Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
62
Favori
200.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aren135

Herkese merhaba.

Arada bir bakabiliyorum maalesef ancak gördüğüm kadarıyla 2.el satışları, yeni modeller vs. herkes bir şekilde üst modele geçiyor anlaşılan.

Ancak ben yıllar oldu alalı Z9X'i ve sorunsuz kullanıyorum. Gerçi üst modellerde neyi kaçırdığımı da çok bilmiyorum tabi... LG Ultra Hd 4k + AVR ile kullanıyorum ve uzun süredir bir yazılım güncellemesi vs de gelmedi gördüğüm kadarıyla.

Malum sarı sayfada da Z9X'ten 1-2 tane ilan görüyorum.

Çoğunluk memnun mu yoksa değişimin zamanı geldi mi ?

Tavsiye vermek isteyen olursa sevinirim :)

ben z9x'ten 8k'ya geçtim, olmazsa olmaz bir fark yok.

bu daha hızlı. 4k arayüzü var ki ben bunu önemsiyorum.1080p film izlerken SR ve ai düzeltmeleri sayesinde biraz daha iyi görünüyor. özellikle keskinleştirmeyi kullanıyorum, bence daha iyi oluyor. ama bu tip iyileştirmeleri 4k film izlerken fark etmek pek mümkün değil gibi. wifi-6 var. benim ağımdan mı kaynaklı bilmiyorum ama ethernet ile dosya transferinde daha yüksek hıza ulaşıyorum.

yani istenirse keyfe-keder geçilebilir. ama onun yerine tv'yi oled yapsanız mesela dünyanız değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Şubat 2025; 13:11:50 >

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler detaylı bilgilendirme için.

Evet TV artık ömrünü yavaştan doldurdu bence de... Ancak tabi 50 - 60.000 TL dolaylarında olduğu için biraz vakit lazım :)

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.