Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.623
Cevap
67
Favori
345.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spinmaster

Net olarak bir yanıt olur mu bilemiyorum ama şöyle izah etmeye çalışayım; ben cihazı avr ile kullanıyorum. Filmleri de rarbg sitesinden torrent olarak indiriyorum ve bunları genel olarak 5+1, 7+1, true hd, atmos olarak indiriyorum. Filmi hangi formatla indirirsem zidoo ile oynattığımda avr o formatı algılıyor ve keyifle izliyorum. Zidoo içinde dolby vision formatını aktif eden bir yer var mı onu da bilemiyorum. Varsa, ileten olursa o şekilde de denerim.

X9s de Dolby vision yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Yanlış anlaşılma olmasın, Z9S'ten bahsediyoruz. Soruyu soran arkadaşta X9S sahibi ama Z9S'e geçiş yaparsa dolby vision kullanabilecek miyim diye soruyor. Ben de dolby vision işe yarar mı bilmediğimi ilettim. Bir de dolby vision anladığım kadarı ile sesle değil görüntüyle ilgili imiş.

• quote:

Yanlış anlaşılma olmasın, Z9S'ten bahsediyoruz. Soruyu soran arkadaşta X9S sahibi ama Z9S'e geçiş yaparsa dolby vision kullanabilecek miyim diye soruyor. Ben de dolby vision işe yarar mı bilmediğimi ilettim. Bir de dolby vision anladığım kadarı ile sesle değil görüntüyle ilgili imiş.

Hocam Z9S dede Dolby vision yok z9x de var

• Bilgilendirme için teşekkür ederim. O zaman dolby vision isteyen biri için Z9S'e geçmenin de bir anlamı yok. @jubahakan

• quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim. O zaman dolby vision isteyen biri için Z9S'e geçmenin de bir anlamı yok. @jubahakan

Hocam bende Dolby vision TV kullanıyorum tcl C728 sana şu kadarını söyleyeyim Dolby vision en az 800 nit parlaklık istiyorki piyasada oled panel dışında olan TV panel tipleri 350 nit ile 450 arasında üst segment TV lerde atıyorum Samsung qn 95b gibi TV alsan bile Dolby lisansı yok o yüzden ve keza ekran parlaklik niti 360 veya 500 cdm2 olan panel tiplerinde hdr10 daha iyi gözüküyor ve hdr10 yeterde artar maceraya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 7 Kasım 2022; 16:21:59 >

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Zidoo Z9S almışsınız ama mesajınızı yanlış konuya yazmışsınız. Z9S için ayrı bir konu başlığı var halbuki:

https://forum.donanimhaber.com/zidoo-z9s-z10-z1000-ve-uhd-2000-hdr-media-player-kullanicilari-realtek-1296-chipsetli--135392911

• jubahakan kullanıcısına yanıt

Zidoo'nun Dolby Vision desteği olan modelinin adı Z9X

• lazzaro L kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler. O başlığı yeni görüyorum. X9S'ten kaynaklanan bu başlığa ait bir bağlılık var sanırım. :) O başlığı sahibi de buradaki arkadaşlardan biriymiş zaten. Z9S alma süreci dahil bir çok konuda buradan destek aldığım için bu başlığın dışına hiç bakmamıştım. Müsait vakitte mutlaka okuyacağım başlığı...

• spinmaster kullanıcısına yanıt
    Zidoo hakkında açtığım tüm konu başlıklarında çok değerli dostlar var hakikaten ve en keyif aldığım tarafta burası.

Birisi birşey yazdığında elden geldiğince herkes yardımcı olmaya yada yönlendirmeye çalışıyor.

Ama bazen önceki modellere ait konu başlıklarında yazılanları, geç görebiliyoruz...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nvidia Shield Tv Pro aldığım için kullanmadığım Zidoo X9s cihazımı satıyorum ilgilenen arkadaşlar için link:

İLANIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 28 Kasım 2022; 15:34:16 >
  • Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli )
    Arkadas merhaba uzun zamandir kullandigim zidoo x9s böyle bir hata veriyor ve açılmıyor çözümü bilen basina gelen var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altair2396

Arkadas merhaba uzun zamandir kullandigim zidoo x9s böyle bir hata veriyor ve açılmıyor çözümü bilen basina gelen var mi ?
    Benim cihazımda böyle gitti hocam eski mesajları okursanız aynı hatada çöp oldu cihaz nasıl oldu durduk yeremi

• Altair2396 A kullanıcısına yanıt

Bu sorunu şahsen yaşamadım ve yıllar önce kullandığım bir cihaz olduğu için ne yapılabilir hatırlamıyorum ama kurtarma yöntemleri belki işe yarayabilir...

• Bunu deneyebilirsiniz, işe yarayabilir (ben denemedim);

https://www.zidoo.tv/Support/support_guide/guide_target/Szee4jaEQkzeq7k9e%5Bld%5D3ulg%3D%3D.html

Cihazınız sıfırlanacaktır fakat ZDMC/Kodi Film Database sanırım USB diskte saklanıyor, bir ihtimal gitmeyebilir (deneyen, bilgisi olan varsa yazabilir...)

• Arkadaşlar,

Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor ve öncelikle sağlıklı, huzurlu, mutlu ve daha iyi ekonomik şartlara sahip olduğumuz bir yıl diliyorum...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, X9S cihazım açılışta ana ekran ile başlamıyor, gri bir ekran. usb takınca disk görüyor ve izlemeye başlayabiliyorum. Root da yapamıyorum açılışta usb leri görmediği için , çözümü hakkında bilgi sahibi olan var mı?

• kurtarma yazılımı öneremeyiruz loopa girme ihtimali var diye z9sveya z9x olsa tekrar güncelle düzelir diyebiliriz de x9s oldu mu sakat

z

• Bu sorun yaşandımı daha öncce? (gri ekran)

• Yani yapacak bir şey yok mu?

• USB'den film oynatabiliyor olması ilginç.Demek ki cihaz çökmemiş.

Ama gri ekran sorunu , hiç duymadığım bir sorun ve ne yapılabilirliği konusunda bir fikrim yok...

• 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.