Şimdi Ara

Ziraat Bankası Konut Kredisi Masraflarını Geri Ödüyor (Dediler) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
28
Favori
26.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TEB denyani teb cetelemden 2010 yılında çektiğim araç kredisi için 500 tl dosya masrafı daha sonra yapılandırma için 50 tl rehin kaldırma için 100 tl masraf aldılar rehin kaldırma için makbuz vermediler. THH ne müracaat ettim halem heyeti teb cetelem yazacağı yerde TEb bankası yazmış bankada beni mahkmeye vermiş 500 TL alacağım derken şimdi avukata verdim davayı 80 tl vekalet parası ödedim 20 tl de yol param tutmuştur 100 tl gitti şimdiden 500 tl yi alırsam bana kalacak olan 400 tl . THH nin yanlış kararı yüzünden düştüğümüz duruma bakın.
  • Bankaların anlaşma politikaları yarı yarıya iade etmek istemeleri. Son dönemde Hakem Heyetine yapılan başvurular Bankaya ulaştığı anda müşteriler aranarak uzlaşma talep ediliyor. Fakat alınan masrafın yarısını iade ederek anlaşmak istedikleri için tüketici ile uzlaşmaları zor gözüküyor.

Henüz Tüketici Hakem Heyetine yada Türkiye Bankalar Birliği Bireysel Hakem Heyetine başvuru yapmadıysanız ekteki yazı faydalı olabilir.

http://www.kucukpara.com/gundem/bankalardan-dosya-masraflarini-ve-diger-tahsilatlari-nasil-iade-alabilirim/

• beraber ziraatten dilekçe vererek başvuru yaptığımız arkadaşa bugün ödeme yapıldı. bana henüz bir ödeme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omentum -- 9 Ekim 2015; 9:24:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba;
    Faizler hariç müşterilerden alınan hesap işletim ücreti,kart aidatı,dosya masrafları,avukat ücretleri ve diğer alınan ücretlerin iadesi bulunmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz başvuralı 10 ay oldu hala geri dönmediler.
  • klimatavsiye K kullanıcısına yanıt
    Dosya masrafinizi almak istiyorsaniz bankaya degil yargi organlarina basvurmak daha iyi ve hızlı sonuc verir. Hak kaybi yasamazsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum_avukatı

Dosya masrafinizi almak istiyorsaniz bankaya degil yargi organlarina basvurmak daha iyi ve hızlı sonuc verir. Hak kaybi yasamazsiniz.

Sen yardımcı olurmusun?
  • Tüketici hakem heyetinden aldığım ödeme kararını hesabımın olduğu şubeye götürdüm. Gişeye yönlendirdiler. Gişedeki görevli Genel Müdürlüğe fax çekeceğiz dediklerinde üzerine su içeceğimi, icra ile uğraşmam gerektiğini düşünmüştüm. Ama Başvurumun üzerinden 1 ay geçmeden Ziraat Bankası'ndaki hesabıma kararda sözü edilen tutar kadar ödeme yapıldı. Benimle aynı dönemde, tüketici hakem heyeti yerine bankaya müracaat eden arkadaşların durumlarında ise ise herhangi bir gelişme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linener -- 1 Aralık 2015; 13:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: forum_avukatı

Sen yardımcı olurmusun?

Tabiki yardımcı olurum. Elinizde Thh kararı var mı ?
  • bugün mesaj geldi gittim paramı aldım. 2009 da 42000 konut kredisi kullanmıştım. 1120 lira iade aldım. mart 2015 te bankadan dilekçe imzalayıp başvurmuştum. darısı sizlerin başına...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziraat bankası geri veriyoruz diyor ama vermiyor. 750 tl almışlardı dilekçe verdim 1 sene bekletip 125 lira verdiler. gerisini tüketici hakem heyeti sayesinde aldım. banka ile boşuna vakit kaybetmeyin, direk tüketici hakem heyetine başvurun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.