< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (704. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim hocam. Güle güle tüketin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldım 2 litre bakalım nasıl çıkacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu senenin zeytinyağları ne zamanın hasadı oluyor? Hasat tarihleri ne zaman?
Şu andaki yağlar geçen yılın Ekim sonunda başlayıp Kasım Aralık ayında toplanan zeytinlerin yağları
Erken hasat yazıyorsa Üretim Tarihi 2024 / 9. ay ve sonrası yazıyorsa bu sezonun hasadıdır.
Olgun hasat bu sezonun hasadı 2024 / 9.10. ay olmaz.Olgun hasat bu sezon en erken 2024 / 11. ay olur,o da bazı yörelerdeki zeytinlerden.
Olgun hasatta 2024 / 9. ay yazıyorsa geçen sezon (2023) sıkılmıştır,ama 9. ayda tenekeye doldurulmuştur.
2025' sezonu hasadı 2025 Eylül ayı sonu gibi yada 2025 Ekim ayı içerisinde başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Nisan 2025; 17:34:55 >
-
Teşekkürler arkadaşlar.
Dostlar sizce Komili natürel sızma erken hasat ayvalık (5L) mı kristal natürel sızma (5L) mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 25 Nisan 2025; 21:12:13 >
Komili ayvalık, tartışması olmaz
Ben dün aldım bayada uygunun uygununa geldi (875)
Skt 27.12.2026 ıdı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Diğer ürünleri var galiba sadece.
nerden aldın
Link falan var mı? 2026 ise ben de alayım. Bu fiyatları bir daha bulmak zor
Elimdeki en az 5 ay daha gider.
-
Siz bundan aldınız bir de Komili Ayvalık erken hasat alın hocam. Migros’a yakın bir tanıdık falan varsa aldırabilecek. Ya da TY’de de indirime girmiş ancak 1525TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah hocam. Bir bakayım.
Baktım ama stokta yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 26 Nisan 2025; 19:43:27 >
Bugün ankamall migrostan üç tane 5'lik komili erken hasat soğuk sıkım aldım. Çok fazla stok var. Kampanya ürünü olarak raf dışında giriş kısmına istiflemişler diğer 5'lik yağlarla birlikte.
Fiyat nedir
1099 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X