Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.623
Cevap
67
Favori
345.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadays

ya hdmi kablon sorunlu ya indirdiğin film hdr değil ama ne olursa olun 4k 60hz yapamaman x9si bir tuhaf

4k Blu-ray remux film nasıl sorun olsun 60 GB filmler saf bd ,kabloda yada TV özelliklerinden hdmı bölümünden ayar yapılması lazım birde TV yi denedim magzada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hdmi kablon ne 2.1 veya 2.0 mı

• quote:

hdmi kablon ne 2.1 veya 2.0 mı

Ondan emin değilim ama 1.4 olabilir hdmı 2.0 veya 2.1 ile denemedim x9s de display bölümünde çıkan çözünürlük de 3840x2160 24 hz ve 30 Hz var 60 Hz yoktu hdr filmler hepsinde hdr devrede TV direk hdr ye geçiyor ama kablo emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 16 Eylül 2022; 2:35:22 >
  • kablondan o zaman iyi 1.4 hdmi kablolar bt 709 olarak 4k 30hze kadar verebilir

paugge al dene düzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kablondan o zaman iyi 1.4 hdmi kablolar bt 709 olarak 4k 30hze kadar verebilir

paugge al dene düzelir
    Kesinlikle hdmı 1.4 ancak 3840x2160p 23 hz 25 Hz 30 Hz kdr verebiliyor

• ancak ne ayarlardan auto framerate auto resulotion açıksa zaten 4k 24hz yapar hdr filmi yani kaliteli bir kablo da alsan filmler böyle oynayacak zaten 60 hz yaparsan x9s takılır hissedersin lüzum yok hdr verebiliyorsa 4k 23.976 veya 24 idealdir

• cnx software - embedded systems news
    Realtek RTD1319D STB processor supports 4K H.266 and AV1 video decoding - CNX Software
    https://www.cnx-software.com/2022/09/15/realtek-rtd1319d-stb-processor-4k-h266-av1-video-decoding/
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Yani " RTD 1319 Chipset ile yeni bir Zidoo gelebilir belki " diye uyarıyorsun bizi...:)))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

evet uzun zaman oldu heyecan lazım 

• Sanmam stb dedikleri ucuz yollu rokuya verdikleri chipsetlerin modeli d model olarak revize edilse bile media player işlemcisi değil tv v.s. akış platform cihazı

• Arkadaşlar bu sata kablodan olan varmı ? 3.5 sata HDD var 1 tb bende ama maalesef kablo olmadığı için x9s'e takamiyorum HDD yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 22 Eylül 2022; 22:38:5 >
  • bulamazsın bendekini de ben forumda bir arkadaş hediye etmiştim belki aliexpresste filan vardır

• Bu arada senin x9s'inki duruyormuş 

özelden adresini yaz kargoya vereyim

• quote:

Bu arada senin x9s'inki duruyormuş 

özelden adresini yaz kargoya vereyim

Sağolasın abi teşekkür ederim

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Arkadaşıma emanet verdiğim Zidoo X9S HELLO da kalıyor. Hiçbir şekilde buradan çıkmıyor. İlk mesajlardaki kurtarma metodunu denedim ancak indirmem gereken dosyaları içeren linkler sanırım güncel değil. Yabancı sitelerden bilgi edinmeye çalıştım ama bir sonuç alamadım. Bu konuda yardımınız olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma emanet verdiğim Zidoo X9S ilk başta UP yazıp daha sonra HELLO da kalıyor. Hiçbir şekilde buradan çıkmıyor. İlk mesajlardaki kurtarma metodunu denedim ancak indirmem gereken dosyaları içeren linkler sanırım güncel değil. Bu konuda yardımınız olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmontdante -- 29 Eylül 2022; 18:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edmontdante

Arkadaşıma emanet verdiğim Zidoo X9S HELLO da kalıyor. Hiçbir şekilde buradan çıkmıyor. İlk mesajlardaki kurtarma metodunu denedim ancak indirmem gereken dosyaları içeren linkler sanırım güncel değil. Yabancı sitelerden bilgi edinmeye çalıştım ama bir sonuç alamadım. Bu konuda yardımınız olur mu?

Durduk yere mi oldu

• Ofisten çıktım yarın bakayım da bir yerlere upload edeyim inşallah kurtulur ne diyeyim

• quote:

Ofisten çıktım yarın bakayım da bir yerlere upload edeyim inşallah kurtulur ne diyeyim
    Benim ilk cihazda sanırım böyle gitti ,gerçi bende bir anda cihaz açıkken ana menüde takıldı kapadım açtım.bir daha açılmadı Pandoranin kutusu sanki

• ekranda yazı varsa hallolur senin alet küllüm ölü gibiydi usb ttl kablo ile bile kurtaramadım

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.