Şimdi Ara

Ziraat ATM'si paramı yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce saat öğlen 12 civarında kendim ve kardeşim için LYS sınav ücretini yatırmak için bir ziraat atm'sine gittim. kendi tcmi girerek kendiminkini hallettim ve makbuzumu aldım. makbuzumu alsam dahi bi bokluk olacağının sinyallerini vermişti aslında. 3 sınava girdiğim için ödeyeceğim meblağ 90 lira, para üstü de 10 liraydı ve bankamatik bu 10 lirayı madeni 1 liralar halinde geri verdi. kardeşim 2 sınava gireceğinden ödeyeceğim para 60 liraydı ve 40 lira da para üstü almam gerekiyordu. 100'tllik banknot koydum aynı şekilde ve bana bankamatikte yeteri kadar madeni para kalmadığı şeklinde bir uyarı verdi, başka bir işlem yapmak istiyor musunuz diye sorunca hayır dedim ve paramı geri almayı bekledim. ancak bana uzun süre işlem yapmadığınız için paranıza el konuldu dedikten sonra ana menüye döndü. atm bir iki öksürüp tıksırdıktan sonra derin bir sessizliğe gömüldü ve sonuç olarak param içerde kalmış oldu. bu olaydan 2-3 saat sonra bulunduğum yerin şubesine gittim ve durumu anlattım. bilgilerimi aldılar, en geç yarın telefonuma mesaj geleceğini söylediler. tamam deyip ayrıldım. ancak bir sonraki gün yani bugün ne mesaj geldi ne bi şey. haliyle ben de tekrar gittim. durumu anlattım bilgilerimi alan gözlüklüye. bana kendilerinin bir şey yapamayacaklarını, bu olaya başka bir kurumun baktığını, yaptıkları tek şeyin benden bilgileri alıp o kuruma yollamak olduğunu, görüşmek istersem ilgili kurumun numarasını verebileceğini söyledi ve aldım numarayı. esas cümbüş de burada başladı zaten. verdikleri numaraya problemi anlattıktan sonra telefondaki adam işlem yaptığım bankamatiğin numarasını söyledi 27 numaralı yurtkur atm'si şeklinde her neyse ve en yakın şubeye git, herhangi bir gişeye "ben şu gün şu saatte 27 numaralı yurtkur atmsinden şu sebeple şu miktarda para kaptırdım atm'ye paranın iadesini talep ediyorum" de , sana paranı iade ederler dedi. bankanın önündeydim zaten girdim hemen gişeye ve telefondaki adamın bana aynen söylediği şekilde tam anlatırken lafım bile bitmeden içerideki arkadaşlar bakar ona ben bir şey yapamam dedi. yani benim bilgilerimi alan gözlüklüye yönlendirdi. gözlüklüye gittim, durumu anlattım. gözlüklü ısrarla o paranın burayla bir ilgisinin olmadığını, bana numarasını verdiği kurumun ilgilendiğini, kendilerinin sadece oraya bildirdiğini, paramı o kurumun verebileceğini söyledi. tekrardan aldı bilgilerimi ve çıktım bankadan. eve doğru giderken numarasını aldığım kurumu tekrar aradım ve aynı kişiye yaşadığım kısır döngüyü anlattım. adam bana tamam dedi ve eğer verdiğim bilgiler doğruysa paranın benim ziraat hesabıma yatacağını söyledi. son olara bugün akşam 9 civarı telefonuma şu mesajı yolladılar:

"ATM islemiyle ilgili basvurunuz degerlendirilmis, belirttiğiniz bilgiler ile kayitlarimiz uyumlu olmadigindan talebiniz gerçekleştirilememistir."

şimdi ben bu bankayı bonbalamayayım da ne yapayım? var mıdır benim gibi sorun yaşayan bir başkası?

• Benim de parami yuttu dilekce verdim geri verdiler parayi subeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1ader tek mesajınla tüm mahalleyi toplarım pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger uyarilari okusaydin bankamatikten kys ucreti yatirirken tam miktar yatiriniz para ustu verilmez seklinde bir uyari yazisi cikiyor bu yuzden geri vermemis olabilirler suc sende ne yazik ki dostum parayi bozduruo yatirmayliydin ne yazik ki

• birader kendiminkini de 100 tl'lik banknot ile yatırdım.
  • Benim basima geldi isbankasinda ama dilekceyle aldim geri gerci 10 liraydi ama olsun. Umarim sende alirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah.

benim anlamadığım şu, madem daha sonra işin içinden çıkamayacaksın niye parama el koyuyosun ki. ya bu ne biçim ülke bu ne biçim hizmet hangi alan olursa olsun neresinden tutsan elinde kalıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim elimi yutuyordu sen iyi yırtmışın

• Benimde yuttu söyledim adamlar anında hesabıma geri yatırdılar

• Umarim parani alirsin birader..

• eyvallah sağolun.

avukat arkadaşlar, memur arkadaşlar hepinizi göreve çağırıyorum. ben bunlara dava açsam tazminat falan alabilir miyim acaba?
  • yeminle bonbalamak istiyorum ya bunu dinliyorum şu an

• bugün öğle vakti hesabıma geri yatırdılar yorumlarınız için teşekkürler
  • 800 lira kadar paramı alıp hesabıma yatırmamıştı şubeye dilekçe verip hesaba geri yatırtmıştım
  • Paranı ben aldım, Malezya'dayım. Gel al.

• 1 ay önce benimde 30 liramı yuttu para çekmek istedim bankamatik ses çıkardı çıkardı ondan sonra paranızı almadığınız için el konulmuştur dedi. Paranın yutulduğunu unuttum konuyu görünce aklıma geldi dilekçe vereyimde geri alayım bak iyi oldu hatırlattığın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.