Şimdi Ara

ZİEBART MI,SONAX MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
33.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR İKİSİNDEDE DAHA ÖNCE YAPTIRMADIM.YAZ GELİYOR..ARACA BOYA KORUMA,ANTİBAKTERİYEL İÇ TEMİZLİK YAPTIRMAK İSTİYORUM..SONAX DA KAMPANYA VAR.249+KDV YE NANO GUARD BOYA KORUMA VS VS+JANT TEMİZLİĞİ+KLİMA DEZENFEKTASYON İŞLEMİ YAPIOLAR..
    ZİEBART DA İSE BOYA KORUMA,MEVSİMLİK KORUMA+ANTİBAKTERİYEL İÇ TEMİZLİK=300 TL KDV DAHİL...
    HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ.ÖNEMLİ BİR KONU OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM..İZMİRDE OTURUYORUM.BURDA ÖNEREBİLECEGİNİZ İSTASYON VAR MI?VE DE EN ÖNEMLİSİ HANGİ FİRMA SONAX MI ZİEBART MI?ÇOK KARARSIZ KALDIM.

KAMPANYA 30 NİSANA KADAR

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ziebart mı, Sonax mı: İhtiyaçlarına Göre En İyi Seçimi Yap

Arabanız için en iyi korumayı mı arıyorsun? Ziebart ve Sonax, araç bakımında iki önde gelen isim olup her biri kendi avantaj ve dezavantajlarına sahiptir. İhtiyaçlarınıza en uygun seçimi yapmak için bu iki markayı karşılaştırmana yardımcı olacak bir kılavuz hazırladık.

Ziebart Seramik Kaplama

• Ziebart Seramik Kaplama Yorumları: Ziebart'ın seramik kaplamaları, araç boyanıza kalıcı bir koruma katmanı sağlamak için tasarlanmıştır. Çoğu kullanıcı, çiziklere ve aşınmaya karşı mükemmel koruma sağladığına dair olumlu yorumlar yapmaktadır.
    • Sonax mı Ziebart mı: Her iki marka da seramik kaplamalar sunarken, Ziebart'ın kaplamaları daha dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu bilinmektedir.

Ziebart Boya Koruma Filmi (PPF)

• Ziebart PPF Yorumları: Ziebart'ın PPF'si, aracının boyasını taş parçaları, böcekler ve diğer zararlardan korumak için tasarlanmış şeffaf bir filmdir. Kullanıcılar, taş parçalarına karşı mükemmel koruma sağladığına dair olumlu yorumlar yapmaktadır.

Sonax Cam Filmi

• Sonax Cam Filmi Yorumları: Sonax'ın cam filmleri, aracın içini UV ışınlarından ve ısıdan korumak için tasarlanmıştır. Kullanıcılar, ısı engelleme yeteneklerini ve görüş netliğini artırdığını belirtmektedir.
    • Ziebart mı Sonax mı: Ziebart cam filmleri sunmazken, Sonax'ın filmleri yüksek kaliteli ve dayanıklı olduğu bilinmektedir.

Diğer Faktörler

• Maliyet: Ziebart'ın hizmetleri genellikle Sonax'a göre daha pahalıdır.
    • Garanti: Ziebart ve Sonax, hizmetleri için farklı garanti süreleri sunar.
    • Uzmanlık: Hem Ziebart hem de Sonax, araç bakımında uzmanlaşmış sertifikalı teknisyenlere sahiptir.

