Zico Türkiyeye Gelen en iyi yabancı hocalardandır.İş o fırsatı bulupta o formanın hakkını vermeyen futbolcularda. Zannetmeyin tekrarı olacak.O formayı unutsunlar 1 yıl kadar.
O kadar güvendiğim, "adama fırsat doğdu, bu maçta kendini gösterir" dediğim İlhan Parlak ile ne kadar kötü son vuruşlar yaptı! Böyle bir fırsatı bir daha kolay kolay bulamazlar
ile=bile
quote:
Orjinalden alıntı: BRKYPNR
Zico Türkiyeye Gelen en iyi yabancı hocalardandır.İş o fırsatı bulupta o formanın hakkını vermeyen futbolcularda. Zannetmeyin tekrarı olacak.O formayı unutsunlar 1 yıl kadar.
+1907
Önder, Can, Ali Bilgin, Kazım, İlhan, Vederson...
Sahaya çıkan takımın oyun olarak Gaziantep, Rize, Kasımpaşa'dan hiçbir farkı yoktu..yazık bunlara verilen paralara...Ya kendilerini toplarlar Fb'ye layık olurlar yada sezon sonu şut hepsi
Kaybedilen mac basına teknik direktor gonderirsek bu takıma Capello bile dayanmaz.Bir mac kaybedilmis ve lig macı telafı edilir hemen Zico'nun ipi cekilmis ne olucak ne bekleniyor arkadaslar her mac 3-4 gol atarak bütün macları kazanmak mı var mı dünyada boyle takım
Arkadaşlar Sevilla şu anda 2 yaptı.Onlar sadece birkaç oyuncu değişikliği ile oynuyorlar.Neticede hedefleri var.Zico bu kadar çok değişik bir kadro ile çıkarak bence rakibini ve hedefini küçümsemiştir.Sevilla galibiyeti malesef Zicoyu da etkilemiş.Umarım hepsinin ayakları artık yere basar.Yoksa iş işten geçecek.Şampiyonlar ligine katılabilmek için ligde başarı şart.Başarı=Şampiyonluk.G.S.maçı için bu kadar değişiklik yaptıysa gerçekten de yazık bence.Asıl bu kadroyu kupa maçlarında oynatır sanıyorduk.Bu arada Ali Bilgin'in 90 dk.sahada olmasını sindiremiyorum.Bence sahanın en kötüsüydü.KEzman varken deivid tercihi de şık ve doğru olmadı.Son form durumları ortada çünkü.Neticede sağlık olsun.Biz son maçta Denizli sendromu yaşamış ve hayata dönmüş bir camiayız.Bunu da Çarşamba günü atlatırız herhalde.Çünkü görünen o ki Zİco böyle istiyor...
maç galibiyetle bitse yaşasın zico die 50 tane topic acarlardı
Sizi anlamakda cidden zorluk cekiyorum. Birbirleriyle sadece sezonun ilk yarısının 3-4. haftaları civarında beraber oynayan oyuncuların 10unu birden sahaya sürüp bir de alısılagelmişin dısında farklı bir taktik uygulayan hocaya gıkınızı cıkartmıyorsunuz ama oyuncuları catır catır elestiriyorsunuz. Tamam oyuncuların hatası yok demiyorum elbette ama bu bir takım oyunu. Birbirine alıskın olmayan bir takımdan takım oyunu beklemek abes olmaz mı sizce? Ki zaten böyle olsaydı su ana kadar dünyada hicbir teknik adam da avrupa kupası macı sonrası takımının 10 futbolcusunu da degistirerek oynamaz mıydı sizce? 35 yasındaki Roberto Carlosu 22 hafta aralıksız dinlendirmeden oynatan bir hocanın lig macında bu kadar farklı bir takımla sahaya cıkmasını kabul edebilmeniz gercekten sasırtıcı. Siz takın at gözlüklerinizi, yumun gözlerinizi bazı seylere. Her zaman neticeye degil biraz da haticeye bakın. Zira netice her zaman size dogru bilgileri vermeyebilir. Birgün öyle bir tokat yeriz ki o zaman anlarsınız hanyayı konyayı ama iş işten gecmemiş olur insallah.
