlar, evde o şekerlerle kek yapıyorlar. Alt kuşaklarında da değişiklik olacağını sanmıyorum. Anlat anlat bitmez. Neyse yeri burası değil.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Evet, tağşiş listesine girmişti. Ama yıllardır halen faaliyetlerine devam edebiliyor. Kulağını çekip bırakıyoruz. Ne devlet engelliyor ürün satmasını, ne de halk bu firmanın ürünlerini almamayı akıl edebiliyor.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Evet aynen. Özelden cevaplıyorum ustad.

• Tariş Zeytinyağı Kuzey Ege Natürel Sızma Zeytinyağı 5 lt 1.485 tl

• 50 - 60 kg civarında yag alacagım. izmir içinde kendi bahçesinden toplayıp satan var mıdır? forum referanslı olması önemli

• condemned890 kullanıcısına yanıt

Bu forumda birisi bu hafta Urla ya gidip yağ sıktırcam diyordu. Gerilere doğru bakarsanız onunla irtibata geçin isterseniz.

• Belli başlı firmalarda fiyatlar mı yüksek? Bize mi öyle geliyor? Nova, Hilmi, Özem, Nermin, Green .... Aylık indirimleri olurdu %15-25 arası.

Halil Esen / Mazınköy / Forumda konulara katılan Sazak... Şuan en iyi fiyata sahip ürünler. Ancak hiç birini denemediğim için ne yapsam bilemiyorum.

Yukarıda fiyatı yüksek olanları kullandım... Biliyorum..

Halil Esen / Mazınköy ve SAZAK.... bunlardan kullanan ve tavsiye ederim diyen?

• gatila G kullanıcısına yanıt

en pahalı 2 tane hangisi

bu galiba 100 ml 380 tl 1 litresi 3800 tlye geliyor

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]hermus | yüksek polifenollü erken hasat zeytinyağıı | hermus, trust in us
    HERMUS EMERALD | 2024 | İLK GÜN HASATI | İÇİMLİK ÖZEL ÜRÜN
    https://hermus.com.tr/urun/emerald-100-ml-tekli-yuksek-polifenol/

Kafayı yemişler ..içimlik nedir birde fincana koymuş ..bir yağın 40 yıl hatırı vardır misali .hadi geçtim o fiyat nedir bir kilo yağ için ne kadar zeytin sıkıldığı belli, zeytinin kilosu belli ,bunlar zeytini evdeki teraryumda yetistirdi galiba ..bu ülkede zeytinyağı konusu ciddi şekilde tagsiş ve mübalağa ya ugramakta..sahte zeytinyağı almiyayim diyen vatandaş bunlara kanıyor galiba ...kusura bakmayın çok temiz yağ isteyen arkadaşlar ile buradan birleşip 1 ton zeytin yağı tarladan alıp gidip sıktıralım seneye .gözümüzle görür en tazesinden sıktırır en düşük yağ asitliği elde ederiz ,bunların 7. Olduğu yarışmada 1. Oluruz .bitti gitti ..sonra diyorlar ben sivri dilim atışıyorum milletle ..doğruyu bagiracagim artık ben bunlara tersim bitti gitti ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 11 Aralık 2024; 21:16:24 >
  • justery kullanıcısına yanıt

Bu güven asa ne alaka Ankara Muğla vs fiyat düşüyor İstanbul'da hareket yok , hayır para mı kazanmak istemiyor yoksa yağdamı bir iş var , kusura bakmayın arkadaşlar bu hareketler şüpheli ..bu ülkede mal alırken sürekli sorgulayacagız artık ..buradakai yanılmıyorsam Hakmar da senelerdir var bu yağ..neden selelerdir sattigi zincir markette bu fiyata satmıyor da gümsa payda zortsa da satıyor bu fiyata ?

• 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.