Sonuç olarak, Ziebart ve Sonax, araç koruma ihtiyaçların için dikkate alınabilecek mükemmel markalardır. Ziebart daha dayanıklı seramik kaplamalar ve PPF sunarken, Sonax yüksek kaliteli cam filmleri ile dikkat çekmektedir. İhtiyaçların, bütçen ve tercihlerin doğrultusunda en uygun seçimi yapmak için her iki markayı da iyice araştırmanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ZİEBART NEDENSE BANA İŞİNİN DAHA EHLİ GİBİ GELİYOR
  • blue knıght teşekkür ederim ilgin için..banada öyle geliyor ama karar veremedim.arkadaşlar hiç bu firmalardan boya koruma yaptıran yok mu?neden kimse bişey yazmıyor
  • Uruk33 dostum,
    Tüm bunları yaklaşık 80 TL'ye halledersin. Girersin hepsiburada'ya alırsın belli başlı oto temizlik ürünlerini. Orada Sonax ürünleri de var. Güneşli bir haftasonunu Sonax bekleme odasında geçirmek yerine evinin bahçesinde sevgili arabanla geçirirsin. Müziğini açarsın 4-5 saatte Sonax'tan da Ziebart'an da daha iyi sonuç alırsın. Kalan malzemeleri de kışa girerken yapacağın bakımda kullanırsın.
    Yok ben illa çok para harcamak istiyorum dersen o başka. Bence ikisi de iyi firma. Burada önemli olan uygulama merkezi. Kullandıkları ürünler hemen hemen aynı. Uygulayan kişi işini iyi yaparsa sonuç da iyi olur. O yüzden İzmir'de sana yakın Sonax ve Ziebart uygulama merkezlerini kullanmış kişilerden soruştur olayı.
    Kolay gelsin.
  • MAKİNESİ FALAN LAZIM ONUN.BENDE ANLAMAMKİ..DEDİĞİN MANTIKLI AMA İŞİNİN EHLİ ADAMLAR YAPSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.UYGULAMA MERKEZİ KONUSUNDA HAKLISIN.YAPTIRAN KİŞİLERDEN YARDIM BEKLİYORUM..TEŞEKKÜRLER İLGİN İÇİN
  • bizm yaptığımız iş onlar kadar ii olamaz çünkü bizde gerekli aletler yok klima dezenjektesi biz yapabilir miyiz mesela? ama ikisinin de fiyatları yüksek geldi bana
  • 2 Mart ta imzamdaki aracıma Ziebart Diamond Gloss Boya koruma ve İç döşeme koruma yaptırdım.

Öncelikle, kullanılan malzeme çok iyi. (Sonax taki de iyidir ama geçicilik bakımından 6 ay sonra eser kalmıyor). Bakalım Ziebart'ın uygulamasının kalıcılığı nasıl olacak.

Herşeyden önemlisi, her Sonax aynı değil maalesef. Arada dağlar kadar uçurum olabiliyor. İşçilik bakımından. ancak ziebartta gördüğüm kadarıyla ankarada ki 3 bayide işinin ehli ve araca değer vererek yapıyorlar. Yapan kişiler yükümlülük olarak değil, işi o olduğu için yapıyor. Ancak Sonax bayilerinin %90 ı yıkamacı + korumacı. Yani her nekadar boya korumanın özel bir ustası olsa bile bayide, özenerek iş yapmıyorlar.

Bence Ziebart ta yaptırın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim öneriniz için.ziebart banada yakın gelıyor.

blue senın dediğinde dogru..klima dezenfektesi önemli.antibakteriyel iç temizlik ve boya koruma dahil ziebartda 300 tl gibi bir rakam yapıyor.418 tl ama yuzde 30 indirim var..bence güzel kampanya..detaylı antibakteriyel iç temızlık ve boya koruma,cila vs vs=300 tl
  • ben gecen sene sonax a cam filmi yaptirdim cam filmini sanki orginal cammis gibi yaptilar gercekten de helal olsun verdigim paraama boya koruma yapalim dediler yaptirmadim bizim burda yamur cok yagdi icin hemen gider diye dusundum elletmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candan25

ben gecen sene sonax a cam filmi yaptirdim cam filmini sanki orginal cammis gibi yaptilar gercekten de helal olsun verdigim paraama boya koruma yapalim dediler yaptirmadim bizim burda yamur cok yagdi icin hemen gider diye dusundum elletmedim.

