< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 25 Kasım 2019; 21:7:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 25 Kasım 2019; 21:7:59 > |
Arkadaşım
Size cihazı satarken sizinle telefonda konuşmuştuk. Cihazın fiyatını gayet uygun söylediğim halde siz okuyan çocuğunuz olduğunu bu sebeple bütçenizin sınırlı olduğunu söylediniz. Ben de istediğiniz indirimi yaptım. Ancak sonra cihazı daha alır almaz satmaya çalıştınız. Size telefon açıp cihazı verdiğim fiyattan hemen alabileceğimi soyledim. Siz de bana henüz satmaya karar vermediğinizi ama satmayı düşünürseniz beni arayacağınizi söylediniz. Ancak şimdi görüyorum ki sahibinden. Com adlı sitede cihazı 730 tl bedelle satılığa çıkarmışsınız. Bu sizin gibi yaşını başını almış bitine yakışmadı. Kendini acındırarak 3-5 kuruş kar elde edebilmek uğruna yalan söylemek hiç yakışmadı. Bu forumdaki konular ve alışverişler neticesinde çok değerli dostlar kazanmış biri olarak sizin gibi biri ile karşılaşmak beni üzdü. Bu tatsız vesile ile diğer tüm forumdaşların bayramı mübarek olsun. |
Eywallah ama ben fabrika ayarlarına döndüm.çünkü nereye kayıt yapıdığını bulamamak beni rahatsız etti açıkçası.
Bu arada Usb 3.0 a bağladım diski Ve rii8+ klavye ciddi ciddi kastı.benim anladığım şey şu.usb 2.0 lar dolu olsun hiç bir sorun yok.ne zaman 3.0 kullanmak için bir şey takıyorsun alet sapıtıyor.ki bu kez bir 3.0 bir 2.0 dolu idi. Yani 2.0 ın biri boştu.aletle hızlı bir şekilde bir kaç kez program yükledim sildim vs. alet iki kez dondu.Bu aletin yazılımında kesin bir sakatlık var.Anlamadığım şey şu hiç kimsenin aleti kasmıyor yada bu sorunlarla karşılaşılmıyor da sadece ben mi karşılaşıyorum.Ben çok kurcalanmadığını düşünüyorum.Şimdiki aklım olsa buna bulaşmaz bir şekilde nvidia shield tv alırdım.Kim ne derse desin üç tane port var ve üçünü aynı anda kullanamıyorsun ne aptalca birşey bu. Boş bir alet kilitlenirmi yahu.Ayrıca bir mkv seyrettim bu reset sonrası, bir dakika geçmeden ses kesildi filmi kapayıp tekrar açtım ses geri geldi.Neyse gecenin bir yarısı bu kadar aleti gömmek yeter.zidoo allah seni davul etsin.portlarınız elektriksiz kalsın. |
Sağlık , huzur ve mutlulukla geçmesi dileğiyle cümleten iyi bayramlar arkadaşlar...
|
Geçmişteki eksikliklerinden ders almayan,ufkunu genişletmeyen bir firmanın da malı alınmaz.Almayalımki
Tam olarak hazır olmayan cihaz piyasaya çıkarmasın keçiler.Adamakıllı yapsınlar ondan sonra satmaya başlasınlar,az parada değil kardeşimm. Ben m 195 ten gayet memnunum mesela görüntü güzel kablosuz Klavye ile android özelliklerinide sorunsuz kullanıyorum. x 265 videolar sorunsuz açıyor.küçük boyutlu yüksek kaliteli filmler için iyi oluyor. 4K varsın olmasın, m 195 le yola devam.... Bu tamamen benim görüşümdür diye editliyorum |
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.
Tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı bayramlar... |
Forumdaki tüm arkadaşların , dostların , emeği geçen herkesin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.
Selamlar, sevgiler, saygılar... |
Bir daha asla açmadığın arşiv arşiv değildir ben bırakalı çok oldu huzur var huzur
|
Doğu da çocukların annelerine de veriyorlar. Kaç çocuk varsa anneleri gidip PTT lerde kuyruk oluşturup ayni şekilde aliyor yıllardır. Sadece Suriyeli lere yok yani bu uygulama.
Ayrıca jkonumuz artık vergi muhabbeti olmasın. Cihaz ile ilgili gelişme ve soruları olan sorsun. Alacaklarda neresi işlerine geliyorsa oradan alsın. Sorusu olan gerekirse cevap alabikleri kisilere ozelden yazsın. Sıktı artık vergi konusu. Kendini bu ülkeden görmeyip beleş yaşayanlar gibi devlete vergi vermeme konusuna girecek varsa başka yerde konuşsun artık... |
hocam yazdıklarınızı büyük göstermek için her kelime için paragraf yapma huyunuzdan vazgeçerseniz iyi olur. komik görünüyor, yapmayın.
çok rahatsız oluyorsanız gider vergi dairesine şikayette bulunursunuz, bu konunun linkini verirsiniz, gereği yapılır ya da yapılmaz. siz vergi dairesi memuru değilsiniz, millete vergi ver ya da verme diye akıl veremezsiniz. sizin vatandaş olarak kanuna uyma yükümlülüğünüz var kimseyi kanuna uydurma yetkisine sahip değilsiniz. kanun-hukuk-guguk falan diye masal anlatmayın bana. bu media player'dan siz de aldınız, büyük ihtimalle de vergisiz geldi, sonra gidip de o cihazın vergisini beyan edip ödediniz mi acaba? ya da ödediyseniz bile düşük fiyat gösterdikleri için düşük vergi ödediniz, gerçek fiyatı budur ona göre vergi ödeyeyim dediniz mi? çok merak ediyoruz bu konuda bizi aydınlatın. bu arada dayanağım şu: kimsenin ödediği vergi sizi ilgilendirmez. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 22 Nisan 2022; 4:36:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 7 Ağustos 2018; 13:53:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 1 Ağustos 2018; 20:27:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 26 Mayıs 2018; 14:58:35 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|