Bim de 1 litresi 199 TL hocam Komili Natürel Sızma Zeytinyağı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (671. sayfa)
-
-
Marketten alırken pet şişe-cam şişe tercihiniz ne oluyor? kesinlikle cam mı alınmalı dersiniz?
-
Uzun süre bekleyecekse teneke ya da cam şişe daha sağlıklı olur. Plastik şişenin avantajı fiyatı, üretimi daha ucuz, nakliyesi daha ucuz, bir de nakliye sırasında kırılması falan derken bütün bunları satış fiyatının üzerinde görüyoruz.
Ben plastik şişe de olsa fırsatları kaçırmıyorum. Daha sonra evde cam şişelere dolduruyorum.
Ek olarak plastik konusunda belki de dikkat etmemiz gereken en büyük konu mutfaklarda kullanılan plastik doğrama tahtaları ya da kasaplarda kullanılan plastik doğrama tahtaları bir şeyleri doğrarken ince ince plastik doğrayıp yemeklerimizle salatalarımızda birlikte yiyoruz buna dikkat etmek gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 10 Ocak 2025; 19:45:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok teşekkürler, aynı mağazada komili 3 litre sızma z.yağı da 650 tl'den satılıyor. Bunu da eklemek istedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kod olarak TIKLAGEL miydi acaba bende olmuyor da geçen ay oluyordu bu kod
-
çok teşekkürler
-
Evet kod TIKLAGEL
Ben dün satın aldım bu kod ile her ay sanırım oluyor bir defa kullanılıyor . Geçen ay kullanmıştım ben yine .
Edit kullanabilmek için mağazadan teslim seçmelisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 11 Ocak 2025; 6:58:0 >
Bu nasıldır arkadaşlar? Daha önce hiç kullanmadım. Tavsiye eder misiniz?
Mazinköy yeni sezonlara zam yapmamis cok ilginç :) erken hasat 1500 tl asit oranda cok iyi ama iyzico kampanyasi bitmiş malesef:(
Analiz raporu cikti mi acaba? Ve polifenol degerinide ölcturdunuz mu ?
Önceki kampanya dönemi aldığım kristal anadolu bazı şişelerin dibinde tortu var siparişime ek dondurma vardı aynı poşette oldukları için yağı dondurmuştur diyordum ancak kaç gün geçti düzelmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bimde gördüm dün Komili Natürel Sızma Zeytinyağı. diplerinde dilimlenmiş sarımsağa benzer 5 mm genişliğinde halka halka beyaz şeyler vardı. daha önce gördüğüm beyaz tortulara benzemiyordu. görüntüsü rahatsız ettiği için almadım, normal mi?
-
Biraz önce kilere gittim baktım benim şişenin dibinde tortu oluşumu vardı soğuktan dolayı. Çalkaladım ters çevirdim iyice baktım bahsettiğiniz şeyler benim şişede yok.
Teşekkürler kişiye özel tanımlıyor sanırım.Ben kasım aralık kullanmışım 3-4 kere.Fazla kullandım diye vermeyi bıraktılar sanırım.
-
Komili yağlar diğer yağlara oranlı soğuğa karşı direnci düşük, istanbul soğuklarında dolap gerekmeksizin donmalar başlar. Aşağıda örnek veriyorum.
-
Neden sadece dip kisim donmuş acaba. Ben de dun migros rafinda tamami donmus zeytinyagi gordum. Markasi yudum ya da komili olabilir tam hatirlamiyorum.
250 tl ye dusen cam sisedeki taris ege hazinelerini alsam mi diye diye dusundum sonra taris de kristal gibi kaliteyi bozmus olabilir diye dusunup vazgectim almaktan. Fiyatin cok uygun olmasi da cazip geliyor belki alirim indirim bitmeden.
Birkac ay once kristalin kendi sitelerinden aldigim yaglar eski kalitesinde degildi.
Alttan yukarıya doğru donma yapar genelde, aşağıdaki hava yukarısından daha soğuk olduğundan olmalı. Biraz daha aynı ortamda durursa tamamı donar . Büyük 5lt tenekelerde de durum aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sazak Zeytin Zeytinyağı -- 12 Ocak 2025; 18:16:59 > -
Tariş Ege Hazineleri de fena değil tat olarak. Meyvemsilik çok aşırı yok ama acımtraklık güzel, boğaz yakma ehh işte. Ama düşük kalite zeytinyağları gibi içilemez değil. İdare eder bir içilebilirliği var. Aç karnına 2-3 kaşık gömülebilir. Birkaç sene önce Tariş Güney Ege almıştım burada herkese de aldırmıştım, çok beğenmişti herkes. Bi onun gibi değil. Genel zeytinyağlarında bir kalite düşüklüğü var galiba, çok çok para vermek lazım sanırım. Yoksa benim tat duyum mu bozuk anlayamıyorum.
-
Cok cok küçük oluşan partiküller aşağıya düşerek toplanıyor. Zeytinyağ kolay bozulmaz belki özelliğini yitirebilir/bayatlayabilir ve besin değerini kaybeder.
Hasat önceki senelerle aynı olması aslında imkansız, o senenin yağmuru ve rüzgarı verimliliği değişim gösterebilir. Bu yüzden her dönem farklılık gösterir. beklentiniz yüksekse, cmrt zeytinyağ, kürşat ve oliva malia gibi butiklere bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 12 Ocak 2025; 18:55:40 > -
Tesekkurler. Ben de öyle olabilir mi diye düsundum tabii ama bu durumda 2 gun sonra tamaminin donmasi gerekir.
Bazen soguk olmayan havalarda marketlerdeki yaglarda da goruyorum bilindik markalarda dipte tortu gibi garip bir goruntu. Yag filtresiz olunca ya da daha seyrek bir filtreden gecince de olusuyor olabilir belki. Siz uretici oldugunuz icin daha iyi bilirsiniz tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X