Aslında cilayı (su bazlı olmayanlar) yani Ziebart'ın ve ya Meguiars'ın yaptığı cila suya karışıp akıp giden türden bir cila değil. Sabun vb, vb sökücü özellikli maddeler alıp götürüyor cilayı. Onu'da cilalı, kaliteli şampuanlar kullanarak en aza indiriliyor. Her 3-4 haftada bir arabayı yıkatsanız bile en az 8-9 ay kalıcı oluyor cila.

Ancak sonax'da yaptırdığımız cila,(sanırım polimer su bazlıydı) 5-6 ay sonra boncuklanma etkisini kaybetti, yani cila kayboldu...

• çok teşekkür ederim önerin için..bende sogudum şimdi iyice sonaxdan..ziebart daha agır basıyordu ama sonax da fena değildir diyordum.artık ziebartdan şaşmam sanırım.istasyonuda özellikle arayacagım..
  • arkadaslar sıfır 308 THP aldım.. ziebartta diamond gloss yaptırdım ama kaput koruyucu film konusunda kararsızım.. sizce nereye yaptıralım? (özellikle ankarada) fiyatı önemli değil kaliteli olsun yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rsx85

arkadaslar sıfır 308 THP aldım.. ziebartta diamond gloss yaptırdım ama kaput koruyucu film konusunda kararsızım.. sizce nereye yaptıralım? (özellikle ankarada) fiyatı önemli değil kaliteli olsun yeter.

Konya yolu üzerinde aştiye gelmedenki küçük göral'ın karşısında F1 CAR CARE var. Sahibi Uğur abi, 2 senedir focus'umuzun bakımı için oraya gidiyoruz ve memnunuz. Cam ve Kaput filmleri olarak Solargard marka kullanıyorlar, uğur abide iyi işçilik çıkartır zaten. Ayrıca 100 tl kaput koruyucu film. 250 tl cam filmleri, 400 tl renkli güvenlikli cam filmi ÖMÜR BOYU GARANTİ...
  • Ziebart güzel yapıyor, ilk arabayı aldığımızda yapmışlardı ücretsiz olarak :) ,ziebart tidy car , dış kaplamada yapıyorlar çizilmeye toza karşı , alt kaplamada da yapıyorlarda aynı zamanda cidden koltuklara koruma yaptılar üzerine birşey döküldüğünde direk siliniyordu iz kalmıyordu.
  • ziebart başı çekiyor arkadaşlar..hadi bakalım
  • dediğiniz gibi önde gidiyor :)))
    quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

ziebart başı çekiyor arkadaşlar..hadi bakalım
  • Ziebart mı Sonax mı sorusu bence çok saçma...Ziebart tabiiki..ona görede fiyatı var..

Ancak boya korumasına kesinlikle karşıyım. Ona vereceğeniz paraya biraz daha verip ses yalıtımı yaptırmak bence daha mantıklı.

Sonuçta aracınızı 3 er aylık periyotlarda kendiniz sıkılabilen cila ile iyi bir bezle silerseniz tertemiz durur.
  • haklısınız ses yalıtımı daha güzel ama motor sesini duymak iyi olmuyo hele bi de otomatik kullanıyorsanız :) hiç ses gelmemesi daha güzel olurr :) ses yalıtımı da yapıyorlar, yerleri değişmediyse ankara dışkapıda vardı şubeleri.
    quote:

Orjinalden alıntı: ocelik002

Ziebart mı Sonax mı sorusu bence çok saçma...Ziebart tabiiki..ona görede fiyatı var..

Ancak boya korumasına kesinlikle karşıyım. Ona vereceğeniz paraya biraz daha verip ses yalıtımı yaptırmak bence daha mantıklı.

Sonuçta aracınızı 3 er aylık periyotlarda kendiniz sıkılabilen cila ile iyi bir bezle silerseniz tertemiz durur.
  • 3m veya meguars
  • farklı bir bakış açısı onlar nasıl biraz daha açar mısınız merak ettim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ftk44

3m veya meguars
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.