Şimdi Ara

ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT - TANKÇI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
36.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Acemi birliğimi burada yapacağım görüşlerinizi ciddi bir şekilde bekliyorum ?

NOT : Giderken neler götürmem lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk!y3 -- 12 Ekim 2013; 1:19:18 >

• dünyanın en büyük 2.tümeni .şartları biraz ağır kardeşim orda yaptı .222 ye düşersen diğer birimlere göre azda olsa rahat edersin.bunu gittiğinde anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

dünyanın en büyük 2.tümeni .şartları biraz ağır kardeşim orda yaptı .222 ye düşersen diğer birimlere göre azda olsa rahat edersin.bunu gittiğinde anlarsın.
    ben orda yaptım gecen ay acemiliği .. cok kalabalıktır..kantınde bayagı sıra beklersın , bol bozuk para götür yanında.. ben paramatıklerden almıstım ıcıne de bozukları dayamıştım :) bayagı ısımı gordu .. çavuş eğitim taburu karma bölüğe düşersen cok sanslısın .. komutanları superdır , mehmet çelik haricinde .. türker yüzbaşı var kral adamdır .. 1 gun anıtkabire cıkarsınız geziye .. ıcerde asla hırsızlık vs olmaz.. 44 kişi kaldık koguslarda .. duşa aklını kullanırsan hergun gırersın .. sıcak su problemı hıc hıc yok .. problem olcak seyse , alanın buyuklugu .. heryere uygun adım gıtceksınız , tören alanına yürürken mahvolcaksınız .. git gel kısa yoldan gotururse 20şerden 40dk , uzun yoldan gotururse 1bucuk saatınız yurumeyle gecer.. tavsıyem kucuk su şişelerinden al kamuflajın yan cebıne koy.. yolda ve tören alanında su verılmez , agzınız kurur cok kötü (yaşadım bunu )
    asla takım kıdemlısı olma , hıcbıseye atlama .. ne önde ne arkada dur , hep ortalarda ol .. haftada 1 gun yemekhane 1 gun tabur hızmet gununuz olur .. ıkısıde cok rahattır .. taburda ısınız 10dk da bıter aksama kadar yatarsınız..yemekhanede de masaları dızer bulasıkları makınada yıkatırsınz ısınız bıter oturur cayınızı ıcer takılırsınız..
    aklıma gelen sey olursa yazmaya calısırım , sende sor merak ettıklerını..bu hafta 4 gun carsım var cıktıkca cevaplarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 19bao07

ben orda yaptım gecen ay acemiliği .. cok kalabalıktır..kantınde bayagı sıra beklersın , bol bozuk para götür yanında.. ben paramatıklerden almıstım ıcıne de bozukları dayamıştım :) bayagı ısımı gordu .. çavuş eğitim taburu karma bölüğe düşersen cok sanslısın .. komutanları superdır , mehmet çelik haricinde .. türker yüzbaşı var kral adamdır .. 1 gun anıtkabire cıkarsınız geziye .. ıcerde asla hırsızlık vs olmaz.. 44 kişi kaldık koguslarda .. duşa aklını kullanırsan hergun gırersın .. sıcak su problemı hıc hıc yok .. problem olcak seyse , alanın buyuklugu .. heryere uygun adım gıtceksınız , tören alanına yürürken mahvolcaksınız .. git gel kısa yoldan gotururse 20şerden 40dk , uzun yoldan gotururse 1bucuk saatınız yurumeyle gecer.. tavsıyem kucuk su şişelerinden al kamuflajın yan cebıne koy.. yolda ve tören alanında su verılmez , agzınız kurur cok kötü (yaşadım bunu )
    asla takım kıdemlısı olma , hıcbıseye atlama .. ne önde ne arkada dur , hep ortalarda ol .. haftada 1 gun yemekhane 1 gun tabur hızmet gununuz olur .. ıkısıde cok rahattır .. taburda ısınız 10dk da bıter aksama kadar yatarsınız..yemekhanede de masaları dızer bulasıkları makınada yıkatırsınz ısınız bıter oturur cayınızı ıcer takılırsınız..
    aklıma gelen sey olursa yazmaya calısırım , sende sor merak ettıklerını..bu hafta 4 gun carsım var cıktıkca cevaplarım :)

