Şimdi Ara

Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
33
Favori
186.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

Hayırlı olsun. Ne kadara aldınız acaba?

Alıntıları Göster

Teşekkürler forumdaki bir kullanıcıdan 1.100 TL ye aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

Teşekkürler forumdaki bir kullanıcıdan 1.100 TL ye aldım

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim. Ben de satmak istiyordum da, piyasasını öğrenmek için sordum.

Dileyene Z9S'imi 1100TL'den verebilirim. İrtibat kurmak isteyen DM'den telefonunu atabilir. WhatsApp'dan geri dönüş yaparım. Kutusu falan duruyor.

İstanbul Anadolu Yakası elden teslim edebilirim.

Edit: Cihaz, forumdan bir arkadaşın kuzenine satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 23 Ocak 2021; 6:6:38 >

• Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )
    Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )

Gördüğünüz gibi cihazı görüyor ama hiç bir şekilde tanımlanıyor GB olarak.

Pc de resetlemek mi gerekir acaba? çünkü andorid boxtan çıkarıp taktım sonuçta bu da andorid tabanlı diye içindekileri kaybetmeden kullanmaya devam edebilirim belki diye düşündüm

• Bir hafta öncesinde yazdığım gibi ; ikinci el bir Zidoo Z9S için gayet mantıklı seviyede bir fiyat bence.

Hem satana , hem alana hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Bir hafta öncesinde yazdığım gibi ; ikinci el bir Zidoo Z9S için gayet mantıklı seviyede bir fiyat bence.

Hem satana , hem alana hayırlı olsun...

Teşekkürler. Sağ olsun beyefendi de cihaza kozmetik olarak iyi bakmış. 1 sene garantisi devam etmekte

• quote:

Tekrardan herkese merhaba Z9S modelini az önce alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

Torrent programını indirdim Harici Hdd yi usb ile bağladım. Ancak onu sisteme depolama alanı olarak tanıtamadım. Android box TV'lerde bu depolama olsun mu diye yazı çıkıyor bunda öyle bir şey çıkmadı depolama alanı hala torrent programında 9 GB gözüküyor. Nasıl çözerim bunu?

hayırlı olsun, hdd yi z9s den degilde destekliyorsa torrent uygulamasindan tanitmaniz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

hayırlı olsun, hdd yi z9s den degilde destekliyorsa torrent uygulamasindan tanitmaniz lazim.

Alıntıları Göster

Andorid boxlarda yapılan gibi hdd yi cihazın hafızası olarak tanımlayamıyor muyuz?

Fotoğrafta görüldüğü gibi HDD nin boyutunu dahi tanımlanmıyor cihaz 0 GB göstetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 19 Ocak 2021; 17:33:20 >
  • The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Merhaba özel mesaj gönderemiyorum size nasıl görüşebiliriz?
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

Özellik kapalıydı, açtım şimdi. Telefonunuzu atın isterseniz. Ben WhatsApp'dan döneyim.

• quote:

Andorid boxlarda yapılan gibi hdd yi cihazın hafızası olarak tanımlayamıyor muyuz?

Fotoğrafta görüldüğü gibi HDD nin boyutunu dahi tanımlanmıyor cihaz 0 GB göstetiyor

Alıntıları Göster

Het android cihaz harici depolamayi desteklemiyor. Mi box veya nvidia shield destekliyor ama hdd takinca gene verim alamazsin agirlasir cihaz.

Q bittorrent yukleyin hdd takiliyken uygulama ayarlarindan depolama dan hdd yi secin daha pratik olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Het android cihaz harici depolamayi desteklemiyor. Mi box veya nvidia shield destekliyor ama hdd takinca gene verim alamazsin agirlasir cihaz.

Q bittorrent yukleyin hdd takiliyken uygulama ayarlarindan depolama dan hdd yi secin daha pratik olur.

Alıntıları Göster
    Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli )

Programı indirdim ama görmüyor depolama kısmında

Depolama kısmında ayarlarda da bu şekilde gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 19 Ocak 2021; 20:23:1 >

• Sorunu çözdüm. Önceki cihaza geri taktım HDD yi. Bunu depolama olmaktan kaldır ve çıkarılabilir sürücü yap seçeneğini seçtim ve tekrar zidoo ya taktığımda sorun düzeldi yardımcı olan dostlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 19 Ocak 2021; 21:37:20 >
  • eakarvardar E kullanıcısına yanıt

Ne kadar etik davranan elektronik cihazlar Zidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) 

Birinden ayrılmadan başka bir ilişkiye başlayamazsın diye yazılmış algoritmalarıZidoo Z9S , Z10 , Z1000 ve UHD 2000 HDR Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) 

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Ne kadar etik davranan elektronik cihazlar  

Birinden ayrılmadan başka bir ilişkiye başlayamazsın diye yazılmış algoritmaları 

:)

• Selamlar, cihazı sabah açtığımda kapalı olmamasına rağmen yeni açılmış gibi zidoo yazısı geldi ekrana ve orada kalıyor. Fişi çıkar tak yaptım aynı sorun devam ediyor. Bunu yaşayan oldu mu hiç aranızda?

• quote:

Selamlar, cihazı sabah açtığımda kapalı olmamasına rağmen yeni açılmış gibi zidoo yazısı geldi ekrana ve orada kalıyor. Fişi çıkar tak yaptım aynı sorun devam ediyor. Bunu yaşayan oldu mu hiç aranızda?

arkasinda ufak resetleme icin delik vardir, acilirken kurdanla tetikleyin birkac kere deneyin duzelmezse 2. el aldiniz sanirim satici ile durumu gorusun bence.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

Ya şöyle ki; ürünü beyefendiden alırken açıp bakayım derken paketi arkadanda birden açıldı ve ürün yere düştü. 4-5 gündür sorun yok kullanıyorum bu sabah birden böyle bir şey yaptı. Açılırken reset tuşuna basılı tuttum bir kaç kerede bas çek yaptım ama ekran duruyor hala. Garantisi devam eden bir cihaz Arsey Ticaret isimli bir firmadan. Orayla iletişime geçeceğim artık...

• Reset tuşuna basınca sabit logo çıkıyor basmadan normal açmak istersem aynı logo da hareketli gif oluyor ama orada kalıyor o da

• Ürün tedarikçisi ile iletişime geçtim flashlama yapıp getirin dedi. Bakalım...

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.