Şimdi Ara

Zippo sorunu iç aksanın kapak kapanınca yukarıya kayması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar donanımhaber'e üye olmama vesile olan olayı size anlatacağım...
    arkadaşım bir zippo gönderdi, zippo ilk başlarda sıkıntısız çalışırken, 14- 15 açıp kapama sonucu iç aksanının tam oturmadığını bu nedenle de kapanırken sıkıntı çektiğini deneyimledim. kısaca iç aksan kapağı kapatırken yukarıya doğru kayıyor ve kapağın kapanmamasına neden oluyor. garantiye götürürsem bekletirler mi yoksa 1-2 saat sonra mı gel derler. bu konuda bir bilgim yok, bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. bu arada aranıza hoşgeldim.

• Pense yardımıyla iç aksamın pamuk kısmını genişletin, böylece sıkışıp çıkmayacaktır. Çoğu zippoda var bahsettiğiniz sorun. Ben yetkili servise gösterdiğimde dediğim işlemi yaptılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde konu disi sonradan kesfedilir ama yinede olsun hosgeldiniz

iki demli cay alalim buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgin için çok teşekkür ederim dostum. fakat servise götürdüğümde işin ehli oldukları için daha iyi yaparlar diye düşünüyorum. bozmayalım şimdi, zaten hediye geldi :) peki beni bekletirler mi sence servis sırasında, yarın gel filan deme ihtimalleri var mı ? yoksa direk yapıp verirler mi?
  • biraz kurcaladım, yanlış yere başlık açmamak için. çok teşekkür ederim bu arada :) hoşbulduk :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.