Alıntıları Göster
    benimde dün burada acemi birliğim bitti 222 deydim bizim alay tabur bölük diyerlerine göre biraz daha iyiydi bölük komutanımız on numara adamdı burası disiplinli bir yer olduğundan dolayı elini kolunu sallayarak fazla gezemezsiniz iştimalardan, eğitimlerden kaçmamaya çalışın orada olmadığınız zaman isminiz alınıyor sonra fena halde cezalandırıyorlar biz kurtulduk gidecek arkadaşlara ALLAH kolaylık versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim539 -- 12 Ekim 2013; 16:15:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim539

benimde dün burada acemi birliğim bitti 222 deydim bizim alay tabur bölük diyerlerine göre biraz daha iyiydi bölük komutanımız on numara adamdı burası disiplinli bir yer olduğundan dolayı elini kolunu sallayarak fazla gezemezsiniz iştimalardan, eğitimlerden kaçmamaya çalışın orada olmadığınız zaman isminiz alınıyor sonra fena halde cezalandırıyorlar biz kurtulduk gidecek arkadaşlara ALLAH kolaylık versin

Alıntıları Göster
    Ben hep tank kullanmak istemiştim la, şimdi buraya düşersek tank ilgili bi olaya dahil olma ihtimali varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 19bao07

Çok teşekkür ederim kardeşim verdiğin bilgilerden dolayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk!y3

Arkadaşlar merhaba Acemi birliğimi burada yapacağım görüşlerinizi ciddi bir şekilde bekliyorum ?

Merhaba ;
    Bende burda yapacağım acemiligimi.
    İrtibatta kalalim tertip :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Arkadaşlar merhaba Acemi birliğimi burada yapacağım görüşlerinizi ciddi bir şekilde bekliyorum ?

Merhaba ;

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Merhaba ;

Alıntıları Göster
    birde şu konu var tavsiyem 75 gün orada kalmanız .sizi 30 gün sonunda hemen birliklerinize göndermek istiyebilirler .birçok kişi bu oyuna gelip kabul ediyolar sonra kendini hakkari şemdinli şırnak uludere mardin nusaybin gibi yerlerde bulabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

birde şu konu var tavsiyem 75 gün orada kalmanız .sizi 30 gün sonunda hemen birliklerinize göndermek istiyebilirler .birçok kişi bu oyuna gelip kabul ediyolar sonra kendini hakkari şemdinli şırnak uludere mardin nusaybin gibi yerlerde bulabiliyor.

Peki hocam
  • Silusumu herhangi bir askerlik subesindenmi yoksa bagli bulundugum askerlik subesindenmi alicam?
    Nedeni bagli bulundugum yer cok kalabalik o yuzden daha bos olan subeye gitmek istiyorum
  • Acemilik galiba burada. Tertip varsa irtibat kurabilir benimle. M-48 Tank Nişancısı yazıyor kağıtta adres bu.
     ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ANKARA ETİMESGUT - TANKÇI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 25 Temmuz 2017; 1:51:37 >
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Bende Tankçıyım aynı yere düşmüşüz. Hayırlı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ass41

Bende Tankçıyım aynı yere düşmüşüz. Hayırlı olsun hocam.

usta nerdesin sen ben 223 teyim.
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    222'deydim ben hemen yanında. Dağıtım iznine çıktım kardeşim doldurucuyum. Ağrıya düştük bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ass41

222'deydim ben hemen yanında. Dağıtım iznine çıktım kardeşim doldurucuyum. Ağrıya düştük bakalım hayırlısı

Ben jandarmayım 223 yeyim van ipekyolu çıktı Allah utandırmasın bu gün nöbetçi uzmandan fena fırça yedik çarşı listesi yüzünden lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Bu mesaj silindi.
    olmaz mı. Kaç kişi olacağız acaba.
  • Acemi birliği buraya düştü, başka var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Bu mesaj silindi.
    hocam merhaba acemiliğim buraya cıktı biraz bilgi verirmisiniz? 6 ay er
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    hocam benimde buraya çıktı bugun 2 aralıkta gidecegim sizinki ne zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.