dolby vision remuxları zaten oynatamazsınız zidoo ile bunların dolby vision dediği el katmanı olmayan 10 bir dinamic hdr yani hdr10+ benim dediğim gibi yani aslında film hdr10+ ama sizin tvnizde dolby vision oyanacak fakelik bir durum yok aslında |
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (269. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cihaz çinde satılmaya başlanmış alanlar yazılım olarak bayağı sıkıntılı diyor ama zamanla oturur herhalde
arkadaşa mesaj attım almadıysan z9x pro al dedim bakalım
bu arada z9xte indirim yapmışlar 153 dolar hayat çinliye güzel beee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Haziran 2023; 15:56:58 > -
Zidoo yazılım konusunda üzmez üstad.
Zamanla illa ki oturacaktır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
senin gazına geldim yoksa hiç işim olmazdı
-
Boşver üstad, bi daha mı gelecez dünya’ya.
Zidoo’ya feda olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 23 Haziran 2023; 16:6:24 >
markswift2003 incelemiş farkı çok fark yok diyor sadece vs10 motoru sdr ton mappingde daha başarılı imiş yeni modelde projeskiyon ile kullananlar var ise hemen geçsin
-
Acaba HDR’de fark var mı ?
65” tv’de Hdr ve Hdr10’da fark yaratır mı ? Hiç bahsetmiş mi üstad.
yokmuş aynı diyor biraz hızlıymış ramden dolayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Haziran 2023; 16:31:40 > -
Neyse, benim HDMI sorunum çözülsünde.
Cihaz geriye gitmemiş en azından.
Buna da şükür üstad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 23 Haziran 2023; 17:17:57 >
Arkadaşlar almanyadan kuzenim geliyor, Zidoo Z9X alacağım amazon.de üzerinden adresine göndereceğim. Z9X Pro için yetişemiyoruz maalesef. Çünkü kuzenim 2 Temmuz'da geliyor türkiyeye. Vaktim az kaldı.
Şu anda amazon almanyada Z9X indirime girdim. Sizce alayım mı ? 5.200₺ ye gelmiş olacak cihaz bana.
Sadece NAS üzerinden 4K Remux yada 4K ISO izleyen birisiyim. Bu amaçla kullanılacak, OLED TV'de kullanacağım. Ses sistemim yok.
Acil yorumlarınızı bekliyorum, varsa alternatif daha iyi bir marka oda olabilir Almanyada satılan...
Teşekkürler,
ürün şu:
amazon.de
Zidoo Z9X multimedya oynatıcı 4K HDR Android 9.0 OS TV kutusu, 4K HDR, HDR10+, çift versiyon, 4K HDR 3D oynatıcı, HD seshttps://www.amazon.de/-/tr/dp/B08T24FJXW/ref=sr_1_1?keywords=zidoo+z9x&qid=1687355335&sprefix=zid%2Caps%2C133&sr=8-1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 25 Haziran 2023; 1:53:0 >
-
Sormana bile gerek yok en iyisi şu anda bu zidoo daha iyisini yapana kadar😂quote:
Orijinalden alıntı: AydindrilArkadaşlar almanyadan kuzenim geliyor, Zidoo Z9X alacağım amazon.de üzerinden adresine göndereceğim. Z9X Pro için yetişemiyoruz maalesef. Çünkü kuzenim 2 Temmuz'da geliyor türkiyeye. Vaktim az kaldı.
Şu anda amazon almanyada Z9X indirime girdim. Sizce alayım mı ? 5.200₺ ye gelmiş olacak cihaz bana.
Sadece NAS üzerinden 4K Remux yada 4K ISO izleyen birisiyim. Bu amaçla kullanılacak, OLED TV'de kullanacağım. Ses sistemim yok.
Acil yorumlarınızı bekliyorum, varsa alternatif daha iyi bir marka oda olabilir Almanyada satılan...
Teşekkürler,
ürün şu:
amazon.de
Zidoo Z9X multimedya oynatıcı 4K HDR Android 9.0 OS TV kutusu, 4K HDR, HDR10+, çift versiyon, 4K HDR 3D oynatıcı, HD seshttps://www.amazon.de/-/tr/dp/B08T24FJXW/ref=sr_1_1?keywords=zidoo+z9x&qid=1687355335&sprefix=zid%2Caps%2C133&sr=8-1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
çinde satış biriminde olsan cihazı dünya lideri yapardın, yazık oluyor sana bu yokluklar ülkesinde:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 25 Haziran 2023; 10:51:23 > -
bilemediler değerimi hep bu Papirusun yüzünden önümü kesti😂
Senin her dediğine boynum kıldan incedir Üstad...
Hiç kaçırmayın, hemen alın. 158 Euro bu cihaz için süper fiyat.
Benim de bir akraba geliyor oralardan, bunu benim de alasım var da, ben başka bir elektronik cihaz getirtiyorum, ikisi birden fazla olacak
-
Avatar 2'nin credits kısmında Dolby Vision yazısı çıktı, Blu-Ray sürümünde de DV olması için ikinci kez mi Dolby'ye lisans ödemeleri gerekiyor? Bu arada sinemada IMAX yayınlanan çoğu film de Blu-Ray'e IMAX olarak gelmiyor, herhâlde aynı sebeptendir diye tahmin ediyorum. "Dev ekran" diye TV alıyoruz, alttan üsten karartılar yüzünden PC monitöründen hallice bir boyutta izliyoruz, keşke her film böyle tam ekran olsa.
Bu arada film iyi ama üç saat bu anlatım için fazla, iki saat de kâfiymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
189 euro gözüküyor fiyat 158 nerede? tşkler
-
EDIT:
Eğer teslimat adresi olarak Zürich / İsviçre verirseniz, fiyat 158 euro'ya düşüyor. Neden öyle bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 27 Haziran 2023; 15:24:38 > -
Frankfurt verdim değişen bir şey olmadı 189
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X