O değilde en son kime yenildik kaç maçta bir yeniliyoruz.Bunlar normal şeyler..
bari teknik direktör lükten anlamıyor de. sen beyaz pele diye birşey duydunmu futboldan anlamıyor diyor birde
zico teknik direktörlüğü fb'de öğreniyorsa,fb'li çoğu futbolcuda futbolculuğu zico'dan öğreniyor.
ligi kaybedebiliriz,kupayı zaten alamıyoruz,şampiyonlar liginde hepimizin beklediğinden daha yukarı yerlere gelmişiz.son 4 senede 3 şampiyonluğu biz almışız zaten,görünen o ki,bu sene alamasak bile önümüzdeki senelerde favori biziz şimdiden.
unutmayalım ki bu takım,son maçta kaydebilen bir şampiyonluktan sonra toparlanan bir takım.bu kolay birşey değil.geçen sene çoğumuzun "gitti artık şampiyonluk" gözüyle baktığımız bir ortamda,deplasmanda arka arkaya oynanacak derbiler öncesi,ayakta kalabilen tek adam zico'ydu hatırlayana.
şimdiye kadar birçok teknik direktörle çalıştık,çoğu da dahiydi!sonuç ne oldu?lokal başarılar..ki zaten toplasan kaç sezon ilk 3'ün dışında kalmış ki bu takım ligde?
takımın üzerindeki ölü toprağı atılmış durumda.ne yaptığını bilen,en azından yapması gerekeni yapmaya çalışan bir takım var artık.hiçbir şeyden anlamıyorsa bile,takımına sahip çıkan,onları doğru yönlendirebilen,çevresine ve takımına güven veren,hiçbir futbolcunun hadi leeen sen ne anlarsın futboldan diyemeyeceği bir teknik direktöre de sahibiz.madem sabır göstereceğiz,bunun zico olması mantıklı değil mi yani?
böylesine abartılı bir rotasyona bende katılmıyorum ama,sizin yaptığınızda bu rotasyondan daha fazla abartılı gibi sanki.
quote:
Orjinalden alıntı: KARAKAY
zico teknik direktörlüğü fb'de öğreniyorsa,fb'li çoğu futbolcuda futbolculuğu zico'dan öğreniyor.
ligi kaybedebiliriz,kupayı zaten alamıyoruz,şampiyonlar liginde hepimizin beklediğinden daha yukarı yerlere gelmişiz.son 4 senede 3 şampiyonluğu biz almışız zaten,görünen o ki,bu sene alamasak bile önümüzdeki senelerde favori biziz şimdiden.
unutmayalım ki bu takım,son maçta kaydebilen bir şampiyonluktan sonra toparlanan bir takım.bu kolay birşey değil.geçen sene çoğumuzun "gitti artık şampiyonluk" gözüyle baktığımız bir ortamda,deplasmanda arka arkaya oynanacak derbiler öncesi,ayakta kalabilen tek adam zico'ydu hatırlayana.
şimdiye kadar birçok teknik direktörle çalıştık,çoğu da dahiydi!sonuç ne oldu?lokal başarılar..ki zaten toplasan kaç sezon ilk 3'ün dışında kalmış ki bu takım ligde?
takımın üzerindeki ölü toprağı atılmış durumda.ne yaptığını bilen,en azından yapması gerekeni yapmaya çalışan bir takım var artık.hiçbir şeyden anlamıyorsa bile,takımına sahip çıkan,onları doğru yönlendirebilen,çevresine ve takımına güven veren,hiçbir futbolcunun hadi leeen sen ne anlarsın futboldan diyemeyeceği bir teknik direktöre de sahibiz.madem sabır göstereceğiz,bunun zico olması mantıklı değil mi yani?
