Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
33
Favori
186.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam herkese. Harici Hdd yi usb ile cihaza bağlayıp 1080p (çoğunlukla) ve 4k film dizi izlemek istiyorum. Z9x tr de yok maalsef ama Z9S bulabiliyorum. X e göre S modelinin farkı nedir?

Bir de aynı işlemi yapan 2020 model hiremco nitro S3+ gibi cihazlarda önerenler var. Zidoo bana ekstra olarak ne sunacak daha iyi bir görüntü ve renk kalitesi mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eakarvardar E kullanıcısına yanıt

Kısa cevap isterseniz, sizin için Z9S ideal ve mükemmel, Hiremco falan boşverin, zidoo kadar stabil ve detaylı özellikler başka cihazda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Kısa cevap isterseniz, sizin için Z9S ideal ve mükemmel, Hiremco falan boşverin, zidoo kadar stabil ve detaylı özellikler başka cihazda yok.

Cevap için teşekkürler peki Z9X ile en önemli farkları nedir?

Dolby Vision ve HDR10+ görüntü teknolojisi desteği sunan yeni işlemci, Android versiyonu da 9.0

Daha önce görmediyseniz link de var;

https://forum.donanimhaber.com/zidoo-z9x-z10-pro-z1000-pro-4k-uhd-media-player-kullanicilari-realtek-1619dr-chipsetli--144882058

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 9 Ocak 2021; 12:55:49 >
  • Z9S modelinde de 1080p filmlerde karıncalanma var mı karanlık sahnelerde?

• karıncalanma veya kumlanma filmin kalitesi ile alakalı zidoo cam gibi gösterir kaynak düzgün ise

Yok hele bir de 4K bir cihaza görüntü verip zidoo yu 4k çıkışa alırsanız görüntü müthiş oluyor.

• Cihazdan alacağım ama 1.700-1.600 liradan aşağı yok. Bu mudur piyasası?

Yaklaşık olarak evet. Zaten sanırım çok fazla yer yok satan.

Bence ikinci el bir ürün için yüksek bir meblağ, daha makul bir fiyat olmalı.Mesela 1200 TL bandında olabilir.Çünkü yeni modeli olan Zidoo Z9X 250$'a satılıyor Aliexpress Zidoo Store'da.

Ürünü yurtdışından alan ve gümrüğe takılmayan arkadaşlar 50-60 TL civarında bir vergi ödemesi yaptılar sadece.

Ben olsam şansımı dener ve bu rakamlara çıkabileceksem tercihimi Zidoo Z9X'ten yana kullanırdım.Yada makul fiyatlı bir Zidoo Z9S bulana kadar beklerdim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Bence ikinci el bir ürün için yüksek bir meblağ, daha makul bir fiyat olmalı.Mesela 1200 TL bandında olabilir.Çünkü yeni modeli olan Zidoo Z9X 250$'a satılıyor Aliexpress Zidoo Store'da.

Ürünü yurtdışından alan ve gümrüğe takılmayan arkadaşlar 50-60 TL civarında bir vergi ödemesi yaptılar sadece.

Ben olsam şansımı dener ve bu rakamlara çıkabileceksem tercihimi Zidoo Z9X'ten yana kullanırdım.Yada makul fiyatlı bir Zidoo Z9S bulana kadar beklerdim..

Tavsiyeniz için teşekkür ederim dikkate alacağım

• Arada bu kadar küçük bir fiyat farkı varken S değil X alınır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

Cihazdan alacağım ama 1.700-1.600 liradan aşağı yok. Bu mudur piyasası?

Ben satıyorum z9s. Htpc ye geçiş yaptım. Foruma özel 1400tl ye bırakırım

• HTPC ye geçtiğim için Z9s imi satıyorum bilginize.
    Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )

• Günaydın herkese kısmet olursa bugün-yarın Z9S alıyorum.

1. İlk sayfada Türkçe altyazı bulmada zaman zaman sorun yaşadığı yazıyor bu hala geçerli mi?
    2.yine ilk sayfada torrent olarak yazdığınız program dışında Google play store dan Ttotrent programını kullanıyorum ben. Bunu kullanmaya engel bir durum var mı?

Fırsat bulduğum ilk anda konu başlığını tekrar elden geçirip biraz güncellememem lazım sanırım.

Ama bildiğim kadarıyla Türkçe altyazı indirme sıkıntısı yok artık.Sadece zaman zaman indirme sitesinden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor ki bu zaman zaman Zidoo Z9X'te de karşımıza çıkan geçici bir sıkıntı.

Torrent uygulamaları konusunda ise bir fikrim yok artık, son durum nedir-ne değildir bilemiyorum.

.

• quote:

Günaydın herkese kısmet olursa bugün-yarın Z9S alıyorum.

1. İlk sayfada Türkçe altyazı bulmada zaman zaman sorun yaşadığı yazıyor bu hala geçerli mi?
    2.yine ilk sayfada torrent olarak yazdığınız program dışında Google play store dan Ttotrent programını kullanıyorum ben. Bunu kullanmaya engel bir durum var mı?

İlk sayfada anlatılan Transmission uygulamasının esprisi şu:

OpenWRT arayüzü sayesinde, torrentle ilgili tüm ayarlamaları (yeni torrent ekleme, indirme yüzdesini takip etme, vs.) PC'nizden yapıyorsunuz. Zidoo'nun kumandasını kullanarak film ismi gireyim diye uğraşmıyorsunuz.

Bahsettiğiniz Ttorrent programı ise Zidoo'ya yüklenen ekstra bir uygulama. Onda web arayüzü var mı bilmiyorum, ama Transmission'ı kullanmak bana çok daha kolay ve pratik geliyor.

• Tekrardan herkese merhaba Z9S modelini az önce alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

Torrent programını indirdim Harici Hdd yi usb ile bağladım. Ancak onu sisteme depolama alanı olarak tanıtamadım. Android box TV'lerde bu depolama olsun mu diye yazı çıkıyor bunda öyle bir şey çıkmadı depolama alanı hala torrent programında 9 GB gözüküyor. Nasıl çözerim bunu?

• quote:

Tekrardan herkese merhaba Z9S modelini az önce alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

Torrent programını indirdim Harici Hdd yi usb ile bağladım. Ancak onu sisteme depolama alanı olarak tanıtamadım. Android box TV'lerde bu depolama olsun mu diye yazı çıkıyor bunda öyle bir şey çıkmadı depolama alanı hala torrent programında 9 GB gözüküyor. Nasıl çözerim bunu?

Hayırlı olsun. Ne kadara aldınız acaba?

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.