Şimdi Ara

Zıplama hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda gorduqum bazı adamlar yururken veya oldugu yerde seri seri kısa bicimde surekli zipliyorlar kasteddigim bunny hop deil yanı saga ve sola atlamak değil nasıl yapıldıqını bılen warsa yazarsa sevınırım veya bi cfg sı warsa ?

• Pro

Biliyorum ama Bu sefer de herkes Yapar avantajım olmaz

Programla deil
  • Güzel oynayan adam zıplamadan da oyunu alır.Bu gibi küçük ayrıntılara bağlı kalma,nişan alma,sesleri ayırma gibi yeteneklerini geliştir
  • ANDREI dogru diyor.. Eger Sniper kullanıyorsan mause hızını 0.00000001 yap. Kendini o hıza alıştır. 1-2 hafta sonra artık hiç bir hedefi kaçırmazsın..
  • Profilimde msn var ekle atiyim..Yanlız bazı serverlarda hile sanılabiliyo otomatik kickleniyorsun.
  • Porgrammla yapılmaz kocum o neyi atacaksn??
    Sormuslar anlatalım bari..

Scrollu bi mouse kullanıyosan ayarlardan duck komutunu(ctrl) whelldown ya da whellup olarak ayarla..Olayın adı duck..Lan game maclarda surekli kullanımı yasaktır..
  • 5.2 oyna cayır cayır zıplarsın de_dust ta balkondan karşıya bile atlarsın hilesiz, şifresiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amortisör Hakkında Herşey
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Restless-

Porgrammla yapılmaz kocum o neyi atacaksn??

Scrollu bi mouse kullanıyosan ayarlardan duck komutunu(ctrl) whelldown ya da whellup olarak ayarla..Olayın adı duck..Lan game maclarda surekli kullanımı yasaktır..

Çoğu turnuvada kullanımı tamamen yasak
  • BBELKİ LAGDAN OLMUŞTUR
  • bir şifre var çok yukarı zıplıyosun onumu kastediyorsun
  • walla bunu mu dıyorsun anlamadım ama ben

w+ctrl+space
    şeklinde yapıyorum ileri dogru hız şekilde zıplıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romood

walla bunu mu dıyorsun anlamadım ama ben

w+ctrl+space
    şeklinde yapıyorum ileri dogru hız şekilde zıplıyor

Arkadaş daha farklı bi durumdan bahsediyor,konuya atılan mesajlara bi göz gezdir istersenBu yöntem çok daha farklı

İyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Restless-

Porgrammla yapılmaz kocum o neyi atacaksn??

Tam okumamışım arkadaşın sorusunu bunny cfg'sini atıcaktım :)O ise başka bişey sormus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 17 Haziran 2007; 20:36:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.