Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
45
Favori
29.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1080p indirneyeceksin ben zaten hdr olmayan hiçbir şeyi indirip izlemiyorum artık davetiyem olsaydı size gönderirdim t_o_rrentleechde 4klar hep free

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Eylül 2023; 22:30:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Tl hesabını aktif kullanıyorum. Düşünmen yeter teşekkür ederim. Bazı filmlerin halen 1080p dışında diskleri ve ripleri olmuyor, bulunmuyor. Bunları da 990c de 1080p/24 yoksa match frame only yapıp zidooya upscale ettireceğiz başka çare yok.

• Mecbur öyle devam edeceksin ama bunu bir şekilde samsunga bildirmek gerekir ne kadar saçma

• I.K. kullanıcısına yanıt
    Selam,

İyiyim ve bir yaramazlık yok çok şükür.

Yazdıklarına gelirsek : maalesef teknoloji dünyasının çoğu zaman yaptığı şey bu.

Cebimizdeki parayı sürekli çekmek için birşeyleri eksik bırakmak ve ilerleyen dönemdeki modellerinde bu eksiklikleri yenilikmiş gibi sunmak.

Dolayısıyla bütçe ayırmaya ve teknolojiyi takip etmeye devam...

Artık zaten herşeyi 4K indirmeye çalışıyoruz.Hatta dizileri bile ama I.K'nın da yazdığı gibi bazı dizi yada filmlerde sadece 1080p bulunabiliyor.

Ya da arşivimizde önceden kalan bazı 1080p dosyalar var ve mecburen 1080p seyrediyoruz...

• Sende sorun yok arada soundbarda sorun olmasa i.k. nın panel de güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Eylül 2023; 12:53:15 >
  • The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Tabii ki madvr daha iyi ama bunu şöyle ifade etmek doğru olur.

Zidoo'nun binlerce dolarlık medya oynatıcısı yok aslında.En pahalı medya oynatıcısı 600 Euro civarlarında.

Zidoo ; Neo S , Neo Alpha , Neo X gibi cihazlarını Hi-Fi Audio kategorisinde ürettiği için bu modeller DAC chipsetli modeller ve işin içine müzik girdiği için ( daha kaliteli transistör, güç kaynağı v.s gibi donanımlar kullanılmasından dolayı ) haliyle daha da pahalı cihazlar.

Fakat bu kaliteli donanımsal farklılığın görüntü kalitesine etkisi yok.Zidoo Z9X'teki görüntü kalitesi neyse bu pahalı modellerde de aynı görüntü kalitesi var.

Bu yüzden 2.368 Euro'luk fiyatı ile Zidoo'nun en pahalı ürünü olan Zidoo Neo Alpha modeli bile, madvr ile kıyaslanamaz.Çünkü Zidoo'nun bu tarz modellerinin hedef kitlesi görüntü kalitesine odaklanan kişiler değil , özellikle Hi-Fi dünyasına gönül vermiş kişiler zaten ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Eylül 2023; 13:21:1 >

• I.K. kullanıcısına yanıt

Zidoo yu direk tv ye neden bağlamıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt

Aynı dertten ben de muzdarip olduğum için ben cevap vereyim :) Sesleri TV'den değil soundbardan almak istiyoruz. Doğrudan TV'ye bağlayıp ARC üzerinden soundbara geri dönmeye kalksak, bu sefer de, panellerimizde eARC değil sadece ARC desteği olduğu için, dolby digital ve DTS'ten daha güncel sesleri soundbara aktaramıyoruz.

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Tüm bağlantıları Soundbar üzerinden geçiriyorum. Her defasında kablo sök, tak ses ayarlarını yap eziyetten başka bir şey değil. Yoksa dediğiniz tek cihaz olsa çözüm olur. Evde zidoo, nvidia, apple tv , nas var.
    Ayrıca izlenilen kaynak Atmos ve dts:x içeriyorsa dediğiniz yöntem işe yaramaz. Media player şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 16 Eylül 2023; 1:32:3 >
  • zidoo z9x pro için Zidoo Z9X Pro alpha firmware v1.0.58 versyonu sızdırılmış bu adamın sitesinden Zidoo Z9X Pro stable firmware v1.0.52(_G)

sürümünü yüklemiştim tabi yeni firmware için zidoyu beklemek doğru olabilir.

mcbluna.net
    Zidoo Z9X Pro alpha firmware v1.0.58
    https://www.mcbluna.net/wp/zidoo/zidoo-z9x-pro-alpha-firmware-v1-0-58/

• Eleman güvenilir zidoo forumlarında da yazar bilgilidir ama kendisi bile yüklememiş betayı bekliyorum diyor  Alphalara eyvallah etmeyin usb ttl kullanımını bilmiyorsanız elinize verirler makineyi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Eylül 2023; 14:37:19 >
  • Acele etmeye gerek yok.

v1.0.58 Alpha sürümü Mcbluna'da ortaya çıktıysa yakın bir dönemde Zidoo forumda daha üst bir sürüm ile yeni yazılım yayınlanır zaten.

Bu tür yazılımlar özellikle benim gibi meraklı tayfayı cezbeder ve biz çekinmeden hemen yükleriz.Ama cihaz için her zaman risk vardır tabii ki.O yüzden bekleyin derim bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 16 Eylül 2023; 16:57:1 >
  • Satılık z9x pro varmi?:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Acele etmeye gerek yok.

v1.0.58 Alpha sürümü Mcbluna'da ortaya çıktıysa yakın bir dönemde Zidoo forumda daha üst bir sürüm ile yeni yazılım yayınlanır zaten.

Bu tür yazılımlar özellikle benim gibi meraklı tayfayı cezbeder ve biz çekinmeden hemen yükleriz.Ama cihaz için her zaman risk vardır tabii ki.O yüzden bekleyin derim bende..
    Cihazı gönderirim sadaysa attırırım yazılımımı kabloyla keyifler keka diyon yani😂

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Satılık z9x pro varmi?:)
    Alan kaç kişi ki zaten😂

Tek güvencem sensin...

• aykutx kullanıcısına yanıt

Canhifi mi neydi, yukarida muhabbeti gecmisti, satisi var ama on siparis gibi elde urun yok demislerdi. Futeko ya odemeyi kredi karti yada baska nasil gonderecegiz cozersem bende yakinda alim yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 16 Eylül 2023; 20:46:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüştüm ben indirim filan yapmıyor o fiyata alınmaz futekodan swift yoluyla almak en güvenilir yol şu anda

• paypal hesabı açın. (araştırırsanız açmak için yöntemler mevcut) ya da pp hesabı olan birilerinden rica edin. bu şekilde kredi kartı ile alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.