< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (702. sayfa)
-
-
Mavi teneke Ankara Çağdaş Marketler de 999tl.
-
Ben de Migros’tan tbg+tıklagel ile 850’ye aldım. Olur da Migros ya da Hakmar yoksa bölgesinde, sitesinden değerlendirebilir diye paylaştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.250 TL olan Kuzey Ege zeytinlerinden. Anadolu Mirası ise karışık. 1.250 TL den alıp kullanan oldu mu hiç? Yorumlara baktım, çok iyi denilmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üçü’de Ege’nin, Kuzey Ege’de zeytinyağ fiyatları güneye göre daha yüksek olduğu için bu fiyat farkı oluşuyor diye tahmin ediyorum.
Kırmızı teneke Güney Ege, zeytinin meyvemsi aroması daha baskın olur. Çoğunlukla Memecik türü zeytinler bulunur. Zeytinyağı tadı daha belirgin olur. Zeytinyağına sonradan alışanlar, sevmeyebilir.
Sarı teneke Kuzey Ege olduğu için Ayvalık-Edremit cins zeytinlerden elde edilmiştir. Daha hafif, belli belirsizdir zeytin aroması.
Ben geçen yıl sitesinden hep sarı teneke ve cam şişede aldım. Mavi bu sene Migros’ta indirime girince kıyaslama imkanım oldu. Hiç bir fark göremedim. Renkleri, kokusu-tadi aynı diyebilirim.
Fiyatı göze alındığında direk mavi teneke alır geçerim, ki Migros’tan aldım. Yine de denemek isteyenler hepsinden alabilir, bu fiyatlara kesinlikle kaçmaz. Yemeklere, salatalara ya da aç karna bir yemek kaşığı şifa niyetine içilir.
Butik üreticilerden de epey zeytinyağı aldım, çoğu dibinde tortu ile geldi. Yeterli düzeyde bir filtreden geçirmiyorlar. Kristal gerçekten çok iyi bir filtreden geçiriyor zeytinyağlarını. Bu da bozulmadan bekleme süresini hayli etkiler. Aynı şekilde Tariş, Komili, GüvenAsa, Asiltane’nin de filtre sistemleri başarılı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Migrostan asiltane ben de almıştım. Çok beğendim. 1250 den iki tane alıp kargoyu ücretsize getirmek istiyorum. Evde açılmamış mazinköy 5 lt ve a101 den aldığım güvenasa 3 lt var. Bunları da alırsam 18 lt zeytinyağı olacak. Ben küçük bir ilçedeyim ve burada harika domatesler olur. Zeytinyağı ile mükemmel oluyor ama 18 lt stok çok mu olur kararsızım.
Bence çok olmaz, seneye bu fiyatları bulamayız. Benim stok 50-60 litreyi buldu. Şimdi baktım da geçen sene 3 litresini 1249 liradan almışım.
Evet. Geçen sene zirve fiyatlardı.
Kristalın anadolu mirası öyle ahım şahım bir yağ değil, beklentiyi yüksek tutmayın hayal kırıklığı yaşarsınız, yemeklerde kullanılır ama fazlasını beklemeyin nanik, bu forumda ve başka mecralarda da kristal marka olarak gereksiz övülüyor (overrated), migrostan alırsanız epey güzel bir fiyata alınıyor, artısı senelerdir tağşiş vb dalavere işlere girişmemiş olması.
Aldım 2 teneke. Teşekkür ederim bilgiler için.
Rica ederim afiyet olsun şimdiden. Sitesinden almanın ekstra bir avantajı da saklama koşullarına daha dikkat ediliyor olması. Hiç dolaşmadan, fabrikadan direk size geliyor.
Sanal markette yine bazı 1 litrelik yağlar 2 öde 1 money iade kampanyasında
-
migros sanal market: online market alışverişi
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/taris-ege-hazineleri-naturel-sizma-zeytinyagi-1-l-p-3f05b5Tariş Ege hazinleri 1lt 250 tiye geliyor. Deneyen var mı? Alınır mı?
-
Bu süper oldu valla, hemen kaptım bir teneke. Tıklagel+TBG ile 950’ye geldi. Haber verdiğiniz için çok teşekkürler ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 24 Nisan 2025; 1:56:37 >
Ankara Etimesgut 5M Eryaman mağazasından Komili Natural Sızma Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım 5 litre zeytinyağı TIKLAGEL kuponu ile 100 TL daha uyguna geliyor. (1000 TL) Vodafone pay ya da papel uygulamaları ile öderseniz %10 iade ile 900 TL civarına geliyor. Oldukça uygun. Sanırım Parolapara da yüzde %10 iade veriyor. Ayrıca eğer tam bana göre kampanyası oluşturursanız (Sıvı Yağ Kategorisinden) oradan da ekstra money gelir ve ürün çok daha ucuza gelir. Bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 24 Nisan 2025; 3:8:17 >
Bölgemde 1 lt 420 tl. 1 i money iade varmış..
Hiç gelmiyor buralara böyle iyi yağlar kampanyalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros ve Migros Sanal Markette başta Komili olmak üzere bazı zeytinyağları 2 gün sınırlı stoklu kampanya ile 2 al 1'inin parası iade kampanyasında.
Stokları sık sık kontrol ediniz,bazen sabah akşam yenilendiği oluyor.
Meyvemsi yazan ve Erken Hasat yazan varsa kaçırmayın.
https://www.migros.com.tr/
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/sizma-zeytinyagi-c-27b2
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/zeytinyagi-c-433
Sorunuz olursa @Grok yazın boşluk bırakın,sorunuzu yazın,cevaplayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 24 Nisan 2025; 6:28:51 >
-
Yağ vardı ama bu fiyata bulunca alayım dedim. Tıkla gel de 100 verdi.
-
Bakarken vardı az önce bazı yağlar şimdi yok. Herkesin bir anda alması imkansız. Bir anda stoktan çekmişler Ankara'da. Kampanya dan sonra tekrar stoğa girer kesin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X