böylesine abartılı bir rotasyona bende katılmıyorum ama,sizin yaptığınızda bu rotasyondan daha fazla abartılı gibi sanki.
katılıyorum arkadaşım. zico fenerbahçenin başında kalmalı sir alex ferguson gibi olmalı siz 1 maç kaybedildi diye hemen zicoya yüklenin. adam ne yapsın çıkın sahaya topu onlara verin demiyorki. taktiğini veriyor çıkın oynayın diyor. futbolcu gününde olmayabilir. oyuna ısınamadan erken gol yemiş olabilir. biraz futbol oynarsan anlarsın elbet.
yav zico fenerbahçeye rüyasında göremediği başarı yakalattı, yuh diyorum bence bu dandik kadroyla bu başarı müthiş, Avrupada top 16 ya kalamayıp kadrosu Fenerden çok daha iyi 20-30 takım var, top 16 ya kalmış...
Fenerin Avrupadaki sıralaması 40larda biş , 4. torbadan gelip top 16 ya kalabilen bi Olimpiakos var bi Fener....
Yani mourinho gelse, eldeki malzemeyle daha iyisini yapamaz...
FM de bile bu kadroyla bişi yapamazdın
Mourinho gelse ne olucak bir mac yenilir hemen onunda ipi cekilir suanki tartısılan mantık cercevesinde
Bursaya yenildik diyemi tüm yaygara Lig 1. sinin gidip alamanyanın dandik takımından 5 yediği bir ortamda lig şampiyonu olsa çokmu önemli sizce ? Kupada şampiyonluk şl liginde iyi futbol oynasın bu takım yeterli, ligde başımızın gözümüzün sadakası olsun
Hala klasik laflar birgündür bekliyorum adam akıllı fikrini savunacak, sebepler gösterecek biri cıkacak mı diye. Bir kere ben 1 maca göre yorum yapmıyorum 50 kere de söledim bunu. llk geldiginden beri karsısında oldugumu söledim ama hala bursaspora yenildik diye falan diyosunuz o sizin anlama probleminiz artık ben bişey yapamam. Ayrıca sunu da anladım ki bizim taraftara hersey müstahak arkadas. Kaç kişi birden bu sene sampiyon olmasak da olur demiş. Bu ne demek Allah askına ya? Şampiyon olmamamızı bu kadar rahat sindirebilecekseniz ben size zaten bişey diyemem.
Şu anda dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Hiddink'i zamanında kovalayarak gönderen bir ülke olarak Zico'yu eleştirenlere kızamıyorum maalesef. Böyle gelmiş böyle gider.
Zico Fenerbahçe'nin efsanesi olacak , stadın önüne heykeli dikilecek...
@pi sen seviniyormusun gerçekten ligde şampiyon olduk diye ?
Ben bu gsnin nasıl her sene şampiyonluğa oynadığına şaşıyorum. Çekirge kaç kere zıplar pes yani
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
Hala klasik laflar birgündür bekliyorum adam akıllı fikrini savunacak, sebepler gösterecek biri cıkacak mı diye. Bir kere ben 1 maca göre yorum yapmıyorum 50 kere de söledim bunu. llk geldiginden beri karsısında oldugumu söledim ama hala bursaspora yenildik diye falan diyosunuz o sizin anlama probleminiz artık ben bişey yapamam. Ayrıca sunu da anladım ki bizim taraftara hersey müstahak arkadas. Kaç kişi birden bu sene sampiyon olmasak da olur demiş. Bu ne demek Allah askına ya? Şampiyon olmamamızı bu kadar rahat sindirebilecekseniz ben size zaten bişey diyemem.
Dostum sen daha level atlayamamış kardeşlerimizdensin bence.
Sakin kafayla biraz düşün yazdıklarını, imzanı vs...
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
Dostum sen daha level atlayamamış kardeşlerimizdensin bence.
Sakin kafayla biraz düşün yazdıklarını, imzanı vs...
