< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (421. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hdmi kablon ne 2.1 veya 2.0 mı
-
Ondan emin değilim ama 1.4 olabilir hdmı 2.0 veya 2.1 ile denemedim x9s de display bölümünde çıkan çözünürlük de 3840x2160 24 hz ve 30 Hz var 60 Hz yoktu hdr filmler hepsinde hdr devrede TV direk hdr ye geçiyor ama kablo emin değilimquote:
Orijinalden alıntı: sadayshdmi kablon ne 2.1 veya 2.0 mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 16 Eylül 2022; 2:35:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kablondan o zaman iyi 1.4 hdmi kablolar bt 709 olarak 4k 30hze kadar verebilir
paugge al dene düzelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle hdmı 1.4 ancak 3840x2160p 23 hz 25 Hz 30 Hz kdr verebiliyorquote:
Orijinalden alıntı: sadays
kablondan o zaman iyi 1.4 hdmi kablolar bt 709 olarak 4k 30hze kadar verebilir
paugge al dene düzelir
ancak ne ayarlardan auto framerate auto resulotion açıksa zaten 4k 24hz yapar hdr filmi yani kaliteli bir kablo da alsan filmler böyle oynayacak zaten 60 hz yaparsan x9s takılır hissedersin lüzum yok hdr verebiliyorsa 4k 23.976 veya 24 idealdir
cnx software - embedded systems news
Realtek RTD1319D STB processor supports 4K H.266 and AV1 video decoding - CNX Softwarehttps://www.cnx-software.com/2022/09/15/realtek-rtd1319d-stb-processor-4k-h266-av1-video-decoding/ -
Yani " RTD 1319 Chipset ile yeni bir Zidoo gelebilir belki " diye uyarıyorsun bizi...:)))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet uzun zaman oldu heyecan lazım
-
Sanmam stb dedikleri ucuz yollu rokuya verdikleri chipsetlerin modeli d model olarak revize edilse bile media player işlemcisi değil tv v.s. akış platform cihazı
-
bulamazsın bendekini de ben forumda bir arkadaş hediye etmiştim belki aliexpresste filan vardır
-
Bu arada senin x9s'inki duruyormuş
özelden adresini yaz kargoya vereyim
-
Sağolasın abi teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: sadaysBu arada senin x9s'inki duruyormuş
özelden adresini yaz kargoya vereyim
Arkadaşıma emanet verdiğim Zidoo X9S HELLO da kalıyor. Hiçbir şekilde buradan çıkmıyor. İlk mesajlardaki kurtarma metodunu denedim ancak indirmem gereken dosyaları içeren linkler sanırım güncel değil. Yabancı sitelerden bilgi edinmeye çalıştım ama bir sonuç alamadım. Bu konuda yardımınız olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşıma emanet verdiğim Zidoo X9S ilk başta UP yazıp daha sonra HELLO da kalıyor. Hiçbir şekilde buradan çıkmıyor. İlk mesajlardaki kurtarma metodunu denedim ancak indirmem gereken dosyaları içeren linkler sanırım güncel değil. Bu konuda yardımınız olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmontdante -- 29 Eylül 2022; 18:42:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Durduk yere mi olduquote:
Orijinalden alıntı: edmontdanteArkadaşıma emanet verdiğim Zidoo X9S HELLO da kalıyor. Hiçbir şekilde buradan çıkmıyor. İlk mesajlardaki kurtarma metodunu denedim ancak indirmem gereken dosyaları içeren linkler sanırım güncel değil. Yabancı sitelerden bilgi edinmeye çalıştım ama bir sonuç alamadım. Bu konuda yardımınız olur mu?
Ofisten çıktım yarın bakayım da bir yerlere upload edeyim inşallah kurtulur ne diyeyim
Benim ilk cihazda sanırım böyle gitti ,gerçi bende bir anda cihaz açıkken ana menüde takıldı kapadım açtım.bir daha açılmadı Pandoranin kutusu sankiquote:
Orijinalden alıntı: sadays
Ofisten çıktım yarın bakayım da bir yerlere upload edeyim inşallah kurtulur ne diyeyim
ekranda yazı varsa hallolur senin alet küllüm ölü gibiydi usb ttl kablo ile bile kurtaramadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X