Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.623
Cevap
67
Favori
343.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım çöpü boylacak X9S , yerine mibox S düşünüyorum Tabsiyesi olan arkadaş var mı?. Lisanslı android olması çok önemli ve tabi usb portu.

• Belli olmaz illa çöp olacak diye bir şey yok

kurtarma yazılımı ile deneyin kurtulursa devam edersiniz

ses sisteminiz yoksa direkt tvye bağlayacaksanız xiamo f/p ürünü tabii ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses sistemi var,

şu an flash yapamıyorum malesef.

• Ben cihazın kurtarılabilme ihtimalimin olduğunu düşünüyorum.Çünkü hâlâ USB'den film oynatabilmesi bu ihtimali güçlendiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Yazılımı açmıyor ki? Reset tuşu ve usb yi takıyorum,,,,, zidoo yazısı geliyor sobra boş ekran. Takıp çıkarınca ancak depolama aygıtını görüyor, e o zmn da flash olmuyır.

• Kurtarma kürdan yöntemi ile değil de 5li dosya yöntemi ile dene bir de resete basmadan usb 2.0 noktalarından birisine takıp cihazı açıyorsun

• Son durum boş ekran.

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli )

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli )

• sadays S kullanıcısına yanıt
    5'li dosya ind linkini koyabilir misiniz

• 5 li dosya buu ise bu da işe yaramadı, can yok makinada

• Geçmiş olsun gitmiş cihaz

• Xaomi Mi Box S alıcam. Zaten L1 lisansı yok çoktan çöp olmuştu. bereket Tv Sony Android de sorun çıkarmıyordu. Tabi cihazın ses çıkışı çok iyiydi. ve wifisi.

• Gokhanersoylu kullanıcısına yanıt

Mi Box S maalesef passthrough yapamıyor. AVR ile kullanıma uygun bir cihaz değil. Bilginizi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki lisanslı ve passthrouh lu neler alınabilir?

• Ya nvidia shield pro ya da yine bir zidoo geriye kalanlar fasa fiso

• Nvidia ya gücüm yetmez şu an, zidoo lisanslı değil bir daha asla almam. Elkoteki aradım 2019 da distributörlüğü bırakmışlar. Sesten vazgeçerim bu durumda napıyım.

Zidoo tabii ki lisanslı değil, çünkü Zidoo bir Streamer cihazı değil, medya oynatıcı.

Sizin yaşadığınız ( nasıl olduysa ) gerçekten bir talihsizlik.Ama bu tekil bir sorun sayılır.Çünkü görüntü kalitesi ve ses formatlarına verdiği destek anlamında alacağınız en iyi medya oynatıcıların başında geliyor Zidoo.

İlk çıktığından beri 5 farklı Zidoo modeli kullandım, sayısız yazılım yükledim.1 kez olsun ne bir hata, ne de bir sorun yaşadım cihazlarda.Şu anda da Zidoo Z9X kullanıyorum zaten.

Dolayısıyla elektronik şans işi demek mi lazım bilemedim.Ama yine de geçmiş olsun...

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 tane attım med ply , dolayısıyla şanslı değilim pek. Western digital, Himedia, Dark ve Zidoo , arrık risk yok

Hem sesten vazgeçebiliyorsanız hem de 5 tane MP çöpe attıysanız eğer size tavsiyem Mi Box S olacaktır. Nispeten ucuz ama lisanslı bir cihaz. Android sistemi de kullanışlı.

Ben 2016 dan beri Zidoo x9s kullanıyorum. Çok şükür şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı. Lisanslı yazılımlardan bir şey izleyeceksem ve AVR çalışacaksa o zamanda Amazon Fire tv stick kullanıyorum (neredeyse en eski 1080p modeli. çünkü projektorüm de 1080p) . Onda da en ufak sıkıntı yaşamadım.

Elektronik şans işi biraz..

• https://merttemizer.com/
    Güzel inceleme ve çözümleri var. Zidoo cihazımı ona tamire gönderiyorun, olmazsada alacapım cihaz Mecool Km2 Plus Lisanslı 4K Android Media Player
    https://www.hepsiburada.com/mecool-km2-plus-lisansli-4k-android-media-player-p-HBCV00002U4QSP?magaza=Techstorm&url_src=ios-product-detail

• Çok yüzeysel incelemiş

s905 görüntü kalitesi vasat misal bal kaymak diyor

dolby Audi desteği gibi uluorta ve anlamsız bir sey söylüyor

misal true hd atmos ve dts-x verebiliyor mu bu cihaz belli değil

• 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.