Evet arkadaşlar bilgisayarımızı mod'larken boya büyük bir yer tutmakta boya yaparken zımpara daha doğrusu temizlik çok önemli neyse konuya geçelim babam anahtarcı/çilingir baktım hurdaların içinde eski bi kilit var neyse aldım inceledim biraz muhtemelen ruslardan kalma bi kilit bende dedim tarih görmüş geçirmiş bende aldım işe koyuldum Kilidin ilk hali
evet zımpara işlemi için tabikide zımpara lazım neyse başlangıçta kalın zımpara kullanmak gerek ama bende ince zımpara vardı ben giriştim onunla
neyse baktım bu böyle oluyo bayağı paslanmıştı kilit bende makinenin temizleme zımbırtısımıdır nedir adını tam bilmiyorum aldım onunla temizlemeye başladım
evet çok çok işe yaradı bu nalburlarda 5 - 10 liraya alacağınız bişe matkap yada dramele uyumludur neyse bittikten sonra ince işe geldik
iyice zımparaladıktan sonra geçiyoruz tinerle temizlemeye ben tiner kullandım çünkü kilit epeybi yaplı ve pisti ıslak bir bezde işinizi görür ama ben tiner öneririm tinerle kilidi yıkadıktan sonra iyice siliyoruz aslında bende boya atacaktım fakat bu halini daha çok sevdim ve son olarak...