Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.902
Cevap
62
Favori
200.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #32
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam, görüşmek üzere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @cemo62 189 Euro güzel fiyat bence akrabaya getirt ben daha 5500-6000 arası satan görmedim sarı sayfalarda alamazsın türkiyede

• sadays S kullanıcısına yanıt

Abi temmuz sonuna kadar Türkiye den alamazsam Ağustos sonu Almanya'dan pro versiyonunu arkadaşa getirteceğim

• Mayers! kullanıcısına yanıt

geçen defa da yazmıştım buraya, paypal'la ödeme yapmak mümkünken neden bütün bunlarla uğraştınız?

royal mail le gönderebilmeleri iyi olmuş ama ptt gümrüğünden bir şekil alınır ürün. takılırsa ve gerekirse ufak-tefek yiyecek/atıştırmalık bir şeyler alıp öyle gidin.

özel kargolarla gönderselerdi kaçınılmaz olarak gümrüğe düşecekti ve her türlü masrafı da geçireceklerdi, üstüne bir de vekalet alıp beyanname açacaklardı.

neyse hayırlı olsun bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Haziran 2023; 12:23:44 >
  • ayrıntılı anlatın hepimiz öğrenelim

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Futeko ödeme açıklaması:Paypal'ın kullanılamadığı ülkeler için (örn. Türkiye), banka havalesiyle (BACS veya SWIFT ile GBP cinsinden) ödeme kabul edebiliriz. Bu şekilde ödeme yapmak istiyorsanız bize e-posta gönderin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denedim şu an ödeniyor. pp ile ödesem kabul etmeyecekler mi? :)

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)

https://forum.donanimhaber.com/yurt-disi-alisverisleri-icin-paypal-hesabi-acmak-isteyenler-paypal-2020-islemleri--141491468

tabii ben bunları birkaç sene önce yaptım. geçici olarak verilen sms numarasını da TR'deki telefonumla değiştirmiştim, hala sıkıntısız çalışıyor. TR kredi kartlarını zaten hala kabul ediyor. tr hattıma da sms gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Haziran 2023; 12:50:33 >

Konuyu okudum biraz. Arada zamanla yarışılan bir bölüm var, bize tahsis edilen o telefon numarası ile 7 dakika içinde kayıt işlemlerini tamamlamak gerekiyor. Biz yaşlı adamlarız (ben 55), öyle 7 dakikalık sayaçlar filan bize ters Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) 

Not: Takılıyorum sadece, ciddiye almayın. Elinize sağlık.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt

anlatımı yapan arkadaş biraz abartmış orada... sms onayı için gerekli süre içerisinde geçici olarak girdiğiniz kiralık telefonu, TR'deki telefonla değiştirmeniz falan gerekiyordu o kadar...

değecek bir değişim olsa ben de maceraya girip alayım diyecektim ama alan arkadaşlar olmuş zaten... bir de zidoo'nun yazılım 1 senede oturuyor, z9x ile giderken dertsiz başımıza dert almayalım. artık gelişmeleri onlardan takip ederiz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Haziran 2023; 13:48:2 >
  • alengirli işler basit zannettim ben de biz yaşlı adamlarız baba gençken oluyor öyle atraksiyonlar

Hocam, swift işlemi daha kolay geldi açıkçası. Swift kodu gibi detaylar zorladı biraz o kadar.

Paypal beni biraz kasardı. Yani o kadar uğraşacak zamanım yoktu o zaman. Yoğun dönemime denk geldi biraz.

Neyse ki sorunsuz bir şekilde hallettik. Ürünü vermişler postaya bekliyoruz şu an.

Bu arada tavsiyelerin için teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 29 Haziran 2023; 16:13:56 >
    @lazzaro
    @sadays

Bende 55 yaşında olduğuma göre sayenizde yaşlı olduğumu öğrendim.Eksik olmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

@lazzaro
    @sadays

Bende 55 yaşında olduğuma göre sayenizde yaşlı olduğumu öğrendim.Eksik olmayın...
    lan sen zaten emeklisin yıllardır emekli demek yaşlı demek😂

• Zidoo.de de 249 euro ile satışa sunulmuş, Almanya dan getirtme durumu olanlara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)
    Arşivlemeye değer bulmadığım bazı filmleri Zidoo üzerinden sildiğim zaman film silinmiyor, konum olarak Storage klasörünün içinde görünmeye devam ediyor fakat bu klasöre ne Zidoo'dan, ne de PC'den ulaşamıyorum. HDD PC'ye bağlıyken bir dosyayı sildikten sonra yaptığımız "Diski temizle" olayı da burada işe yaramıyor. Başına gelip de çözümünü bulan var mı?

Edit: Görünmez dosyaları görünür yapma seçeceği de, ne Zidoo'da, ne de PC'de işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 30 Haziran 2023; 21:5:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt

Haklısınız , onu bende becerememiştim zamanında.

Mesela bendeki durumu özetlersem ; Zidoo Z9X Pro ve Apple TV 4K , Asustor NAS'a bağlı ve arşivimi her iki cihazdan da sorunsuzca ulaşıp seyredebiliyorum.Ama seyrettiğim ve kaldırmak istediğim dosyaları , mecburen ya PC'den yada cep telefonumdaki Asus uygulamasından NAS'a ulaşarak silebiliyorum.Çünkü aynı NAS'a bağlı Zidoo , bu dosyaları silmeme bir türlü izin vermiyor.

Hadi diyelim Home Theatre uygulaması üzerinden izin vermiyor.Ama File Manager'da SMB üzerinden Asustor NAS'a bağlansam bile yine de silemiyorum.Dolayısıyla yıllardır çözemedim bu konuyu.

HDD'ler silinmeye yetkisiz olsa başka yerden ulaştığımda da silememem lazım ama her yerden silebildiğim dosyaları sadece Zidoo'dan silememem bir garip geliyor bana.

Bunun belki mantıklı bir açıklaması olabilir ve Zidoo'da yapılması gereken bir ayar falan da olabilir ama beni aşan teknik detaylar bunlar...

• Papirus P kullanıcısına yanıt

"Her yerden silebildiğim" derken, farklı bir kaynaktan Storage klasörüne ulaşabildiniz mi yani, yoksa ben mi yanlış anladım?

Bu arada, Zidoo'yu bildiriniz mi? Belki yeni bir upate ile çözeler. Sonuçta dosyaya ulaşamasak da, lokasyonu belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.