Ya ben hala anlatamıyorum ki derdimi. Bakın arkadaslar teknik direktörlere sabretmek gerekir, hemen kovmak yanlıstır bunda bir itirazım yok zaten. Mesela Löwün gidisinin cok yanlıs oldugu apacık ortadadır. Ama bir teknik direktöre destek göstermek icin ona inanmak gerekir bence. Bugune kadar yaptıklarıyla Fenerbahcenin basındaki hoca müsvettesi insanın basarılı olacagına inancım yok. Ben inanıyorum ki daha iyi bir hocanın elinde bu camia daha büyük basarılara ulasabilir. Bugun Ziconun bizi Ş.L'de üst tura cıkarmıs olmasının altını hic arastırmadan Zico bizim en basarılı dönemimizi yasatmısdır demek yanlıstır bence. Bugunun temelleri yıllar öncesinden zaten atılmıstı. Bu takım yavas yavas gelişti simdi Zico bunun kaymagını yiyor sadece. Yani sözün özü takımın basında inandıgım bir insan olsa sonuna kadar destegimi esirgemem. Ama Zicoya inanmıyorum tüm mesele burda. Ben teknik direktörlük yapmak yerine yedek klubesinden kombine almıs gibi mac izleyen hocaya inanmıyorum. Ben takımı Brezilyalıların tatil beldesine ceviren hoca istemiyorum. Ben adam kayıran (bknz. Deivid) hoca istemiyorum. Ben korksam evimde otururdum deyip 82. dakikada kendi evimizde 2-2 berabere giden macta Kezmanı alıp Semihi sokan hocaya güvenmiyorum. Ben daha önce hicbir basarısı olmayan, Japonya gibi bir futbol fakiri ülkeden kovalanan hocayı istemiyorum. Bu böyle uzar gider. Ayrıca son olarak sölemek isterim ki Ziconun oturttugu bu sistem temel olarak zaten Daumun 4 sene önce oturttugu sistemdir. Ve daha 4 sene önceye kadar her alanda Galatasaray tarafından gecilmiş takımın taraftarları olarak sampiyonluga sevinmeyenlerin olması enteresan gercekten.
Arkadaşlar oyunculara hep suç bulmuşsunuz da, o oyuncuları hazırlayan kim; yine Zico. Madem hazır değiller niye oynatıyorsun? Eğer hazır olduğunu düşünüp oynatıyorsan bunlar mı hazır ?!? Hem oyuncular da biliyor ki iyi oynasalar da kötü oynasalar da farketmeyecek. Kemal 2. yarının başındaki maçlarda iyi oynadı da ne oldu? Selçuk un cezası bitince hemen yedeğe çekildi + Maldonado alındı. Kazım CSKA maçında güzel oynadı da ne oldu? Deivid in cezası bitince tekrar yedeğe çekildi! Kezman uzun bir sakatlık geçirmeseydi Semih hala yedek kulübesinde oturup son dakikalarda oyuna giren bir oyuncu olurdu. Ben Zico'nun adaletli bir hoca olduğuna inanmıyorum. Deivid dökülürken bile 90dk oynuyor. Yapacağı değişiklikler zaten belli 65 de Uğur-Vederson, 75 de Kezman-Semih ya da Kezman-Kazım(Ali Bilgin) Yedek oyuncular istediği kadar şov yapsın ertesi hafta yine kulübeye mahkum olacağının bilincinde. Not:Bu maçla ilgili olarak: Bu maça as takımda çıksa kaybederdik. Çünkü takım Avrupa maçlarından sonra ligde konsantrasyon sorunu yaşıyor.Hele bir de hafta içi GS maçı var ki bu maçta as oyuncular da sahada gezerdi sadece. Zico doğru kadro çıkardı ama yanlış değişiklikler yaptı. Zico daha önce olduğu gibi bu maçı da taktikle çeviremedi.(En azından benim hatırladığım adam ne hamle yaptı maçı koparttı dediğim bi hamlesi yok!)